Citește Descrierea Oficială

Misiune Colegiul Național american

Colegiul Național american este aprobată de către Programul vizitatorilor Student Exchange (SEVP) să emită I-20 de vize pentru studenții internaționali care doresc să studieze în America. Colegiul National american oferă programe pentru studenții M-1 și F-1 de viză pentru a studia în străinătate!

Acesta este scopul de Colegiul Național american pentru a pregăti studenții pentru profesiile vitale, oferindu-le cu competențele necesare, precum și fundal etic și academic de a practica în mod eficient aceste profesii.

În profesii ca exigente ca Tehnologia Informatiei, Healthcare, Cosmetică (Școala de păr, Scoala de unghii, și Estetica), tehnolog chirurgicale, asistent juridic și asistent medical, excelența este un standard minim. Prin urmare, eforturile de școală pentru a atrage numai cel mai dedicat studenților, pune acei studenți sub îngrijirea și îndrumarea de o facultate în cauză și dedicat, și oferă un mediu stimulativ, cu materiale dintre cele mai actuale didactice disponibile pentru a produce un absolvent profesionist de primă clasă ale cărui poziția pe piață este asigurată.

Colegiul Național american este aprobată de către Programul vizitatorilor Student Exchange (SEVP) să emită I-20 F-1/M-1 vize de student. Este misiunea american Colegiul Național, pentru a permite harnici, studenții internaționali, dedicate obține o educație american cuprinzător pentru a spori și mai mult aptitudinile necesare pentru a ajuta fiecare elev într-o carieră interesantă în țara lor de origine.

Colegiul National american este singura Dermalogica, Chi și OPI profesională Școala de frumusețe în partea de sud.