University of Utah

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Abordarea provocărilor majore ale lumii.

Astăzi ne confruntăm cu provocări majore la nivel mondial, schimbări climatice, utilizarea resurselor naturale, degradarea și remedierea mediului, dezvoltarea energiei și durabilitate. Oamenii de știință și inginerii Pământului sunt în fruntea abordării acestor probleme complexe, deoarece lucrează pentru a înțelege originea, transformarea și utilizarea responsabilă a propriei noastre planete, inclusiv geologia, atmosfera și corpurile de apă - și relațiile dintre ele.

Acest colegiu unic leagă interfața dintre științele pământului și domeniile ingineriei, oferind o mare varietate de experiențe interesante de cercetare și educație, cu douăzeci și trei de diplome acreditate de licență și absolvite în științele pământului, geologie, geofizică, inginerie geologică, inginerie minieră, inginerie metalurgică, știința și ingineria materialelor, managementul resurselor terestre și științele atmosferice.

Despre colegiul nostru

Locația Colegiului Minelor și Științelor Pământului într-o zonă geografică bogată în minerale și energie oferă un mediu de studiu și de cercetare care se extinde mult dincolo de limitele campusului. Din cauza resurselor minerale din Utah, colegiul este esențial în dezvoltarea unei regiuni din ce în ce mai vitală pentru viitorul minier și energetic al națiunii.

Colegiul este format din patru departamente academice care oferă șase majore și patru diplome de bacalaureat și absolvent. Toate facultățile au doctorate, cel puțin o treime au experiență industrială semnificativă și multe păstrează legături cu industria. În plus față de predare, profesorii se angajează într-o mare varietate de activități de cercetare. Studenții absolvenți și unii studenți participă, de asemenea, la cercetare.

Colegiul de minele și științele pământului ocupă clădirea Frederick A. Sutton, clădirea William C. Browning, laboratorul de prelucrare a mineralelor (clădirea 58), clădirea Hedco (clădirea 57), laboratorul de măcinare și laboratorul de cercetare a sistemelor miniere (clădirea 59), și Centrul de calcul științific al rețelei intermontane.

124435_124254_SouthAfrica20171.png

Declarația de misiune

  • Pentru a educa și pregăti oameni de știință terești profesioniști, ingineri geologici și educatori de științe terestre, meteorologi și oameni de știință atmosferici, metalurgiști fizici și extractivi, experți în separarea mineralelor și ingineri minieri.
  • Să se angajeze în activități de cercetare savantă în geologie, geofizică, inginerie geologică, meteorologie, metalurgie fizică și extractivă, separare a mineralelor și inginerie minieră.
  • Diseminarea cunoștințelor nou dobândite prin publicarea la timp a cercetărilor originale de către facultăți și studenți în toate domeniile de mai sus.
  • Pentru a educa comunitatea universității și publicul despre compoziția și structura Pământului, procese care îl modelează, precum și istoria și viitorul acesteia.
  • Asigurarea unui serviciu profesional prin furnizarea de cunoștințe despre resurse naturale, metode de extragere a resurselor naturale, siguranță în activitățile industriale, extragerea și modificarea metalelor, pericole geologice, mediu și un Pământ durabil.

Declarație de valoare

Valoare:

  • excelență în predare, implicarea studenților și cetățenie și
  • cercetare savantă de impact, care informează politica și promovează înțelegerea noastră despre pământ și resursele sale, pentru a îmbunătăți securitatea noastră ecologică și ecologică.

Colegiul se străduiește să fie un lider de campus în domeniul siguranței, evaluării continue, diversității și incluziunii, colaborării și colegialității.

Angajamentul părților interesate

  • Colegiul educă și pregătește oameni de știință profesioniști ai Pământului, oameni de știință atmosferici, geologi, ingineri geologici, ingineri minieri, ingineri metalurgici, experți în separarea mineralelor, metalurgiști fizici și extractivi și educatori în știința pământului. Ne angajăm în activități de cercetare savantă în geologie, geofizică, inginerie geologică, hidrologie, științe atmosferice, procese oceanice, metalurgie fizică și extractivă, separare a mineralelor, inginerie minieră, geo-resurse și siguranță.
  • Difuzăm cunoștințele recent dobândite prin publicarea la timp a cercetărilor originale de către facultăți și studenți în toate domeniile de mai sus. Încercăm să educăm comunitatea universității și publicul despre compoziția și structura Pământului, procesele care o modelează și istoria și viitorul acesteia.
  • Oferim servicii profesionale oferind cunoștințe despre resurse naturale, metode de extragere a resurselor naturale, siguranță în activitățile industriale, extragerea și modificarea metalelor, pericolele geologice și procesele de mediu.

Locații

Salt Lake City

Address
COLLEGE OF MINES & EARTH SCIENCES
FREDERICK ALBERT SUTTON BUILDING
115 S 1460 E, ROOM 205
SALT LAKE CITY, UT 84112-0102

Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: