University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Motto: Connect - Transform - Succes

Științele oferă posibilitatea explorării și descoperirii în urmărirea de noi cunoștințe, sisteme de înțelegere în lumea fizică și naturală și pentru îmbunătățirea condiției umane. Odată cu provocările cu care se confruntă lumea, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a urma o educație în științe, îngrijire medicală sau studii sportive. Oamenii de știință, tehnicienii și îngrijitorii sunt foarte solicitați. Colegiul de Științe ale Sănătății Naturii și al Sănătății oferă programe riguroase, de înaltă calitate, concepute pentru a pregăti studenții pentru provocările și oportunitățile care urmează.

Departamente de colegiu

  • Biologie
  • Chimie, biochimie și fizică
  • Științele sănătății și performanța umană
  • Asistență medicală
  • Medic asistent medic
  • Managementul sportului

Facultatea noastră este profesori excelenți, atât în clasă, cât și în lucru individual cu studenți. UT a investit puternic în dezvoltarea facilităților de predare și cercetare a colegiului nostru și laboratoare. Facultatea, nu studenții absolvenți, predă toate cursurile bazate pe laborator în toate departamentele noastre.

Colegiul nostru încurajează continuu relațiile cu organizațiile din zona mai mare a Golfului Tampa și în alte părți pentru a oferi studenților posibilitatea de a urmări un stagiu, de a face voluntariat sau de a interacționa cu profesioniștii care lucrează în domeniul ales. Fiecare departament oferă, de asemenea, cursuri de studiu în străinătate, pe care studenții le pot lua pentru credit pentru gradul lor.

Declarația de misiune

Colegiul de Științe ale Sănătății Naturii și al Sănătății (CNHS) oferă un curriculum riguros, de înaltă calitate, pentru a pregăti o populație diversă de studenți pentru avansările rapide în științe, studii medicale și sport. Facultatea și personalul oferă o educație transformatoare încorporată într-o cultură a respectului și a pozitivității, care pregătește studenții pentru provocările și oportunitățile pe care le vor întâmpina. Prin parteneriate, colaborări și conexiuni, facultatea, personalul și studenții noștri se angajează în cercetare, practică clinică și bursă, anchetă interactivă și experiențială și oportunități de învățare internship care cultivă succesul.

Locații

Tampa

The University of Tampa

Address
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 813-253-3333