Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit

Bine ați venit la Colegiul de Inginerie UNT, un colegiu tânăr și vibrant de la o universitate de nivel superior (R1). Colegiul trece printr-o fază de transformare, adăugând nouă cadre didactice cu funcții de conducere și două cadre didactice în 2019, cu intenția de a continua extinderea în următorii 4-5 ani.

Ca lider în cercetare și educație, colegiul a stabilit grupuri de excelență în cercetare, inclusiv producția de aditivi, cybersecurity și bioengineering. Colegiul colaborează, de asemenea, cu guvernul pentru diverse inițiative naționale și naționale, inclusiv cercetarea în domeniul apărării naționale, analiza răspunsurilor și depozitarea deșeurilor nucleare. Parteneriatul nostru cu laboratoarele Forțelor Aeriene și de Cercetare a Armatei este susținut de un grant de cercetare anual de 5 milioane de dolari.

Avem peste 4.000 de studenți la UNT Engineering, cu aproximativ 250 de studenți înscriși în programele noastre de doctorat. În total, Colegiul de Inginerie oferă 4 programe de doctorat, 7 masterat și 10 de licență în inginerie biomedicală, informatică, inginerie informatică, tehnologia informației, inginerie electrică, știința materialelor și inginerie, inginerie mecanică și energetică, inginerie, care pregătesc studenții noștri să concureze pe piața mondială de astăzi. În plus, colegiul a stabilit mai multe 3 programe de educație cu universități din India și China.

Ca partener cu comunitatea locală, colegiul colaborează cu mai mult de 20 de companii din Dallas Metroplex prin proiecte de cercetare și proiecte de vârf de design. În plus, inițiativa noastră UNT STEM @ thePark aduce studenților K-12 din toată DFW împreună cu studenții și facultatea UNT Engineering pentru a afla mai multe despre știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Colegiul de Inginerie UNT lucrează pentru a avea un impact pozitiv în viața studenților noștri, precum și în Dallas Metroplex, statul Texas, SUA și la nivel global. Vă invit să vă alăturați în călătoria noastră de a face un impact pozitiv.

Acreditare

ABET Engineering Accreditation

  • Inginerie calculator
  • Inginerie Electrică
  • Știința și ingineria materialelor
  • Inginerie mecanică și energetică

ABET Computer Science Accreditation

  • Informatică
  • Tehnologia de informație

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Tehnologia Construcțiilor
  • Tehnologia Ingineriei Electrice
  • Tehnologia Ingineriei Mecanice

Misiune

Misiunea Colegiului de Inginerie UNT este de a valorifica oportunitatea de inovare și excelență în predare, cercetare și servicii. Acest lucru se va realiza printr-o alianță strategică între toate circumscripțiile colegiului din regiune, statul Texas și națiunea. Circumscripțiile implicate includ în primul rând studenții noștri universitari și absolvenți, precum și unitățile academice și industria, în special în nordul Texasului, pentru a stimula dezvoltarea economică și pentru a promova un mediu divers din punct de vedere academic.

Viziune

Viziunea Colegiului de Inginerie este de a avea programe de predare și programe multidisciplinare de cea mai înaltă calitate în nordul Texas și în afara ei: în domenii strategice selectate de inginerie, tehnologie de inginerie și informatică care servesc comunității, industriei și profesiei; într-un mediu intelectual stimulator și divers; și în sprijinul industriei și dezvoltării economice.

Plan strategic

Planul strategic prezintă strategii, acțiuni și metrici pentru a dezvolta programe universitare și postuniversitare și pentru a îmbunătăți cercetarea, reputația și avansarea Colegiului de Inginerie al UNT (CENG) de la stadiul său actual în 2014 până la statul dorit în 2019, misiune universitară și plan strategic pentru afaceri academice din 2014.

Parcul Discovery

Cel mai mare parc de cercetare din regiunea North Texas, cu aproape 300 de acri de spațiu dedicat științelor, tehnologiei și ingineriei, UNT's Discovery Park se află la 5 mile nord de campusul principal UNT din Denton, Texas. Acesta include o clădire de 590.000 de metri patrați, ocupată de Colegiul de Inginerie, de Colegiul de Informații și de Centrul pentru Informații și Securitate Calculatoare și sprijină cercetarea, educația și instruirea STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) interactivă și multidisciplinară care beneficiază studenții, facultatea și comunitatea și extinde dezvoltarea economică dezvoltând parteneriate industriale-universitare.

UNT Discovery Park dispune de mai multe laboratoare de cercetare de ultimă generație, cum ar fi Facilitatea de cercetare a materialelor (MRF), o instalație cu microscoape de mare putere pentru caracterizarea și prelucrarea 3-D și complexul de seră, dotat cu climatizare cu o infrastructură extensibilă pentru a se adapta condițiilor de creștere variate, inclusiv plafoanele înalte pentru a crește trestia de zahăr și alte plante înalte.

Parcul Discovery este aproape de Interstate 35 și este înconjurat de o zonă de parcare mare. Este, de asemenea, accesibilă cu autobuzul de transfer din campus.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of North Texas College of Engineering

Departamentul de Informatică și Inginerie de la Universitatea North Texas oferă cursuri care conduc la o diplomă de Master of Science în Ingineria Calculatoarelor. ... [+]

Departamentul de Informatică și Inginerie de la Universitatea North Texas oferă cursuri care conduc la o diplomă de Master of Science în Ingineria Calculatoarelor.

Aveți două opțiuni pentru a obține un masterat.

Opțiunea de teză necesită 30 de ore de curs de curs, inclusiv 6 ore de credit de teză.Opțiunea non-teza necesită 36 de ore de curs de curs. Aceasta poate include 3 ore de credit dintr-un proiect sau 6 ore de credit ale problemei în locul unei teze.

Puteți selecta o zonă de specializare în consultare cu un profesor major și cu coordonatorul absolvent.

Oportunități de absolvire

Veți putea lucra îndeaproape cu membrii facultății distinsi pentru a rezolva problemele complexe cu care se confruntă întreprinderile și consumatorii. Departamentul are o relație de lucru cu companii locale și naționale, iar consiliul consultativ industrial este format din reprezentanți ai firmelor de înaltă tehnologie.... [-]

Statele Unite ale Americii Denton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of North Texas College of Engineering

Departamentul de Tehnologie Inginerie de la Universitatea North Texas vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență hands-on în tehnologie de inginerie și studii tehnice ... [+]

Departamentul de Tehnologie Inginerie de la Universitatea North Texas vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență hands-on în tehnologie de inginerie și studii tehnice și vă pregătește pentru a proiecta, construi, testa, opera și menține o serie de sisteme și procese. Departamentul nostru este singurul de acest gen din zona Dallas-Fort Worth și oferă cursuri care conduc la o diplomă de Master of Science în Inginerie Tehnologie.

Programul dvs. este planificat sub îndrumarea unui profesor sau consultant major în timpul primului semestru de studii postuniversitare. Când planul de diplomă este aprobat de decanul absolvent, veți fi admis la candidatura.... [-]

Statele Unite ale Americii Denton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of North Texas College of Engineering

Materiale biomedicale, metale, polimeri, ochelari, electronice: toate sunt testate și îmbunătățite în fiecare zi de către ingineri de materiale și oameni de știință care ... [+]

Materiale biomedicale, metale, polimeri, ochelari, electronice: toate sunt testate și îmbunătățite în fiecare zi de către ingineri de materiale și oameni de știință care rezolvă probleme vitale și avansează tehnologia. Unde îți vei aduce contribuția?

Departamentul de Stiinta si Ingineria Materialelor de la Universitatea North Texas oferă cursuri care conduc la obținerea unui Master of Science în știința și ingineria materialelor. Elevii vor alege una dintre opțiunile de mai jos.

Opțiunea tezei

12 ore de credit de cursuri de bază12 ore de credit de electives2 ore de credit dintr-un curs de seminar în domeniul științei și ingineriei materialelor6 ore de credit de teză... [-]
Statele Unite ale Americii Denton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of North Texas College of Engineering

Unde ți-ar plăcea diploma de absolvent să te ia? Veți dezvolta o rețea inteligentă de senzori fără fir care detectează agenți biologici sau chimici? Un nou mod de a gesti ... [+]

Unde ți-ar plăcea diploma de absolvent să te ia? Veți dezvolta o rețea inteligentă de senzori fără fir care detectează agenți biologici sau chimici? Un nou mod de a gestiona semnale acustice în discurs, ultrasunete, aparate auditive sau muzică? Sau ceva cu totul nou?

Pentru a obține o diplomă de master în Inginerie Electrică, veți alege unul dintre următoarele.

Opțiunea tezei

24 de ore de credit de cursuri de inginerie necesare6 ore de credit de curs de masterat

Opțiunea non-tezei

33 de ore de credit de cursuri de inginerie necesare3 ore de credit dintr-un curs de studiu direcționatOportunități de absolvire... [-]
Statele Unite ale Americii Denton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of North Texas College of Engineering

Unde vă veți marca în viitoarele inovații? Veți contribui la furnizarea de energie mai curată și mai durabilă, la îmbunătățirea sănătății umane sau la elaborarea unor teh ... [+]

Unde vă veți marca în viitoarele inovații? Veți contribui la furnizarea de energie mai curată și mai durabilă, la îmbunătățirea sănătății umane sau la elaborarea unor tehnologii mai bune pentru transportul aerian și terestru sau chiar explorarea spațiului?

Veți planifica programul de diplomă cu ajutorul și aprobarea principalului profesor și comitet consultativ. Absolvirea trebuie să câștige o medie B în toate cursurile.

Opțiunea tezei

24 de ore de credit de cursuri la nivel de absolvent. Un minim de 18 ore de credit trebuie selectate din cursurile oferite de Departamentul de Inginerie Mecanică și Energetică. Lucrările rămase pot fi selectate din alte departamente, cu aprobarea consilierului facultății.6 ore de credit de teză de masterat. Este necesară o prezentare orală a tezei. O decizie privind acceptarea tezei este luată de comitetul dvs. consultativ.... [-]
Statele Unite ale Americii Denton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of North Texas College of Engineering

Departamentul de Informatică și Inginerie la Universitatea North Texas oferă cursuri care conduc la o diplomă de Master of Science în Informatică. ... [+]

Departamentul de Informatică și Inginerie la Universitatea North Texas oferă cursuri care conduc la o diplomă de Master of Science în Informatică.

Aveți două opțiuni pentru a obține un masterat.

Opțiunea de teză necesită 30 de ore de curs de curs, inclusiv 6 ore de credit de teză.Opțiunea non-teza necesită 36 de ore de curs de curs. Aceasta poate include 3 ore de credit dintr-un proiect sau 6 ore de credit dintr-o problemă în locul unei teze.

Puteți selecta o zonă de specializare în consultare cu un profesor major și cu coordonatorul absolvent.

Oportunități de absolvire

Veți putea lucra îndeaproape cu membrii facultății distinsi pentru a rezolva problemele complexe cu care se confruntă întreprinderile și consumatorii. Departamentul are o relație de lucru cu companii locale și naționale, iar consiliul consultativ industrial este format din reprezentanți ai firmelor de înaltă tehnologie.... [-]

Statele Unite ale Americii Denton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Statele Unite ale Americii