Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Introducere

Institutul Mariano Moreno (ISMM) a fost creat în 1963 în orașul Buenos Aires, Argentina. Fondat de dl Roberto Sade, un vizionar în domeniul academic, Institutul a început ca o școală de jurnalism, devenind prima școală de jurnalism din Buenos Aires. Este numit după Mariano Moreno, care a fost fondatorul Gazetei de la Buenos Aires, primul ziar al orașului.

ISMM este dedicat exclusiv activităților educaționale și este recunoscut în prezent ca unul dintre institutele educaționale de top din Argentina. Cu peste 48 de ani de experiență, a reușit să se extindă în diferite sectoare ale educației, cum ar fi Arte culinare, Calculatoare, Design de modă și Liceul accelerat pentru adulți, printre altele.

Din 2000, Mariano Moreno Culinary Institute (MMCI) * stabilește standardul de excelență în educația culinară profesională, poziționându-se ca una dintre cele mai bune școli din America Latină. Misiunea MMCI este de a promova aprecierea la nivel mondial a artelor culinare și de a încuraja excelența în industria alimentară la toate nivelurile.

În fiecare an universitar, Institutul de Arte Culinare întâmpină sute de studenți străini în locația sa din Buenos Aires. Institutul a înființat, de asemenea, patru școli în Columbia și trei în Mexic, unde cunoștințele și expertiza sa au dus la o mare recunoaștere a școlii și a absolvenților săi. Reputația sa excelentă, profesioniștii remarcabili și facilitățile au făcut posibilă parteneriatul cu școli culinare recunoscute la nivel internațional, cum ar fi „Paul Bocuse Lyon Culinary Arts Institute”. Parteneriatele internaționale de acest gen permit studenților săi să participe la experiențe mai diverse din punct de vedere cultural și să le expună lumii de afaceri extrem de competitive.

MMCI va oferi instruire cuprinzătoare în bucătărie și produse de patiserie profesioniștilor și pasionaților din domeniul culinar. Curriculumul se bazează pe bucătăria europeană, cu accent pe tehnicile franceză, italiană și spaniolă. În plus față de aceste metode clasice de gătit, va explora și bucătăria regională americană, bucătăria asiatică și ultimele tendințe, inclusiv gastronomia moleculară, pregătindu-și studenții pentru o carieră internațională în industria alimentară. Elevii vor fi instruiți alături de maeștrii meșteșugului care împărtășesc experiențele lor din lume și îi încurajează să dezvolte creativitatea și originalitatea.

Programul de artă culinară vă va oferi posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile prin demonstrație, urmată de o aplicație practică practică în bucătăriile echipate profesional. Ca parte a acestui mediu dinamic, studenții sunt scufundați în lumea culinară și a ospitalității, petrecând un timp semnificativ în bucătărie aplicând abilități și tehnici.

Locații

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, Argentina

    Întrebări