Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Vatel al Managementului Ospitalitatii de la Universitatea Allian International ofera o educatie ospitaliera unica axata pe managementul american. Calitatea educației, combinată cu oportunități de stagiu plătite în unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, face ca aceste programe să devină un pas spre o carieră internațională strălucitoare.

Peisajele uluitoare ale San Diego și climatul de neegalat fac din acesta una dintre cele mai de sejururi de stat și de națiune, iar peste 3 milioane de oameni sunt destul de norocoși să o numească acasă - făcându-l să fie locul ideal pentru cea mai bună ședere.

Una dintre cele mai prietenoase orașe ale Americii, San Diego este paradisul unui turiști, cu temperaturi pe tot parcursul anilor șaptezeci și un soare aproape constant. Sunbathers și surferi sunt garantate pentru a găsi plaja lor perfectă, și foodies găsi delicii în artizanal fabrici de bere, bistrouri locale, și restaurante gourmet.

De la entuziasmul de la Broadway la La Jolla Playhouse la simțul european al Micului Italia până la nou-chicul Cartierului Gaslamp, San Diego are ceva pentru toată lumea.

Bachelor și MBA cu Concentrații în Hospitality și Management sunt oferite la Institutul Vatel de Management al Ospitalității de la Universitatea Alliant International din San Diego. Campusul este amplasat în dealurile copacilor din Ranch Scripps. La doar 10 kilometri de plajă și la cincisprezece kilometri nord-est de centrul orașului, locația oferă cea mai bună "cea mai fină oră a Americii".

Campusul din San Diego găzduiește mai multe clădiri în clasă, o sală de cursuri și un centru sportiv. Clădirile aliate conțin, de asemenea, mai multe săli de conferințe, două laboratoare de computere, facilități de conferințe video, WiFi în întregul campus și o mulțime de locuri pitorești pentru a studia. Inima campusului este recent remodelata Biblioteca Walter, care este inscriptionata cu bannere ale unora dintre cei mai proeminenti contribuabili ai universitatii, cum ar fi Abraham Maslow si Carl Rogers.

Aproximativ 1200 de studenți și 150 de studenți au înscris anual o serie de școli și programe.

Misiunea noastră este de a educa următoarea generație de manageri și lideri pentru cea mai mare și mai vibrantă industrie din lume. Realizăm misiunea noastră printr-un angajament de excelență în predare, colaborări puternice cu liderii industriei ospitalității, experiențe practice reale și expunere internațională neprețuită.

Elevii progresează prin fiecare program în cohorte cu cursuri adaptate la grupul lor. Structura de cohortă asigură că elevii primesc orele de care au nevoie pentru a absolvi în timp.

Membrii facultății noastre sunt experți în educația în management și ne străduim să pregătim studenții noștri pentru o carieră de succes în managementul internațional al ospitalității.

Experiența profesională practică este o componentă esențială a programelor noastre academice și oferă o înțelegere holistică a industriei ospitalității, îmbunătățind definirea și realizarea obiectivelor profesionale ale fiecărui student.

Universitatea Alliant International este acreditată de către Colegiul Senior WASC și Comisia Universitară (WSCUC) , un organism regional de acreditare recunoscut de Departamentul pentru Educație al SUA și aceeași agenție în care sunt acreditate alte școli de prestigiu din California și din SUA, cum ar fi Stanford, USC și UCLA .

Vatel SUA este membru al Asociației Naționale pentru Admiterea la Colegiu (NACAC) și subscrie la Declarația de Principii de Bună Practică.

Locații

San Diego

Address
520 West Ash Street
CA 92101 San Diego, California, Statele Unite ale Americii