University of North Texas College of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit

Bine ați venit la Colegiul de Inginerie UNT, un colegiu tânăr și vibrant de la o universitate de nivel superior (R1). Colegiul trece printr-o fază de transformare, adăugând nouă cadre didactice cu funcții de conducere și două cadre didactice în 2019, cu intenția de a continua extinderea în următorii 4-5 ani.

Ca lider în cercetare și educație, colegiul a stabilit grupuri de excelență în cercetare, inclusiv producția de aditivi, cybersecurity și bioengineering. Colegiul colaborează, de asemenea, cu guvernul pentru diverse inițiative naționale și naționale, inclusiv cercetarea în domeniul apărării naționale, analiza răspunsurilor și depozitarea deșeurilor nucleare. Parteneriatul nostru cu laboratoarele Forțelor Aeriene și de Cercetare a Armatei este susținut de un grant de cercetare anual de 5 milioane de dolari.

Avem peste 4.000 de studenți la UNT Engineering, cu aproximativ 250 de studenți înscriși în programele noastre de doctorat. În total, Colegiul de Inginerie oferă 4 programe de doctorat, 7 masterat și 10 de licență în inginerie biomedicală, informatică, inginerie informatică, tehnologia informației, inginerie electrică, știința materialelor și inginerie, inginerie mecanică și energetică, inginerie, care pregătesc studenții noștri să concureze pe piața mondială de astăzi. În plus, colegiul a stabilit mai multe 3 programe de educație cu universități din India și China.

Ca partener cu comunitatea locală, colegiul colaborează cu mai mult de 20 de companii din Dallas Metroplex prin proiecte de cercetare și proiecte de vârf de design. În plus, inițiativa noastră UNT STEM @ thePark aduce studenților K-12 din toată DFW împreună cu studenții și facultatea UNT Engineering pentru a afla mai multe despre știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Colegiul de Inginerie UNT lucrează pentru a avea un impact pozitiv în viața studenților noștri, precum și în Dallas Metroplex, statul Texas, SUA și la nivel global. Vă invit să vă alăturați în călătoria noastră de a face un impact pozitiv.

Acreditare

ABET Engineering Accreditation

  • Inginerie calculator
  • Inginerie Electrică
  • Știința și ingineria materialelor
  • Inginerie mecanică și energetică

ABET Computer Science Accreditation

  • Informatică
  • Tehnologia de informație

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Tehnologia Construcțiilor
  • Tehnologia Ingineriei Electrice
  • Tehnologia Ingineriei Mecanice

Misiune

Misiunea Colegiului de Inginerie UNT este de a valorifica oportunitatea de inovare și excelență în predare, cercetare și servicii. Acest lucru se va realiza printr-o alianță strategică între toate circumscripțiile colegiului din regiune, statul Texas și națiunea. Circumscripțiile implicate includ în primul rând studenții noștri universitari și absolvenți, precum și unitățile academice și industria, în special în nordul Texasului, pentru a stimula dezvoltarea economică și pentru a promova un mediu divers din punct de vedere academic.

Viziune

Viziunea Colegiului de Inginerie este de a avea programe de predare și programe multidisciplinare de cea mai înaltă calitate în nordul Texas și în afara ei: în domenii strategice selectate de inginerie, tehnologie de inginerie și informatică care servesc comunității, industriei și profesiei; într-un mediu intelectual stimulator și divers; și în sprijinul industriei și dezvoltării economice.

Plan strategic

Planul strategic prezintă strategii, acțiuni și metrici pentru a dezvolta programe universitare și postuniversitare și pentru a îmbunătăți cercetarea, reputația și avansarea Colegiului de Inginerie al UNT (CENG) de la stadiul său actual în 2014 până la statul dorit în 2019, misiune universitară și plan strategic pentru afaceri academice din 2014.

Parcul Discovery

Cel mai mare parc de cercetare din regiunea North Texas, cu aproape 300 de acri de spațiu dedicat științelor, tehnologiei și ingineriei, UNT's Discovery Park se află la 5 mile nord de campusul principal UNT din Denton, Texas. Acesta include o clădire de 590.000 de metri patrați, ocupată de Colegiul de Inginerie, de Colegiul de Informații și de Centrul pentru Informații și Securitate Calculatoare și sprijină cercetarea, educația și instruirea STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) interactivă și multidisciplinară care beneficiază studenții, facultatea și comunitatea și extinde dezvoltarea economică dezvoltând parteneriate industriale-universitare.

UNT Discovery Park dispune de mai multe laboratoare de cercetare de ultimă generație, cum ar fi Facilitatea de cercetare a materialelor (MRF), o instalație cu microscoape de mare putere pentru caracterizarea și prelucrarea 3-D și complexul de seră, dotat cu climatizare cu o infrastructură extensibilă pentru a se adapta condițiilor de creștere variate, inclusiv plafoanele înalte pentru a crește trestia de zahăr și alte plante înalte.

Parcul Discovery este aproape de Interstate 35 și este înconjurat de o zonă de parcare mare. Este, de asemenea, accesibilă cu autobuzul de transfer din campus.

Locații

Denton

Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Statele Unite ale Americii