EIT Digital Master School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Aceasta este diferența!

EIT Digital Master School este o inițiativă comună exclusivă a unor universități de conducere tehnice și școli de afaceri din Europa, cu mentor și parteneriat suplimentar de la excelente organizații europene de cercetare și parteneri de afaceri de vârf.

Ca student în educația acestui maestru, veți fi pregătit să vă confruntați cu provocările viitoarei tale cariere, precum și cu provocările globale ale societății.

Veți obține cunoștințe tehnice de ultimă generație și veți obține abilitățile necesare pentru a vă aduce inovațiile pe piață. Educația se concentrează puternic pe dobândirea de abilități transferabile, în special în domeniul inovării și antreprenoriatului

17099_banner600x200.jpg

Reînnoirea pedagogică

Învățământul EIT Digital combină o puternică fundație teoretică cu probleme de creație și inginerie analitice în care studenții își aplică cunoștințele teoretice. Elevii și profesorii lucrează ca membri ai unei comunități științifice.

Fiind un student EIT Digital înseamnă că veți fi scufundat în mediul de cercetare al universității în timpul perioadei de studiu. Acest lucru vă va oferi un excelent punct de plecare dacă vă îndreptați spre studii doctorale. Integrarea abilităților de inovare în educație și implicarea partenerilor industriali în educație vă va pregăti, de asemenea, pentru roluri și responsabilități industriale cheie.

Învățământul masteratului sporește opțiunile profesionale pentru studenți. Piesele curriculare sunt create pentru a asigura căi de carieră multiple și pentru a crea conștientizarea diferitelor tipuri de funcții și funcții în industria, domeniul de cercetare sau în educație.

Organizația

EIT Digital Master School face parte din EIT Digital .

EIT Digital este o importantă organizație europeană de inovare digitală și educație antreprenorială care transformă transformarea digitală a Europei.

EIT Digital oferă inovații digitale revoluționare pe piață și sporește talentul antreprenorial pentru creșterea economică și îmbunătățirea calității vieții în Europa. Acest lucru se realizează prin mobilizarea unui ecosistem paneuropean alcătuit din peste 156 de corporații europene de vârf, IMM-uri, întreprinderi nou-înființate, universități și institute de cercetare.

Ca o comunitate de cunoaștere și inovare a Institutului European de Inovare și Tehnologie, EIT Digital se axează pe antreprenoriat și se află în fruntea integrării educației, cercetării și afacerilor prin reunirea studenților, cercetătorilor, inginerilor, dezvoltatorilor de afaceri și antreprenorilor. Acest lucru se realizează în rețeaua paneuropeană de centre de colocare din Berlin, Eindhoven, Helsinki, Londra, Paris, Stockholm, Trento, precum și din Budapesta și Madrid. Avem de asemenea un hub în Silicon Valley.

EIT Digital investește în zone strategice pentru a accelera adoptarea pe piață a tehnologiilor digitale bazate pe cercetare, concentrându-se pe provocările strategice și societale ale Europei: industria digitală, orașele digitale, bunăstarea digitală și infrastructura digitală.

EIT Digital genuri talente digitale antreprenoriale în formă de T axat pe inovare printr-o strategie de educație mixte, care include o școală de masterat, școală doctorală și școală profesională.

16975_ms-graduation.jpg

De ce EIT Digital Master School ?

  • Urmăriți rapid cariera dvs.: intrați în legătură cu industria
  • Programul de masterat dublu cu master în TIC și minor în E
  • Experiența internațională studiază doi ani în două orașe europene diferite

O rețea puternică de parteneri

Învățământul de master vă oferă baza pentru viitoarea carieră prosperă prin contactele din rețeaua noastră de experți în cercetare și industrie. Veți întâlni specialiști de top în domeniul dvs. și veți putea să vă conectați cu aceștia și să faceți schimb de idei.

stagii

În cadrul programului, există o perioadă obligatorie de stagiu. Elevii sunt așteptați să caute poziții interesante și în curs de dezvoltare, EIT Digital va oferi sprijin prin intermediul partenerilor săi de afaceri din industrie. Un supervizor universitar va fi alocat studenților de către EIT Digital pentru studenții care doresc să-și combine stagiul cu teza lor de masterat. Stagiile vă permit să participați activ la proiecte și întâlniri de proiect și să vă asigurați că aveți ocazia de a construi o rețea și cunoștințe corporative.

Programul de mentorat

Veți fi desemnat un mentor personal într-o poziție de conducere la un partener de afaceri EIT Digital și veți primi interviuri regulate cu mentorul și oportunități de a urma munca zilnică a mentorului. Veți vedea viața unui antreprenor și veți învăța cum să vă aplicați cunoștințele.

Educație tehnică antreprenorială puternică

Combinația dintre o educație tehnică de vârf și inovație și antreprenoriat vă va oferi abilitățile necesare pentru a construi o carieră remarcabilă. Veți avea succes chiar de la început. 17108_184.jpg

Valoare Comunitate

Faceți parte din comunitatea noastră, vă încurajăm să vă întâlniți cu antreprenorii în serie, partenerii noștri de afaceri, cercetători de vârf și alți studenți și profesori din întreaga Europă și din lume la educațiile și evenimentele noastre. Călătoriți în alte locații fascinante pentru a afla mai multe despre domeniul dvs. și pentru a construi o rețea care va începe cariera dvs., comunitatea noastră de valoare este o comunitate de viață care durează dincolo de educația dvs. prin intermediul Fundației Alumni.

Locații

Budapesta

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Address
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

Budapesta, Ungaria

Espoo

Address
Espoo, Finlanda

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Franţa

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Germania

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Trento

Address
Trento, Trentino-Tirolul de Sud, Italia

Eindhoven

Address
Eindhoven, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Madrid

Address
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Stockholm

Address
Stockholm, Județul Stockholm, Suedia

Turku

Address
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Turku, Finlanda

Tallin

Address
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Tallin, Jud. Harju, Estonia

Bologna

Address
University of Bologna, Italy
Via Zamboni, 33, 40126 Bologna BO, Italy

40126 Bologna, Emilia-Romagna, Italia

Grozav

Address
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 Grozav, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Milano, Lombardia, Italia