Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Virginia Darden School of Business http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ Universitatea din Virginia Darden Școala de Afaceri este una dintre școlile din lume de afaceri de lider - clasat pe locul # 1 experiența educație de The Economist (2012). Darden oferă trei formate ale programului său de studii de MBA (MBA, MBA pentru Directori și Global MBA pentru Directori), precum și de doctorat și educație executiv programe. Darden oferă cea mai bună experiență educație de management din lume, prin mediul de învățare de mare angajament, care se distinge prin trei elemente cheie:

Metoda studiului de caz afunda studenți în situații de afaceri reale de viață care acoperă industrii, de țări și discipline și le dezvoltă în lideri complet care sunt gata pentru orice.

Darden de top-clasat facultate - in mod constant recunoscut de Princeton Review and Financial Times - este profund angajat la dezvoltarea profesională și personală a studenților și directori. Profesori Darden crea un high-energie, experiență de transformare în sala de clasă și în avans gândirea inovatoare în afaceri, prin cercetare.

Comunitatea strâns unit, format din studenți, profesori, personal și absolventi, este unul din lume cele mai de colaborare. Absolvenți Darden formează o rețea globală de mai mult de 14.000 și rămân conectat la Școala de-a lungul vietii lor, dând înapoi prin voluntariat, filantropie și academicieni.

Darden este scoala de afaceri absolvent de la Universitatea din Virginia, Charlottesville fondată în 1819 de către Thomas în Jefferson, al treilea președinte al Statelor Unite și autor al Declarației de Independență. Misiunea școlii este de a îmbunătăți lumea în curs de dezvoltare și inspirând prin lideri responsabili și prin avansarea cunoștințelor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și: