University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DE CE HRT

Un laborator de viață

Lester E. Kabacoff Scoala de hotel, Restaurant și Turismului Administration oferă o licență educație premieră management ospitalitate. Programul de masterat nostru excepțional este singurul în stare de Louisiana. Experienta noastra este pictat pe panza de orașul New Orleans - un laborator de ospitalitate viață. Nu te vezi în această imagine?

Luați în considerare posibilitățile!

Cartierul Francez, Mardi Gras, jazz și de patrimoniu festivaluri, evenimente sportive importante! Nu e nici un loc ca New Orleans! Cele mai multe lanțuri hoteliere importante sunt reprezentate în oraș și zona de metrou oferă o gamă largă de oportunități în hoteluri, restaurante, companii de servicii alimentare, cluburi private, companii de turism și companii de servicii convenție. Noi societăți în camere de hotel, riverboats și cazinouri terestre, împreună cu unicitatea și farmecul de Cartierul Francez, bucătăria noastră de clasă mondială, cea mai mare concentrație de bucătari de renume într-un singur oraș, iar muzica de jazz a face New Orleans cel mai mare "vii laborator "pentru ospitalitate și managementul turismului în țară.

Puncte de Pride

Lester E. Kabacoff Scoala de hotel, Restaurant și Turismului Administratie - Suntem o școală pe nume: Lester E. Kabacoff Scoala de hotel, Restaurant și Turismului Administrație.

  • Avem grad singura Master în Ospitalitate și Turism Administrație în statul Louisiana.
  • Școala de HRT este acreditat de AACSB.
  • Nouazeci la suta din toate studenții noștri dețin locuri de muncă full sau part-time, care sunt direct legate de profesia lor.
  • Facultatea noastră are o experiență semnificativă industrie, inclusiv directorul general, vice-președinte de secție, și alții.

Locații

New Orleans

The University of New Orleans

Address
University of New Orleans
2000 Lakeshore Dr, New Orleans

LA 70148, New Orleans, Louisiana, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 504-280-6000