University of Texas Arlington

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem Mavericks

Un lider educațional din inima înfloritoarei regiuni din nordul Texasului, Universitatea Texas din Arlington hrănește mintea într-un mediu care apreciază excelența, inovația și diversitatea. UTA este dedicată încurajării studenților de-a lungul vieții și a gânditorilor critici care solicită regiunea noastră și națiunea noastră.


O universitate de excelență de nivel mondial

UTA este o companie producătoare de cercetare "Carnegie Research-1", cea mai mare activitate de cercetare, dedicată descoperirilor de îmbunătățire a vieții, instrucțiunilor inovatoare și implicării comunității.

Știrile din SUA și clasamentul „Cele mai bune școli absolvente” includ peste 20 de programe de absolvire la UTA. Programele noastre academice de înaltă calificare atrag cei mai buni și mai strălucitori savanți din peste 100 de țări, iar facultatea și studenții noștri primesc constant recunoaștere națională și internațională pentru realizările lor. Ca a șasea universitate cea mai diversă din țară, UTA se mândrește cu incluziunea și oportunitățile culturale.

Adâncimea acestor premii accentuează statutul UTA ca loc preeminent pentru urmăriri intelectuale și conducător al schimbărilor pozitive.

Facilități de ultimă generație

Mai multe resurse. Mai puțină concurență.

Avem unele dintre cele mai incredibile medii de învățare din sistemul Universității din Texas. Studenții care vin aici în curând își dau seama că au acces la toate. De la artiștii care își expun activitatea în Galeria de la UTA, la viitoarele asistente medicale care răspund la situații de urgență în spitalul nostru inteligent sau au descoperit noi proiecte în știință și medicină în noua clădire Science Engineering Innovation Research. Studenții noștri au șansa de a lucra în spații care estompează linia dintre lumea în care învață și cea în care vor ajuta la formarea.


Alumnii noștri sunt lideri ai lumii

Conectăm elevii cu cariera lor. Abilităm facultatea noastră să le urmărească interesele. Și furnizăm lumii idei proaspete și talent determinat. Ceea ce face toate aceste lucruri posibile este organizația noastră centrală puternică care operează cu eficiență, claritate și integritate.

Printre cei peste 220.000 de studenți ai Universității se numără astronauți, asistente medicale, profesori, antreprenori, artiști, primari, oameni de știință și unii dintre cei mai buni influenți din zona Dallas-Fort Worth. Prin administrarea, entuziasmul și sprijinul lor generos, aceștia ajută UTA să-și îndeplinească misiunea, împuternicind studenții și facultățile de a schimba lumea cu soluții îndrăznețe și impact global.

Absolvenții UTA contribuie anual cu un impact economic de 20,7 miliarde de dolari pentru statul Texas și 16,1 miliarde de dolari pentru Texasul de Nord. Elevii noștri lucrează la toate cele 24 de companii din Dallas-Fort Worth Fortune 500. Nu urmăm lumea, o avansăm la standardele noastre.

Locații

Arlington

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Texas, Statele Unite ale Americii