York College of Pennsylvania (YCP)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

York College of Pennsylvania este o comunitate de elevi și de învățare, ai căror membri împărtășesc legătură comună de participare activă la viața academică și campus. La York, credem ca experienta colegial la cele mai bune este un amplu proces de dezvoltare personală holistică, care pregătește absolvenți pentru roluri productive în societate, facilitând în același timp creșterea lor ca indivizi și învață-a lungul vieții. Semnul distinctiv al experienței York este excelenta in pregatire profesionala. York este o instituție de învățământ venerabilă, urmărirea moștenirii sale înapoi la primii ani ai republicii americane. De-a lungul istoriei sale, angajamentul York a fost de a asigura o calitate inalta, programe educaționale accesibile care pregătesc liderii de roluri semnificative profesionale în afaceri, guvern, asistență medicală, industrie, știință, servicii sociale, și arte. York College a obținut recunoașterea în regiunea atlantică Mijlociu și la nivel național pentru excelență în programele sale academice și pentru angajamentul său de a accesibilitate. Ca un colegiu relativ mare (mai mult de 4.600 de studenți full-time), York reprezintă o "medie de aur" în învățământul superior, care combină resursele academice generale și oportunitățile extra-curriculare ale o universitate bine cu spiritul comunitar și atenția personală a unui mic colegiu.

Misiunea noastră York College urmărește să ofere excelență academică accesibile pentru studenții noștri de:

Oferind mai mult de 50 de specializări de bacalaureat în programe profesionale, științele umaniste și; programe de masterat în afaceri, educație și asistență medicală, precum și un doctorat în practica medicala; Crearea unui mediu de învățare axat pe o atenție individuală și hands-on de învățare; Furnizarea de programe educaționale, cu un grad superior de eficiență, în scopul de a menține cele mai mici costuri posibile pentru studenți; Utilizand diverse programe campus pentru a facilita creșterea intelectuală, profesională și socială.

Viziunea noastra York College este dedicat pregătirea studenților pentru a fi profesioniști în orice carieră urmărit de:

Executarea un sondaj național care definește caracteristicile de profesionalism; Dezvoltarea de programe de co-curriculare care exemplifică caracteristicile profesionale.

Crearea Profesioniști Pentru a construi pe o tradiție de excelență academică accesibile și să consolideze promisiunea noastră de pregătire profesională pentru studenții noștri, York College creat Centrul de Professional Excelenta (CPE), care conduce un sondaj de opinie național care definește caracteristicile de profesionalism și ajută la dezvoltarea programelor de dezvoltare profesională pentru studenți. Rezultatele sondajului anual ghida viitoarele teme de seminar, garantând că studenții noștri sunt înainte de curba atunci când vine vorba de a face ei înșiși negociabile ca absolvenți. Prin sondaj pe profesionalism, ne asigura studenții noștri știu exact ce resurse umane și de afaceri directori sunt în căutarea pentru astăzi profesională.

Locații

York

Address
York College of Pennsylvania,
441 Country Club Road

17403-3651 York, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii