Vanderbilt Peabody College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Peabody Colegiul de educație și dezvoltare umană face o diferenta in viata a mii de oameni, prin crearea de noi cunoștințe. O parte din munca noastră cele mai recente se concentreaza pe intelegerea modului in care:

diferențele culturale afectează abilitățile lingvistice ordine publică afectează administrația școlii comunitățile pot ameliora depresia adolescent sau efectele depresiei materne asupra copiilor ceea ce face și nu funcționează cu sprijin federal pentru familiile fără adăpost Ce urmeaza pentru programele de educație pre-K, și modul în care statul Tennessee poate îmbunătăți livrarea serviciilor de educație și umane

In aceste si multe alte proiecte, Peabody parteneri cu metropolitane, de stat, și organizații naționale cu privire la proiectele de cercetare finanțate. Colaborarea noastra cu comunitatea mai mare Vanderbilt deschide chiar și mai multe posibilități de explorare.

Suntem pe locul printre cele mai bune. In fiecare an, US News & World Report se afla pe locul Peabody printre cele mai bune școli absolvent de învățământ din țară. Pentru 2017, programele Peabody clasament sunt:

Administrarea / Supraveghere, 1 Educație specială, 2nd Politica educației, 4 Elementar Educație, 5 Curriculum / instruire, 6 Psihologie educațională, 8 Administrarea învățământului superior, a 8- Învățământul secundar, al 9-lea

Locații

Nashville

The Department of Psychology and Human Development, Peabody College

Address
Vanderbilt University Peabody College · 230 Appleton Place
TN 37203 Nashville, Tennessee, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 615-322-8141