Washington University In St. Louis McKelvey School of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea Școlii de Inginerie McKelvey de la Universitatea Washington din St. Louis este de a promova ancheta independentă în cercetarea și educația inginerească, cu accent pe excelența științifică, inovarea și colaborarea fără granițe.

Inginerii WashU produc noi cunoștințe care schimbă lumea, iar facultatea noastră educă studenții să exploreze și să creeze într-o lume pe care încă nu ne putem imagina. Prin cercetare și educație, avem un impact pozitiv asupra comunității locale, a țării și a lumii.

Departamentele academice

  • Inginerie biomedicala
  • Calculatoare și Inginerie
  • Inginerie electrică și sistemă
  • Inginerie energetică, de mediu și chimică
  • Inginerie Mecanică și Știința Materialelor
  • Institutul Sever
  • Programul de învățământ de licență UMSL / WashU

Ce se afla inainte

Ca școală de inginerie, trebuie să ne adaptăm la mediul în schimbare și să ne pregătim elevii să exploreze, să creeze și să reușim într-o lume pe care încă nu ne putem imagina. Pentru a răspunde acestor nevoi, ne-am angajat într-un plan strategic de cinci ani care se bazează pe atuurile noastre existente pentru a pregăti elevii pentru provocările viitoare. Printre pașii pe care i-am făcut sunt lansarea de noi programe interdisciplinare în domenii extrem de relevante, inclusiv științe imagistice, științele datelor, știința materialelor, securitatea cibernetică și programe combinate cu matematică și afaceri. Cu un spațiu de 3,350 de metri pătrați, precum și un spațiu de clasă și de studiu în construcție, ne asigurăm că oferim tot ceea ce trebuie să aibă succes studenții noștri.

Locații

Skinker DeBaliviere

Address
63130 Skinker DeBaliviere, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră