Szent István University, Faculty of Food Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu cele mai mult de 1,7 milioane de locuitori, Budapesta este capitala și cel mai mare oraș din Ungaria. Orașul este situat de-a lungul celor două maluri ale Dunării, pe partea Pest stanga si pe dreapta Buda poate fi găsit.

Campusuri de Universitatea Corvinus din Budapesta se află Buda și Pesta prea. Clădirea principală a Universității pot fi găsite pe plat geografic Pesta, în timp ce clădirile Facultății de Food Science se află în partea Buda într-o grădină minunată botanica pe Dealul Gellért.

Clădirile Universitatea se poate ajunge ușor cu transportul public din orice parte a Budapestei. Aici, în Budapesta, în această metropolă colorate puteți găsi atractii unice, inclusiv Palatul Regal din Buda, Palatul Parlamentului, Biserica Matthias și Piața Eroilor. Citând panorama de neegalat a orasului, UNESCO a declarat Budapesta, capitala Ungariei, "Perla Dunării", un site Patrimoniului Mondial.

Relatii Internationale

Facultatea de Food Science are acorduri cu mai mult de 20 de universități europene și colegii, instituții care oferă posibilitatea studenților de la BSC, programe și niveluri de doctorat a studia în străinătate, precum și pentru lectori de a participa la schimburi de mobilitate. Facultatea coordonează o rețea CEEPUS de țări din Europa Centrală și participă la programul SOCRATES-ERASMUS.

Suntem, de asemenea un membru al Programului ISEKI-Food organizat de către instituțiile de învățământ europene de stiinta alimentelor si tehnologie. În fiecare an, 20-25 de studenți străini aleg să ia parte la programe educaționale sau de cercetare facultății noastre pentru o perioadă între o lună și un semestru întreg. În cadrul ERASMUS, Facultatea este de asemenea implicat în programe de Curriculum European de Dezvoltare (Proiecte CDA) și programe intensive (IP) în siguranța alimentară, managementul calității produselor alimentare, nutriție, și știință de consum.

Locații

Budapesta

Corvinus University of Budapest, Faculty of Food Science

Address
Villányi út 35-43
1118 Budapesta, Ungaria
Număr de telefon
+361-482-6293