Westcliff University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Westcliff University fost înființată pentru a oferi educație de calitate studenților care doresc să intre în domeniile de dezvoltare rapidă a afacerilor și educației. Westcliff University , care a primit aprobarea inițială cu Biroul pentru Educație Postsecundară Privată în 1993 (www.bppe.ca.gov), oferă diverse programe în Colegiul de Afaceri și Colegiul Educației. Curriculumul Westcliff University constă din programe de licență și de licență în afaceri și educație, precum și alte programe de certificat.

În timp ce unele școli predau doar concepte teoretice, Westcliff University pregătește studenții pentru elementele practice și teoretice necesare pe piața muncii astăzi. Westcliff University oferă studenților care lucrează cu normă întreagă o șansă de a se înscrie la cursuri inovatoare online și hibride la distanță, convenabile și accesibile.

Westcliff University subliniază importanța pregătirii studenților personal, academic și profesional. Pentru a se asigura că programele sale sunt inovatoare, actualizate și de înaltă calitate, universitatea are îndrumări și expertiză din partea membrilor consiliului de administrație și ai Consiliului consultativ pentru programe care include lideri cheie din organizații, cum ar fi Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Oficiul președintelui Universității din California, precum și alte companii și organizații locale și naționale.

Locații

Irvine

Westcliff University

Address
92612 Irvine, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 888-491-8686