Szent István University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Szent István Facultate (SZIU), Unul dintre cele mai importante instituții din Ungaria de învățământ superior, format din șapte facultăți diferite de studiu și cercetare gazduieste aproximativ 14.000 de studenți. Campusuri universitare, amplasate pe întreg teritoriul țării, sunt acasa, la unele clădiri frumoase din Ungaria, oferind studenților și a personalului un confortabil, mediu relaxant pentru realizarea de cunoștințe. Cu părți ale istoriei sale datând de peste două secole, SZIU îmbină tradițiile bogate Ungaria cu tehnologie de ultimă oră pentru a satisface nevoile de studenți sale în piețele forței de muncă competitive de astăzi.

În cadrul celor șapte facultăți programe de gradul sunt oferite într-o varietate de subiecte, de la științe naturale, inginerie și medicină veterinară pentru afaceri, economie, științe sociale, științe ale sănătății și pedagogie. Programele sunt disponibile la fiecare nivel de formare profesională la doctorat și dincolo.

SZIU înțelege importanța de internaționalizare și promovează o varietate de activități internaționale. Cu parteneri de pe aproape fiecare continent, studenții SZIU și personalul poate opera pe o scară globală pentru a obține și împărtăși cunoștințele esențiale pentru succesul în lumea globalizată. Vedem acest lucru ca pe o piatră de temelie pentru un viitor mai sigur și sunt mândri de a fi o parte vitală a acestuia.

Momente importante în istoria de SZIU:

1787 Facultatea de Medicină Veterinară a fondat 1880 Ybl Miklós Colegiul Tehnic fondat 1917 Colegiul Pedagogic, Jászberény fondat 1920 Universitatea de Agricultură a fost fondată în Budapesta 1950 Universitatea de Agricultură mutat la Gödöllő 2000 Szent István Universitatea fondat

Szent István Universitatea, Unul dintre cele mai mari instituții din Ungaria de învățământ superior, a fost infiintata in anul 2000 prin fuziunea a Universității de Medicină Veterinară din Budapesta, Ybl Miklós Colegiul Tehnic, Colegiul de Formare Corpului Didactic din Jászberény si la Universitatea de Agricultură din Gödöllő. Mai târziu, în 2009, Tessedik Sámuel Colegiul fuzionat cu SZIE de asemenea.

Sediul universitare se află în Gödöllő, dar în total 7 facultăți diferite de studiu și cercetare în Budapesta, Jászberény, Békéscsaba, Gyula Szarvas și gazdă mai mult de 14000 de studenti. Unele dintre școlile din Szent István Universitatea au mai mult de un secol de istorie.

Procedura de aplicare

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Szent István Universitatea. Înainte de a începe să completați formularul de cerere, vă rugăm să ia un moment pentru a revizui cu atenție acest document. Pentru a aplica cu succes pentru studii de la solicitanții Szent István Universitatea trebuie să completeze toate din următoarele etape:

completati toate secțiunile formularului de cerere atașați o scrisoare de motivație care prezintă motivele pentru alegerea cursului atașa forme de referință, scrisori de recomandare de la arbitri (unul este bun, doi este mai bine!)

anexați documente academice aplicabile:

Solicitanții BSC trebuie să anexeze o copie oficială de examen final liceu. Solicitanții programe trebuie să anexeze o copie a certificatului oficial de gradul lor BSc și transcrieri. anexați dovada capacității lor limba engleză, de exemplu, TOEFL, IELTS etc (dacă engleza nu este prima lor limbă) atașați un curriculum vitae scurt.

Notă importantă: Toată documentația trebuie să fie în limba engleză. Traducerile din alte limbi trebuie să fie certificate.

Locații

Gödöllő

Address
Gödöllő, Páter Károly utca 1.
H-2100 Gödöllő, Ungaria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră