University of North Dakota College of Engineering and Mines

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre UND

Universitatea din Dakota de Nord a fost întotdeauna înaintea timpului său.

Fondată în 1883, cu șase ani înainte de înființarea statului în sine, UND a dat numele Dakotei de Nord atunci când fostele teritorii Dakota s-au separat în două state distincte. Astăzi, UND este un campus aglomerat de 521 acri, cel mai mare stat. Am apărut ca un inovator în domeniul ingineriei, medicinei, aviației și sistemelor de avioane fără echipaj.

 • Locație: Grand Forks, Dakota de Nord
 • Înscriere: 13.581
 • Angajați: 2.369
 • Acreditare: Comisia de învățare superioară
 • Clasificarea Carnegie: RU H (Universități de cercetare - activitate ridicată)

Fapte cheie despre UND

 • Creștere cu 38% a ratei absolvenților de 4 ani în ultimii 3 ani
 • 24 Dimensiunea medie a clasei
 • 17 echipe NCAA Divizia I de atletism
 • 13% scolarizare și taxe mai mici decât instituțiile similare din 11 state
 • 275+ cluburi și organizații studențești
 • 4 # Cea mai bună școală militară din țară

Date furnizate de Universitatea Analytics și Planificare.

Universitatea Best Value

Fiecare colegiu sau universitate acreditat oferă educație, dar nu fiecare școală pregătește studenții pentru a avea un impact real asupra modului în care UND. UND este considerată din ce în ce mai mult ca una dintre cele mai importante instituții academice și de cercetare din țară. De fapt, Fundația Națională de Știință se află pe poziția UND # 151 în țară.

Ne clasăm în mod constant printre cele mai bune pentru calitate educațională, accesibilitate și rezultate în carieră. Căutați în baza noastră de date cu peste 250 de programe academice pentru a afla ce vă interesează.

Explorați campusul

De puține ori în istorie UND a cunoscut schimbări fizice atât de ample. Biblioteca noastră Chester Fritz este în curs de renovări majore, la fel ca și casa istorică a primului președinte al UND, care va deveni un nou centru de angajare primitor pentru studenții absolvenți. De asemenea, se lucrează la o nouă unitate memorială.

Motorul oportunității

Fiind singura universitate din stat cu absolvenți, drept și școli medicale, UND continuă să conducă în educarea medicilor, avocaților, inginerilor, oamenilor de știință și oamenilor de afaceri din regiune.

 • 3.126 de locuri de muncă secundare create din activitatea de afaceri UND
 • 300 M impactul anual anual al cercetării UND la nivel de stat

„Departe și departe cel mai bun premiu pe care viața îl oferă este șansa de a munci din greu la munca merită făcută”.

Președintele Theodore Roosevelt

Despre CEM

Educăm lideri de talie mondială în informatică, inginerie și geologie.

Cunoașterea de a conduce. Aptitudini de impact.

Absolvenții noștri fac diferența, sunt competitivi pe o piață globală și contribuie la statul, națiunea și lumea noastră. Absolvenții UND CEM se pot aștepta la o serie de oportunități în carierele la cerere ridicată.

Programele noastre

Colegiul de inginerie și mine are șapte departamente, cu mai multe certificate majore, minori, grade combinate și programe de absolvire. Multe dintre programele noastre sunt disponibile online și recunoscute de US News & World Report ca fiind cele mai bune programe de inginerie online.

Suntem extrem de mândri de studenții, studenții și programele noastre acreditate la nivel național. Ne mândrim cu facilitățile și tehnologia de primă clasă disponibile pentru studenți.

Cercetări reale. Rezultate reale.

Suntem acasă la o serie de centre și institute, unde cercetătorii de inginerie pun la dispoziție discipline și împărtășesc idei la cea mai îndepărtată margine a descoperirii. Pregătirea noastră avansată a studenților și relațiile noastre profunde cu partenerii cheie din industrie ne consolidează în continuare statutul de lideri intelectuali.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este întemeiată în șase blocuri de construcții.

 1. Absolvenți: Vom produce absolvenți care vor avansa societatea, vor fi competitivi pe o piață globală dinamică și vor contribui la dezvoltarea economică a Dakotei de Nord, a națiunii și a lumii.
 2. Educație: Vom oferi studenților o educație personalizată care favorizează inovația și punând accent pe abilități tehnice, de conducere și antreprenoriat.
 3. Cercetare: vom fi recunoscuți la nivel internațional pentru excelență în cercetarea care favorizează descoperirea, servind nevoile societății și stimulând transferul de tehnologie.
 4. Mediu de lucru: Vom încuraja un mediu inspirat, susținător, de înaltă performanță, bazat pe echipă.
 5. Comunitate: Vom angaja comunitatea pentru a promova ingineria și inovarea, inspira mințile tinere, vom ajuta economia regională să prospere și să afișăm responsabilitatea civică.
 6. Alumni: Vom promova realizările elevilor noștri, îi vom implica în inițiativele școlare și vom servi drept resursă pentru promovarea succesului lor.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Acreditare

Toate programele de inginerie, precum și informatică, sunt acreditate de Comisia de acreditare inginerească (EAC) a ABET și sunt susținute de facultăți dedicate, dimensiuni mici de clasă și laboratoare bine echipate.

Acreditarea programului de licență

Colegiul de inginerie și mine are în prezent șapte programe de licență inginerie. Următoarele programe sunt acreditate de ABET.

 • Inginerie Chimică (BS)
 • Construcții civile (BS)
 • Informatică (BS)
 • Inginerie electrică (BSEE)
 • Inginerie Geologică (BS)
 • Inginerie Mecanică (BS)
 • Ingineria petrolului (BS)

Programe online

Modul nostru de livrare online oferă studenților o oportunitate de a finaliza majoritatea cursurilor lor de licență în programele noastre online de licență acreditate.

În majoritatea programelor, studenții sunt obligați să își completeze cerințele de laborator prin cursuri accelerate de vară la UND. Laboratoarele pentru programul BSEE sunt virtuale, iar programul este complet online. Deoarece studenții noștri online experimentează aceleași cerințe de prelegeri și cursuri ca și studenții noștri din campus, considerăm că această experiență educațională este în esență echivalentă și absolvenții online primesc aceleași diplome acreditate ca și studenții din campus.

Locații

Grand Forks

Address
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii