University of Virginia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În 1819, Thomas Jefferson a fondat University of Virginia și a inaugurat un experiment îndrăzneț - o universitate publică concepută pentru a avansa cunoștințele umane, a educa lideri și a cultiva o cetățenie informată.

Două secole mai târziu, această viziune este înfloritoare. Peste terenuri - și în întreaga lume - studenții UVA, facultatea, personalul și elevii contestă convenția, rup barierele și urmăresc binele mai mare.

Ca una dintre cele mai importante instituții publice naționale, UVA împinge limitele a ceea ce este posibil - întotdeauna în numele binelui mai mare. Unul dintre lucrurile care fac posibil acest lucru este un angajament de neclintit pentru inițiativele care cresc, consolidează și modelează instituția noastră pentru viitor.

Universitatea este o instituție publică iconică de învățământ superior, care se mândrește cu școli și programe de rang național, o facultate diversă și distinsă, un centru medical important universitar și o istorie mândră ca o universitate de cercetare renumită. Comunitatea și cultura universității sunt îmbogățite de autoguvernarea activă a studenților, angajamentul susținut pentru artă și un program robust al Diviziei I de atletism NCAA.

Locații

Charlottesville

Address
Duffy Boulevard,10
22903 Charlottesville, Virginia, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră