Citește Descrierea Oficială

Wisconsin Lutheran College este de patru ani de arte liberale colegiu afiliat cu Wisconsin Evanghelică Luterană Sinodul. Acesta este situat în Milwaukee. Colegiul are un an de două semestru universitar și acordă Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science în Nursing, și Maestru de Arte grade cu artele liberale și majors profesionale și mai multe programe de pre-profesionale.

La Wisconsin Lutheran College, veți avea nu numai clasa de dimensiuni mici și o varietate de opțiuni de academice, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra side-by-side cu profesori a face cercetare revolutionara boli de inima, a preda în școlile locale cât mai curând primul an de facultate, a călători în Zambia pentru o asistenta medicala clinica, ia un curs literatură britanică în Anglia, sau desfășura activități de cercetare de biologie marină din Grenada.

Primiți o bine-rotunjite educație de arte liberale și să profite de oportunitățile de internship robuste care te fac adaptabil și comercială în continuă schimbare piețele de muncă, și echipa pentru cariera sau de scoala absolvent eforturile de succes. Acestea sunt doar câteva motive pentru care WLC pot fi de fotbal perfect pentru tine.

Repere Academice

Majors sunt actualizate periodic pentru a ține pasul cu lumea în schimbare. Facultatea de membri sunt experți în domeniul lor, aducând experiență a lumii reale în sala de clasă. Clasa de dimensiuni sunt mici, pentru a permite unu-la-unu mentorat de facultate clasat pe locul la nivel național. Studenții sunt, de asemenea, solid pregătite pentru școală absolvent. Absolventii nostri spun ca clasele lor absolvent sunt adesea extensii de cursuri luate la WLC. Nu e mai puțin frecvente pentru facultate și studenți de a lucra in colaborare - unii elevi publica chiar activitatea lor în reviste academice sau prezenta concluziile lor la conferințe profesionale.

2015-2016 Date pe scurt de licență

Total de înscriere: 1188 Undergraduate raportul elev-de facultate: 12: 1 Media de licență clase de mărime: 16 Demografice student: 31 de state și opt țări străine La suta din studenti rezidenți: 68% De licență populație de studenți: 93% sunt 18-22 de ani Profilul boboc: 3.43 medie GPA de liceu și 24 ACT medie Asistența financiară: 99% din full-time studenti tradiționale sunt acordate ajutoare financiare. Activități de Co curriculare: membru al NCAA Division III și de Nord Atletism Collegiate Conference; 18 sporturi varsity; sport intramural si de club; banda concert si sase ansambluri; trei coruri; 40+ cluburi și organizații.

A studia in strainatate

Una dintre experiențele cele mai plină de satisfacții le poate avea în timpul cariera ta colegiu studiază în străinătate. Condiții de viață în altă țară, să cunosc oameni cu medii diverse din întreaga lume, și cufundarea-vă într-o nouă cultură va schimba într-un mod pozitiv, neașteptate. Elevii care studiază în străinătate la WLC face acest lucru printr-o agenție sau o experiență academică a condus-facultate. Toate cursurile luate prin studii în străinătate agenții la instituțiile internaționale vor fi pre-aprobat pentru transferul înapoi la WLC.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Wisconsin Lutheran College

Ca un student în cadrul specializării de instrucțiuni de înaltă performanță de Master of program de Arte WLC, veți dezvolta de coaching și abilități de mentorat, explora ... [+]

Ca un student în cadrul specializării de instrucțiuni de înaltă performanță de Master of program de Arte WLC, veți dezvolta de coaching și abilități de mentorat, explora tehnicile de evaluare și de evaluare pentru succesul academic, să crească profesional și rafina metodologii de instruire pentru creșterea rezultatele elevilor la clasă diversă.

De ce Instrucțiuni de înaltă performanță? Creșterea realizarea academic diverselor elevii dumneavoastră; Îmbunătăți calitatea cadrelor didactice; Elaborarea modelelor practice; Foster cognitive, abilități analitice și de gândire reflectorizante.

Această zonă de studiu este ideal pentru educatori de la toate nivelurile de grad care doresc să impulsioneze metode de instruire de înaltă performanță pentru a crește rezultatele elevilor, în special cei care aspiră să conducă în calitate de specialiști de curriculum, designeri, sau directori de curriculum, instruire, evaluare și dezvoltare profesională. ... [-]

Statele Unite ale Americii Milwaukee
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wisconsin Lutheran College

Ca un student în conducere și inovare specializarea de Master of Arts programului WLC, veți rafina abilitățile de luare a deciziilor, să înțeleagă implicațiile politice c ... [+]

Ca un student în conducere și inovare specializarea de Master of Arts programului WLC, veți rafina abilitățile de luare a deciziilor, să înțeleagă implicațiile politice cu impact asupra liderilor de învățământ, și de a dezvolta o abordare antreprenorială a conducerii de învățământ în școlile secolului 21.

De ce Conducere și inovare? Concentrați-vă pe modelele dovedite și promițătoare de dezvoltare profesională, mentorat, si coaching; Îmbogăți mediul academic de diverse elevii dumneavoastră; Aflați de luare a deciziilor și implicații politice cu impact transmite-gândire liderii de învățământ; Îmbunătățiți cognitive, abilitățile, și de gândire analitică și reflectorizante spiritul antreprenorial. ... [-]
Statele Unite ale Americii Milwaukee
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wisconsin Lutheran College

Tranziția Wisconsin Lutheran College de la programul de predare este ideal pentru profesioniștii la mijlocul carierei și diplomă de licență absolvenților interesați de tr ... [+]

Tranziția Wisconsin Lutheran College de la programul de predare este ideal pentru profesioniștii la mijlocul carierei și diplomă de licență absolvenților interesați de trecerea la o carieră în predare. În cât mai puțin de doi ani, studenții pot finaliza cursuri pentru licensure, cu doar șase credite suplimentare pentru a câștiga Maestru lor de gradul Arte, de la unul dintre cele mai mari colegii creștine din natiunii.

Nostru de 42 de credit Master of Arts - Tranziția la programul de predare cu licensure amestecuri atât de învățare on-line și clasă; permițând flexibilitate și confort, oferind în același timp, de asemenea, o experiență de învățare robust! Elevii pot obține licensure in copilaria timpurie, elementar, secundar, sau educație gamă largă.... [-]

Statele Unite ale Americii Milwaukee
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Campus Life at WLC