Worcester Polytechnic Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE WPI

Worcester Polytechnic Institute fost înființat în 1865 pentru a crea și transmite cele mai recente cunoștințe științifice și de inginerie în moduri care sunt cele mai benefice pentru societate.

Astăzi, WPI deține firma misiunii sale fondatoare de a oferi o educație care să echilibreze teoria cu practica, o filozofie simbolizată de turnurile celor două clădiri originale, prezentate mai sus.

Cele 14 departamente academice ale WPI oferă peste 50 de programe universitare și postuniversitare în științe, inginerie, tehnologie, afaceri, științe sociale, științe umane și arte, care conduc la diplome de licență, masterat și doctorat.

Curriculum-ul universității are un program flexibil, riguros, bazat pe proiecte și angajat la nivel global, care vizează experiența de calitate și un impact pozitiv asupra comunităților cu care se alătură. Membrii facultății WPI - recent clasați pe primul loc în cadrul națiunii pentru calitate și accesibilitate, raportate de Wall Street Journal - lucrează cu studenții la cercetarea interdisciplinară care caută soluții la probleme importante și importante din punct de vedere social, atât în ​​campus, cât și la peste 40 de centre de proiect în întreaga Americă, Africa, Asia-Pacific și Europa.

Programele postuniversitare de cercetare includ robotica, știința materialelor, securitatea informatică și științele și tehnologia învățării. WPI investește în cercetare în domenii critice, căutând soluții la probleme importante și relevante din punct de vedere social în domenii atât de diverse, cum ar fi ingineria protecției împotriva incendiilor, științele vieții și bioingineria, energia și știința datelor.

 • 4.337 STUDENȚI UNDERGRADUATE
 • 2091 STUDENȚI STRAINI
 • PROGRAMURI DE 50 DE GRADINI
 • 45 CENTRE DE PROIECT GLOBAL PE SIX CONTINENTE

Istorie

Fondatorii WPI au vrut să creeze un nou tip de universitate pentru a ajuta la pregătirea unei noi clase profesionale de ingineri, oameni de știință și antreprenori pentru a alimenta această nouă eră. Au avut idei diferite despre modul cel mai bine de a educa profesioniștii din domeniul tehnologiei și, prin îmbinarea viziunilor lor, a apărut un model nou și influent al învățământului superior.

Pionier în educația bazată pe proiecte

WPI a fost printre primele universități din Statele Unite pentru a încorpora învățarea bazată pe proiecte în curriculum-ul său, cerând studenților să-și aplice abilitățile, cunoștințele și abilitățile dobândite pentru a dezvolta soluții pentru problemele din lumea reală. Acum, WPI ajută alte colegii și universități să implementeze învățarea experimentală în programele proprii.

Campusul nostru

Pentru a afla ce este vorba despre WPI, trebuie să îl experimentați pe primul loc. Campusul fermecător al WPI, așezat pe un deal retras, nu arată sau nu se simte ca o universitate urbană. Cu toate acestea, doar de la The Hill, un oraș vibrant de colegiu așteaptă, cu facilități, oportunități și scena culturală plină de viață se așteaptă de la cel de-al doilea oraș ca mărime din New England.

Anual

De la Homecoming to QuadFest la TouchTomorrow, universitatea găzduiește o serie de evenimente anuale, ceremonii, competiții sportive și programe educaționale care sărbătorește realizări, tradiții de onoare și evocă un sentiment de mândrie, spiritul școlii și comunitatea de la WPI.

# 8

 • 25 COLEGIERE ÎN CARE GRADELE POTENȚIALUL CÂȘTIG CEL MAI MARE
 • CNBC (2018)

# 1

 • FACULTATEA CELE MAI BUNE COMBINĂ CERCETAREA ȘI PREDAREA
 • JOURNALUL STRADULUI PE PIATA / TIMP EDUCATIE SUPERIOARA (2016)

TOP 25

 • COLEGIILE STEM
 • FORBES (2018)

# 5

 • CELE MAI BUNE ROL
 • PRINCETON REVIEW (2019)

Locații

Worcester

Address
Institute Road,100
01609 Worcester, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră