University of Miami: School of Architecture

Introducere

Citește Descrierea Oficială

120587_murphy2.jpg

Despre noi

O filozofie intrinsecă a facultății U-SoA este de a construi o lume mai bună. Acest lucru este exprimat într-un program de design care este ideal și pragmatic, academic și practic, teoretic și real. U-SoA pregătește practicanți vizionari care urmăresc arhitectura ca o combinație între arta civică și știința clădirii.

Misiunea Școlii de Arhitectură este:

 • Pentru a pregăti elevii pentru leadership profesional și învățare pe tot parcursul vieții în arhitectură, urbanism și domenii conexe.
 • Să promoveze cunoașterea și tehnologia prin cercetare și practică creativă.
 • Pentru a implementa cunoașterea și tehnologia prin implicare profesională, aplicații în lumea reală și servicii în folosul comunității.
 • Să promoveze obiectivele de responsabilitate ecologică, echitate socială și durabilitate economică.

120205_Picture1.png

Orientarea strategică a școlii de arhitectură este:

Pentru a deveni un lider emisferic în procesul de învățare bazat pe probleme și de cercetare bazate pe proiecte, contribuind în același timp la soluții la provocările cu care se confruntă mediul urban local și global.

Istoria recentă

Școala a trecut printr-o tranziție dinamică, transformare și extindere în ultimii 5 ani. Facultățile obișnuite au fost majorate cu 20 la sută, cu programări internaționale de înaltă calitate, în timp ce upgrade-urile la facilități includeau BE

Investițiile recente în facultăți și infrastructură au intensificat eforturile în învățarea colaborativă experiențială și în utilizarea tehnologiei digitale emergente pentru proiectare, fabricare și construcție. Împreună, acestea sporesc și accentuează relevanța și eficacitatea școlii în abordarea provocărilor cu care se confruntă orașul în secolul 21, în special în sudul Floridei - teren zero pentru impactul schimbărilor climatice. Aceste provocări au galvanizat comunitatea școlară în jurul unui scop comun: construirea de expertiză și resurse interdisciplinare, mobilizând totodată parteneriate emisfere în contribuția la reziliența urbană.

Platformele / laboratoarele și centrele de cercetare includ:

 • Centrul de proiectare urbană și comunitară (CUCD)
 • Lu_Lab: angajarea unor echipe de colaborare și diverse pentru a explora scenarii de proiectare viitoare încorporate în urbanismele culturale, economice, sociale și ecologice.
 • Laboratorul RAD: oferirea de mâini asupra interacțiunii cu tehnologia emergentă, conducând studenții din mediul de studio, să construiască și să testeze prototipuri de lucru care integrează tehnologia informației cu mediul construit
 • Laborator de fabricație
 • Laborator AR / VR
 • Unitatea de cercetare Zenciti (axată pe cercetarea inteligentă a orașelor)
 • Program de proiectare / construire (găzduit în BE120588_dean1.jpg

Activitatea comunitară

Exercițiul comunitar este o piatră de temelie a curriculum-ului U-SoA.

În 2015, Dean el-Khoury a inițiat U-Serve, o zi de serviciu dedicată comunității.

În primul său an, 200 au participat la un proiect Little Havana, care a permis orașului Miami să stabilească un inventar cuprinzător al stocului de clădiri.

În al doilea an, U-Serve a colaborat cu Friends of the Underline pentru a "verde" 10 mile de spațiu sub Metrorail.

În aprilie 2015, școala a primit o finanțare substanțială de la Fundația John S. și James L. Knight pentru a contribui la aducerea "locurilor terțe" în cartierele din Miami.

120577_3rd.place.project.color-1240x550.jpg

Acreditare

În Statele Unite, majoritatea tabelelor de înscriere necesită o diplomă de la un program de licență profesională acreditată ca o condiție prealabilă pentru licențiere. Comitetul Național pentru Acreditare în Arhitectură (NAAB), singura agenție autorizată să acrediteze programe de studii profesionale în arhitectură oferite de instituții cu acreditare regională din SUA, recunoaște trei tipuri de diplome: Bachelor of Architecture, Master of Architecture și Doctor of Arhitectură. Un program poate beneficia de un termen de acreditare de opt ani, de trei ani sau de doi ani, în funcție de gradul de conformare cu standardele educaționale stabilite.

Programe de masterat în arhitectură pot necesita o diplomă pre-profesională de licență în arhitectură pentru admitere. Cu toate acestea, gradul preprofesional nu este, de la sine, recunoscut ca diplomă acreditată.

Școala de Arhitectură a Universității din Miami oferă următoarele programe de diplomă acreditate la NAAB:

 • B.Arch. (171 de credite universitare)
 • M.Arch I (curs de 3 ani - 105 absolvenți)
 • M.Arch II (curs de 2 ani - 60 de absolvenți)

Următoarea vizită de acreditare pentru toate programele: 2025-2026.

Locații

Miami

Address
1223 Dickinson Drive
Coral Gables

33146 Miami, Florida, Statele Unite ale Americii