University of Illinois at Urbana-Champaign

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Illinois?

Situată în inima mediului, Universitatea din Illinois oferă educație de prim rang, cu acces la cercetări de ultimă generație, promovând în același timp o atmosferă familială. Colegiul de Științe Agricole, ale Consumatorilor și al Mediului (ACES) găzduiește cinci programe majore de știință profesională: Producția agricolă (include științele animalelor, științele culturilor și producția durabilă), Bioprocesarea

Colegiul de Arte Liberale

În timp ce concentrațiile noastre majore și concentrările noastre sunt cu siguranță diverse, tema unificatoare pune accentul pe învățare prin realizarea în clasă și colaborări cu partenerii din industrie. Programul nostru este ghidat de un consiliu extern consultativ format din conducere superioară din numeroase companii Fortune 500.

Ce facem și de ce contează

Facultatea noastră de clasă mondială lucrează pentru a-și avansa domeniile pentru a ajuta la crearea de alimente abundente, energie și un mediu sănătos.

Biroul de științe profesionale din Illinois îi ajută pe studenți să își navigheze calea educațională și profesională. Acest tip de asistență a dus la o rată de plasament în practică de 100% și la o rată de plasament de 92% în 12 luni de la absolvire. Studenții viitori sunt, de asemenea, asociați cu unul dintre cei peste 200 de studenți PSM pentru mentorat.

Aplicați astăzi pentru a vă alătura familiei Universității din Illinois.

Universitatea din Illinois a fost doar pe locul 1 pentru universitățile publice din Midwest pentru cel mai bun ROI (rentabilitatea investițiilor).

Urbana-Champaign este o oază micro-urbană cu acces la spectacole de clasă mondială, galerii de artă, locații de muzică și multe altele. În plus, este o scurtă călătorie la Chicago, St Louis și Indianapolis.

Aplicați astăzi!

Locații

ținut șes

Address
204 Coble Hall 801 S. Wright Street
61820 ținut șes, Illinois, Statele Unite ale Americii