Yeshiva University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri Sy Syms

Școala de afaceri Sy Syms este dedicată creării liderilor de afaceri și inovatorilor de mâine. Este o comunitate vibrantă de studenți și facultăți care lucrează în tandem pentru a oferi educație stelară și cuprinzătoare în fundamentarea și practicile de afaceri. Sy Syms oferă o educație de afaceri care este distinctă de alte școli datorită misiunii și valorilor sale unice și se concentrează pe practică.

Concentrația școlii se concentrează pe integrarea eticii în fiecare curs, încorporând valori semnificative, în același timp, sărbătorind spiritul antreprenorial în mediul înconjurător, care încurajează și inspiră elevii să aibă un impact pozitiv asupra lumii de impact, intelectual, creativ și etic. Programele noastre includ cele mai râvnite diplome de absolvire în afaceri de astăzi - contabilitate, analize de afaceri, antreprenoriat, finanțe, marketing, imobiliare și strategie.

Școala Katz de Știință și Sănătate

Școala Mordecai D. și Monique C. Katz din Yeshiva University oferă studenților posibilitatea de a-și continua activitățile intelectuale și profesionale și de a deveni parte a uneia dintre cele mai mari 80 de universități din Statele Unite ale Americii și World Report din topul celor 5 universități din SUA York City. Școala Katz se angajează să furnizeze o educație de clasă mondială în discipline emergente și în expansiune, să le unească pe studenți cu lideri de idei și angajatori din New York și dincolo de acestea și să creeze o experiență exemplară a studenților și facultăților.

Programele noastre se concentrează pe STEM, date și design, științele medicale și alte profesii emergente și în expansiune, transformate prin inovații tehnologice. Yeshiva University este o forță academică și vă invităm să vă alăturați.

O educație excepțională

Indiferent dacă sunt în campus sau online, cursurile sunt predate de un grup excepțional de facultate cu normă întreagă și practică, fiecare angajat în principiile instruirii de calitate. Mai degrabă decât bazându-se pe teste și examene, cursurile sunt frecvent bazate pe proiecte, astfel încât elevii să fie evaluați cu privire la ceea ce construiesc și fac. Ca urmare, studenții absolvesc cu un portofoliu de muncă care le va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii. De asemenea, facultatea recunoaște rolul esențial al tehnologiei în organizațiile conectate digital și bogat în date și, prin urmare, încorporează cele mai recente echipamente software și de laborator în cursurile lor.

Yeshiva University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

O experiență care contează

Provocăm fiecăruia dintre studenții noștri și facultății să conducă cu valori - bunătate, onestitate, generozitate, integritate și dreptate față de ceilalți - și să lase lumea puțin mai bună decât au găsit-o. Ne angajăm să credem că nu este doar destinația care contează, ci și valorile pe care le aducem în călătorie.


Locații

New York

Katz School Office of Enrollment

Address
215 Lexington Avenue
10016 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (917) 326-4870