Citește Descrierea Oficială

Departamentul Ministerelor Creștine

Departamentul de Ministere creștine pregătește studenții pentru studii postuniversitare și pentru a servi în SUA și în străinătate ca pastori, misionari, profesori și lideri nonprofit.

Despre departament

Viziunea noastră este de a inspira liderii în curs de dezvoltare să trăiască chemarea lor oriunde le-a trimis Dumnezeu. Vrem să vă ajutăm să descoperiți chemarea unică și să dezvoltați abilitățile de bază în predarea pentru transformarea spirituală, dezvoltarea relațiilor asemănătoare lui Hristos, conducând la un impact vizionar și implicarea în diferite culturi și comunități. Facem acest lucru prin cinci grade principale, care includ concentrările în Cult și Arte Creative, Ministerul Copiilor și Familiei, Leadership Nonprofit, Justiție Socială, Predarea limbii engleze, Educația Globală, Administrația Centrului de Tabărați și Conferințe etc.

Cursuri ministeriale creștine

Elevii dobândesc cunoștințe practice și experiență valoroasă pentru CV-uri prin experiențe de stagiu. Sunt necesare stagii pentru toate specializările din cadrul Departamentului de Ministere creștine. Departamentul de Ministere creștine oferă patru tipuri de experiență de teren și cursuri de stagiu. Credem că este esențial ca studenții noștri să facă lucrarea sub supravegherea unui mentor, astfel încât aceștia să poată aplica învățarea într-un mediu sigur și de sprijin. Elevii îndeplinesc, de asemenea, sarcini de stagiu pentru a le ajuta să reflecteze asupra a ceea ce învață în domeniu și să primească sprijin din partea profesorului lor din Northwestern.

Stagii ministeriale

Stagiile din cadrul Ministerului aduc la viață învățarea la clasă și sunt esențiale pentru pregătirea studenților pentru satisfacerea nevoilor din lumea reală.

Studentul la universitate se roagă cu alți adulți

Departamentul de Ministere creștine solicită stagii de practică pentru următoarele specializări:

  • minister
  • Administrația nonprofit cu Ministerul de urmărire
  • Studii pastorale
  • Tineretul și studiile adulte în curs de dezvoltare

Până când studenții de la unul dintre acești specialiști absolvenți din Northwestern, vor avea un minim de 200 de ore de experiență pe un site al ministerului. Prin stagii, elevii creștin miniștri dobândesc un timp de practică valoroasă, deoarece participă la un serviciu ales de ei. Dacă într-o biserică sau într-o slujbă a parașurfului, elevilor li se oferă oportunități de a învăța, de a conduce, de a planifica și de a observa ce se petrece în slujire. Fiecare student are un mentor la fața locului care se angajează să îndrume, să se roage, să încurajeze, să facă provocări și să facă tot ce este necesar pentru ca elevul să înflorească și să crească în abilitățile, cunoștințele și experiența sa.

Programul este conceput pentru ca studenții să participe la stagii de practică pe parcursul semestrului de toamnă și de primăvară din anii lor de juniori sau de vârstă. Elevii pot totuși să ia cursuri în campus în timp ce lucrează în stagiul lor - fiecare secțiune necesită 100 de ore de implicare a ministerului pe parcursul semestrului. Acest lucru le permite să ia ceea ce învață în sala de clasă și să o aplice imediat într-un cadru de slujire. Cele mai multe dintre site-urile noastre de internship sunt locale - un mare beneficiu pentru comunitate și studenții noștri. Elevii pot face și stagii de practică în timpul verii dacă îndeplinesc cerințele cursului. Stagiile de vară pot fi locale, în afara statului sau în afara SUA, iar cursurile sunt finalizate prin intermediul internetului.119032_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Studii interculturale

Această experiență esențială conferă specializărilor ICS un context fundamental pentru comunicarea și slujirea între culturi.

Fotografie de grup a studenților interculturați

Cursurile ICS pot fi completate într-o varietate de moduri, în funcție de obiectivele elevului. Departamentul de Ministere creștine colaborează cu alte organizații pentru a oferi următoarele tipuri de experiențe de internship ICS:

Facultatea conduse de excursii

Acestea sunt excursii de misiune de peste mări, conduse de un profesor de Nord-Vest, în timpul căreia studenții vizitează și explorează o varietate de ministere, culturi, țări și grupuri religioase. Pentru a oferi o experiență interculturală semnificativă și de învățare a serviciilor, aceste călătorii durează în mod normal cel puțin trei săptămâni.

Stagii independente

Elevii pot alege, de asemenea, să facă un stagiu independent într-o zonă la alegerea lor, atâta timp cât se încadrează în criteriile cursului. Departamentul de Ministere creștine dezvoltă relații cu o varietate de misiuni internaționale și interne și organizații non-profit prin care aceste stagii pot fi finalizate. Acest stagiu trebuie să fie pre-aranjat cu profesorii de studii interculturale și trebuie să fie aprobat de președintele departamentului.

A studia in strainatate

Northwestern este membru al CCCU, care oferă o gamă variată de programe de studii off-campus disponibile pentru juniori și seniori calificați. Aflați mai multe despre un stagiu cu Students International din Costa Rica. Acest stagiu trebuie să fie pre-aranjat cu profesorii de studii interculturale și trebuie să fie aprobat de președintele departamentului.

Ministerul și Concentrațiile studiilor interculturale

Studenții din studiile interculturale, de la minister și de la tineri și de la studiile în curs de dezvoltare pentru adulți au posibilitatea de a urmări o varietate de concentrații în cadrul planului de studii. Ei au, de asemenea, opțiunea de a lucra cu consilierul lor pentru a-și construi propria concentrație, folosind cursuri de transfer sau cursuri care să răspundă domeniului lor de interes și ministerului intenționat.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Northwestern St. Paul

Alăturați-vă învățătorilor biblici pasionați într-un program cuprinzător, pre-doctoral care combină teologia evanghelică bazată pe biblie cu slujirea creștină. Programul ... [+]

Prezentare generală

Alăturați-vă învățătorilor biblici pasionați într-un program cuprinzător, pre-doctoral care combină teologia evanghelică bazată pe biblie cu slujirea creștină. Programul Maestru al Divinității îndeplinește cerințele de hirotonire pentru pozițiile de pastor sau capelan și vă va pregăti pentru studii aprofundate de doctorat și pentru slujirea bisericii sau a parașurului.

92% dintre absolvenții din Northwestern s-au simțit pregătiți profesional de educația lor14: 1 Raportul de dimensiune a claseiO perspectivă excelentă în carieră pentru elevii de divinitateDe ce studiază divinitatea la nord-vest?

Veți învăța de la facultatea de îngrijire care sunt ei înșiși teologi și lucrători ai ministerului. Unii dintre profesorii noștri sunt experți internaționali cunoscuți pe scrolurile de la Marea Moartă, Vechiul și Noul Testament, profeți minori și multe altele. Aici veți obține cunoștințele, caracterul și competențele necesare pentru o lucrare eficientă și pentru o educație ulterioară.... [-]

Statele Unite ale Americii Sfântul Paul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
42 - 46 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Northwestern St. Paul

Învățați principiile avansate ale interpretării biblice de la profesorii recunoscuți pe plan internațional și cum să le aplicați la problemele teologice centrale. Diploma ... [+]

Prezentare generală

Învățați principiile avansate ale interpretării biblice de la profesorii recunoscuți pe plan internațional și cum să le aplicați la problemele teologice centrale. Diploma de studii teologice de studii studiază studiile biblice, teologia sistematică, apologetica și etica. Acest grad te pregătește să predai într-o biserică sau într-un cadru academic.

14: 1 Raportul de dimensiune a claseiO perspectivă stabilă de carieră pentru absolvenții de teologieOpțiunea de a obține certificat de licență în studiile creștine după cinci cursuri selectateDe ce fac studii teologice la Northwestern?

Masterat în Arte în Studii Teologice (MATS) este oferit fie complet on-line sau pe site-ul (întâlnește o noapte pe săptămână timp de 4 ore). Acest grad poate fi finalizat în doar 18 - 22 de luni. Programul nostru îndeplinește, de asemenea, cerințele pentru 36 credite de gradul de Master of Divinity (MDIV).... [-]

Statele Unite ale Americii Sfântul Paul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 22 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Northwestern St. Paul

Fiți pregătiți pentru conducerea în biserici, organizații non-profit și alte organizații bazate pe credință. Masterul nostru complet online sau combinat în gradul de Lead ... [+]

Prezentare generală

Fiți pregătiți pentru conducerea în biserici, organizații non-profit și alte organizații bazate pe credință. Masterul nostru complet online sau combinat în gradul de Leadership al Ministerului vă pregătește cu instrumentele spirituale și de conducere de care aveți nevoie pentru a conduce organizațiile, pentru a comunica eficient și pentru a influența organizația, comunitatea locală și lumea pentru Hristos. Alegeți din șapte piese de accent distinct pentru a forma acest grad pentru a vă îndeplini obiectivele unice profesionale și de slujire.

7 Aspecte accentuate

Programul oferă șapte piste de accent de creditare de 12 ori.

36 de credite... [-]

Statele Unite ale Americii Sfântul Paul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 22 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
3003 Snelling Ave North
Sfântul Paul, Minnesota, Statele Unite ale Americii