Keystone logo
Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Introducere

Născută în 2003 din nevoia de a răspândi cultura înghețatei artizanale italiene, Carpigiani Gelato University este astăzi prima școală de înghețată din Italia și din lume. Un punct de referință pentru producătorii de înghețată, antreprenorii, bucătarii și patiserii, o realitate solidă și avangardistă, pentru cei care doresc să învețe sau să aprofundeze arta înghețatei italiene.

Datorită experienței de mulți ani a Carpigiani în domeniul tehnologiilor și mașinilor pentru fabricarea înghețatei, Carpigiani Gelato University are la dispoziție cel mai mare laborator de înghețată din lume, unde studenții pot practica realizarea rețetelor create împreună cu cea mai expertă înghețată masterat. . Echipa de maeștri de înghețată este formată din cei mai mari experți din sectorul înghețatei și nu numai. Programa fiecărui profesor este de fapt bogată în experiențe naționale și internaționale, în toate specialitățile alimentare.

În fiecare an, peste 2000 de persoane aleg să participe la cursurile pe care Carpigiani Gelato University oferă la Bologna, în diferite limbi: italiană, engleză, franceză, spaniolă, germană, japoneză și rusă, sunt principalele. Datorită unei echipe internaționale de masterat certificat de înghețată, există peste 4000 de studenți în 10 locații internaționale.

De-a lungul anilor, școala a creat și dezvoltat colaborări academice importante cu școli, institute și universități de top din domeniul gastronomic.

Locații

  • Anzola dell'Emilia

    Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia

    Întrebări