Citește Descrierea Oficială

Științele permite posibilitatea de explorare și descoperire în căutarea de noi cunoștințe, sisteme în lumea fizică și natural înțelegerea, și pentru imbunatatirea conditiei umane. Cu provocările cu care se confruntă lumea, nu a existat niciodată un moment mai bun de a urmări o educație în studiile științe, de îngrijire a sănătății sau de sport. Oameni de știință, tehnicieni și persoanele care ii ingrijesc sunt în cerere mare. Colegiul de Stiinte Naturale si Sanatate oferă, curricula de înaltă calitate riguros conceput pentru a pregăti studenții pentru provocările și oportunitățile care se prefigurează.

Facultatea noastră sunt profesori excelent, atât în ​​sala de clasă și de lucru cu elevii pe o bază individuală. UT a investit masiv în dezvoltarea de predare și cercetare colegiu noastre și laboratoare. Facultatea, nu absolvent studenți, predau toate cursurile bazate pe laborator în toate departamentele noastre.

Colegiul nostru favorizează continuu relațiile cu organizațiile din zona mai mare Tampa Bay și în altă parte pentru a oferi studenților cu posibilitatea de a urmări un stagiu, voluntariat, sau interacționa cu profesioniștii care lucrează în domeniul ales. Fiecare departament oferă, de asemenea studiu în străinătate cursuri pe care elevii pot lua pentru credit față de gradul lor.

Programe predate în:
Engleză

The University of Tampa - Overview

The University of Tampa
Address
The University of Tampa 401 W. Kennedy Blvd.
33606 Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 813-253-3333