University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Scopul Școlii de Afaceri de la UW Tacoma este de a oferi o educație relevantă, aplicabilă și în timp util, care să se traducă imediat în forța de muncă din această regiune și dincolo de aceasta. Suntem mândri să lucrăm și să învățăm aici și vă invităm să vă alăturați. Experimentați diferența pe care o poate obține UW Tacoma Business în viitorul dvs.

Curriculumul universitar se concentrează asupra rezultatelor învățării comunicării, analizei cantitative, aptitudinilor financiare, gândirii strategice, eticii și afacerilor în societate, conștientizării globale, muncii în echipă, tehnologiei și profesionalismului; competențele identificate de liderii de afaceri South Sound ca fiind esențiale pentru o carieră de succes în afaceri. BABA oferă studii concentrate în domeniul contabilității, finanțelor, managementului, marketingului și afacerilor generale. Oportunitățile de stagiu permit studenților să aplice abilitățile învățate în clasă în situațiile de lucru din lumea reală, câștigând în același timp o experiență valoroasă.

Curriculumul MBA oferă managerilor actuali și viitori cunoștințele necesare pentru a reuși într-un mediu de afaceri din ce în ce mai dinamic și mai complex din secolul al XXI-lea. Programul integrează abilitățile de conducere, tehnologice, analitice, interpersonale și de comunicare. Elevii învață să evalueze tendințele din mediul de afaceri rapid de astăzi și să dezvolte și să implementeze eficient schimbările. Programul de seară part-time este conceput pentru a lucra adulții cu viața ocupată și nevoia de a echilibra școala, locul de muncă și viața personală.

Programul de contabilitate Milgard (MAcc) este conceput pentru a susține carierele contabile cu un curriculum practic și bazat pe cercetare în contabilitatea sectorului public, corporativ, guvernamental și non-profit. Programul nostru îndeplinește cerința anului universitar de a participa la examenul CPA - mulți dintre studenții noștri MAcc fac! În mod convenabil oferit serile de săptămână, cursurile noastre sunt concepute pentru a permite studenților să obțină gradul lor de MAcc în nouă luni.

Misiunea noastră

Școala de Afaceri Milgard cultivă lideri de afaceri prin educație de ultimă generație și accesibilă personal, explorări științifice diverse și angajament comunitar inovator, promovând în același timp responsabilitatea socială. Noi inspirăm elevii să devină cursanți pe tot parcursul vieții.

Viziunea noastra

Școala de Afaceri Milgard transformă comunitățile noastre prin gândire inovatoare, conducere plină de compasiune și implicare exemplară a părților interesate.

Obiective strategice

  • Utilizați practici cu impact ridicat (https://www.aacu.org/leap/hips) pentru a vă oferi promisiunea unei experiențe de învățare transformatoare pentru studenți
  • Creați și difuzați cunoștințe prin diverse contribuții intelectuale
  • Oferiți programe și centre distincte care răspund nevoilor comunității și cerințelor pieței
  • Echipați studenții pentru o carieră semnificativă și de succes
  • Cultivați absolvenții pentru a servi ca ambasadori care susțin comunitatea de afaceri, unul pe altul și școala
  • Investiți în facultate și personal pentru a optimiza potențialul în carierele lor și contribuțiile la școală
  • Bolster o cultură incluzivă bazată pe încredere, respect, colaborare și dialog constructiv
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master de contabilitate - MAcc 9 luni pista

Campus Cu jumătate de normă 9 luni September 2019 Statele Unite ale Americii Tacoma

Programul de Master of Business Contabilitate (MAcc) oferă un program inovativ de contabilitate profesională, cu cursuri de contabilitate internațională, raportare socială și contabilitate judiciară. [+]

Despre

Cursurile evidențiază abilitățile și instrumentele necesare pentru ca contabilii să poată informa și asista factorii de decizie. Domeniile cheie de contabilitate și cunoștințe de afaceri acoperite în cursul nostru includ teme avansate în contabilitate, contabilitate internațională, planificare, control și evaluarea performanței, analiza situației financiare, teoria contabilității financiare, impozitarea întreprinderilor, dreptul de afaceri și etică.

Programul nostru prevede anul necesar de cinci ani de învățământ superior necesare pentru statul de la Washington examen CPA.

Traseu de nouă luni

Cel de-al cincilea an al colegiului pe care îl cheltuiți pentru examenul CPA vă va distinge de competiție. Programul MAcc al Școlii Milgard de la UW Tacoma oferă o experiență de transformare pentru cei care aspiră la o carieră de succes în contabilitate. Îmbunătățiți-vă abilitățile cu cunoștințe practice și bazate pe cercetare care provin dintr-o universitate de clasă mondială.... [-]


Master de contabilitate - MAcc de 2 ani pista

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Tacoma

Programul de Master of Business Contabilitate (MAcc) oferă un program inovativ de contabilitate profesională, cu cursuri de contabilitate internațională, raportare socială și contabilitate judiciară. [+]

Despre

Această piesă este deschisă absolvenților recenți și profesioniștilor care doresc să-și solidifice abilitățile de contabilitate pentru a reuși în cariere profesionale. De asemenea, oferă studenților orele de credit necesare pentru a se califica pentru examenul CPA din statul Washington.

Cine ar trebui să se aplice?

Cei care au o diplomă de licență și care doresc să obțină un masterat în contabilitate pentru a îndeplini cerințele pentru examinarea CPA. Ca un program cu normă întreagă, este ideal pentru studenții internaționali și militari.

FormatCursurile sunt predate în campusul UW Tacoma seara pentru a se potrivi cu programele de profesioniști care lucreazăCohortul elevului admite că pentru trimestrul toamnei și clasele se întâlnesc toamna prin primăvarăProgramul poate fi finalizat în doi ani universitari (18 luni)RezultateDeveniți eligibili pentru examenul CPA câștigând toate creditele diviziei superioareFaceți o schimbare de carieră interesantă. Să fie recrutat de către angajatori pentru stagii și cariere cu normă întreagă prin rețeaua de carieră și dezvoltare profesională a lui MilgardAlăturați-vă la prestigioasa rețea Alumni MilgardFacultatea de clasă mondială, dimensiuni de clasă mică, campus urban în inima centrului vibrant din centrul orașului TacomaCerințe preliminare / cerințe de admitereA obținut o diplomă de licență de la o instituție acreditată, cu un GPA cumulat de 3,0 sau mai mareUn minim de 8 ore de credit trimestru cu cel puțin un curs fiecare în contabilitate financiară și managerială. Trebuie să fi câștigat un B (GPA de 3,0 pe o scară de 4 puncte) sau mai bine în fiecare dintre aceste cursuri. Cursuri echivalente UWT ar fi TACCT 210, 220... [-]

Master of Cybersecurity și Leadership - MCL

Campus 1 an September 2019 Statele Unite ale Americii Tacoma

Maestrul de Cybersecurity [+]

Despre

Maestrul de Cybersecurity

Viziune

Folosim resursele Institutului de Tehnologie și Școala de Afaceri Milgard pentru a crea unul dintre cele mai inovatoare programe postuniversitare de la UW Tacoma. Prin identificarea, abordarea și promovarea soluțiilor pentru problemele de asigurare a informațiilor și securitatea informatică, MCL servește drept fundație educațională pentru invenție, inovare și antreprenoriat în statul Washington, oferind absolvenților calea spre succes în domeniul securității informatice. Puteți juca un rol important.

Pathway to Ph.D.

Colegiul de Inginerie și Științe Aplicate de la Universitatea din Colorado Colorado Springs (UCCS) oferă o specialitate de securitate în cadrul doctoratului. în programul de gradul de inginerie. UCCS colaborează cu UW Tacoma pentru a vă ajuta să obțineți gradul cel mai avansat de securitate cibernetică.... [-]


Contactează

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

website https://www.tacoma.uw.edu/
Telefon 253.692.4400