Citește Descrierea Oficială

DE CE HRT

Un laborator de viață

Lester E. Kabacoff Scoala de hotel, Restaurant și Turismului Administration oferă o licență educație premieră management ospitalitate. Programul de masterat nostru excepțional este singurul în stare de Louisiana. Experienta noastra este pictat pe panza de orașul New Orleans - un laborator de ospitalitate viață. Nu te vezi în această imagine?

Luați în considerare posibilitățile!

Cartierul Francez, Mardi Gras, jazz și de patrimoniu festivaluri, evenimente sportive importante! Nu e nici un loc ca New Orleans! Cele mai multe lanțuri hoteliere importante sunt reprezentate în oraș și zona de metrou oferă o gamă largă de oportunități în hoteluri, restaurante, companii de servicii alimentare, cluburi private, companii de turism și companii de servicii convenție. Noi societăți în camere de hotel, riverboats și cazinouri terestre, împreună cu unicitatea și farmecul de Cartierul Francez, bucătăria noastră de clasă mondială, cea mai mare concentrație de bucătari de renume într-un singur oraș, iar muzica de jazz a face New Orleans cel mai mare "vii laborator "pentru ospitalitate și managementul turismului în țară.

Puncte de Pride

Lester E. Kabacoff Scoala de hotel, Restaurant și Turismului Administratie - Suntem o școală pe nume: Lester E. Kabacoff Scoala de hotel, Restaurant și Turismului Administrație.

  • Avem grad singura Master în Ospitalitate și Turism Administrație în statul Louisiana.
  • Școala de HRT este acreditat de AACSB.
  • Nouazeci la suta din toate studenții noștri dețin locuri de muncă full sau part-time, care sunt direct legate de profesia lor.
  • Facultatea noastră are o experiență semnificativă industrie, inclusiv directorul general, vice-președinte de secție, și alții.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Turismul este cea mai mare industrie din lume și până în anul 2011, va angaja peste 260 de milioane de oameni din intreaga lume. Mulți oameni nu sunt conștienți că dincol ... [+]

CE ESTE?

Un program de grad avansat pentru a pregăti mai bine viitori lideri în industria ospitalității și turismului.

DE CE ALEGETI ospitalitate și management în turism?

Turismul este cea mai mare industrie din lume și până în anul 2011, va angaja peste 260 de milioane de oameni din intreaga lume. Mulți oameni nu sunt conștienți că dincolo de angajații din prima linie pe care noi toți vedem există un cadru de manageri extrem de sofisticate, cu locuri de muncă complexe și dificile care necesită abilități manageriale avansate.

DE CE COMPLET Un masterat?

Acest grad, împreună cu experiența dumneavoastră de lucru vă va oferi un avantaj ca voi trece la niveluri mai mari in cariera ta. Veți fi expuse la concepte avansate de afaceri și să dobândească abilități care vor avea aplicatii practice la locul de muncă. Dezvoltarea ta personală va fi îmbunătățită prin învățare interactivă și va avea oportunități de a împărtăși experiențele tale cu oameni dintr-o varietate de medii.... [-]

Statele Unite ale Americii New Orleans
Septembrie 2019
La zi
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză