University of Texas Health Science Center at San Antonio

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Modelarea viitorului profesiilor din domeniul sănătății

Studenții noștri se dezvoltă în profesioniști cu experiență în domeniul sănătății care oferă niveluri avansate de îngrijire extrem de sofisticată.

Facultatea și personalul

Suntem lideri în educația profesiilor din domeniul sănătății. Practica noastră de facultate în domeniile lor respective, oferind cea mai actuală asistență medicală pacienților. Ele îi învață pe studenții noștri cele mai recente metode și tehnici. Membrii facultății înțeleg cercetarea actuală și o traduc în clasă și experiență clinică pentru studenții noștri.

Noi suntem Sanatate UT San Antonio. de la UT Health San Antonio pe Vimeo.

1

Program de masterat de îngrijire respiratorie directă în Texas

100%

Asistentul medicului absolvent a absolvit examenul național de certificare la prima încercare

30

Ani de educare a studenților din domeniul ems111392_111361_SLP_155.jpg

Premii si onoruri

Elevii noștri și facultatea sunt cunoscuți în întreaga Texas și națiunea pentru angajamentul lor față de pacienții lor, educație superbă și inovație.

Avem facultate distinse care au fost onorate de către colegii lor pentru predarea, cercetarea și bursa lor. Avem studenți care sunt recunoscuți pentru pregătirea clinică remarcabilă și dedicarea lor pentru serviciul comunității.

Misiunea noastră este de a pregăti profesioniști și lideri de sănătate remarcabili în timp ce avansăm știința și practica profesiilor din domeniul sănătății. Scopul nostru este să fim recunoscuți ca o școală de clasă mondială cu programe care se numără printre cele mai bune din Statele Unite.

David C. Shelledy, Ph.D., RRT, FAARC, FASAHP111393_111362_SLP_274.jpg

Locații

San Antonio

Address
Floyd Curl Drive,7703
78229 San Antonio, Texas, Statele Unite ale Americii