University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Scopul Școlii de Afaceri de la UW Tacoma este de a oferi o educație relevantă, aplicabilă și în timp util, care să se traducă imediat în forța de muncă din această regiune și dincolo de aceasta. Suntem mândri să lucrăm și să învățăm aici și vă invităm să vă alăturați. Experimentați diferența pe care o poate obține UW Tacoma Business în viitorul dvs.

Curriculumul universitar se concentrează asupra rezultatelor învățării comunicării, analizei cantitative, aptitudinilor financiare, gândirii strategice, eticii și afacerilor în societate, conștientizării globale, muncii în echipă, tehnologiei și profesionalismului; competențele identificate de liderii de afaceri South Sound ca fiind esențiale pentru o carieră de succes în afaceri. BABA oferă studii concentrate în domeniul contabilității, finanțelor, managementului, marketingului și afacerilor generale. Oportunitățile de stagiu permit studenților să aplice abilitățile învățate în clasă în situațiile de lucru din lumea reală, câștigând în același timp o experiență valoroasă.

Curriculumul MBA oferă managerilor actuali și viitori cunoștințele necesare pentru a reuși într-un mediu de afaceri din ce în ce mai dinamic și mai complex din secolul al XXI-lea. Programul integrează abilitățile de conducere, tehnologice, analitice, interpersonale și de comunicare. Elevii învață să evalueze tendințele din mediul de afaceri rapid de astăzi și să dezvolte și să implementeze eficient schimbările. Programul de seară part-time este conceput pentru a lucra adulții cu viața ocupată și nevoia de a echilibra școala, locul de muncă și viața personală.

Programul de contabilitate Milgard (MAcc) este conceput pentru a susține carierele contabile cu un curriculum practic și bazat pe cercetare în contabilitatea sectorului public, corporativ, guvernamental și non-profit. Programul nostru îndeplinește cerința anului universitar de a participa la examenul CPA - mulți dintre studenții noștri MAcc fac! În mod convenabil oferit serile de săptămână, cursurile noastre sunt concepute pentru a permite studenților să obțină gradul lor de MAcc în nouă luni.

Misiunea noastră

Școala de Afaceri Milgard cultivă lideri de afaceri prin educație de ultimă generație și accesibilă personal, explorări științifice diverse și angajament comunitar inovator, promovând în același timp responsabilitatea socială. Noi inspirăm elevii să devină cursanți pe tot parcursul vieții.

Viziunea noastra

Școala de Afaceri Milgard transformă comunitățile noastre prin gândire inovatoare, conducere plină de compasiune și implicare exemplară a părților interesate.

Obiective strategice

  • Utilizați practici cu impact ridicat (https://www.aacu.org/leap/hips) pentru a vă oferi promisiunea unei experiențe de învățare transformatoare pentru studenți
  • Creați și difuzați cunoștințe prin diverse contribuții intelectuale
  • Oferiți programe și centre distincte care răspund nevoilor comunității și cerințelor pieței
  • Echipați studenții pentru o carieră semnificativă și de succes
  • Cultivați absolvenții pentru a servi ca ambasadori care susțin comunitatea de afaceri, unul pe altul și școala
  • Investiți în facultate și personal pentru a optimiza potențialul în carierele lor și contribuțiile la școală
  • Bolster o cultură incluzivă bazată pe încredere, respect, colaborare și dialog constructiv

Locații

Tacoma

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Număr de telefon
253.692.4400