University of Nevada, Las Vegas School of Public Health

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de sănătate publică (SPH) a fost înființată în 2004 și este dedicată îmbunătățirii sănătății și bunăstării oamenilor din întreaga lume. Departamentele, programele și unitățile noastre de cercetare lucrează pentru a oferi o educație diversă, experiență practică de formare și numeroase oportunități de implicare a comunității pentru a pregăti studenții să devină lideri și profesioniști în domeniul sănătății publice.

Misiunea Școlii de Sănătate Publică (SPH) este să promoveze știința sănătății publice, să îmbunătățească sănătatea și calitatea vieții oamenilor din comunitățile noastre și să lucreze la eliminarea disparităților de sănătate din Nevada, națiune și lume oferind leadership în educație, cercetare și servicii de calitate. Această declarație de misiune servește, de asemenea, ca misiune pentru MPH și alte programe de grad SPH.

Viziunea noastră este să fim un centru vibrant de excelență pentru predarea în sănătate publică, cercetare și acțiune comunitară și să fim un magnet pentru studenții de stat, naționali și internaționali.

Școala de sănătate publică se angajează să pregătească studenții pentru a răspunde nevoii critice pentru profesioniștii din sănătatea publică din Nevada, națiune și lume. Oferim programe academice excelente, cu o varietate de domenii de concentrare și oportunitatea de cercetare aplicată.

Studenții și facultățile SPH provin din medii diverse și reprezintă un spectru larg de interese academice și de cercetare interdisciplinare. Încurajăm un mediu colegial și de susținere în care studenții lucrează îndeaproape cu facultățile, personalul, practicienii și alți studenți. Calitatea programelor noastre educaționale reflectă angajamentul nostru profund față de studenții noștri.

Locații

Las Vegas

Address
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră