University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Maryland A. James Clark Scoala de Inginerie este un program de premier, clasat printre primele 25 din lume. Situat la doar cateva mile de la Washington, DC, Scoala Clark se află în centrul de o constelație de companii high-tech si laboratoare federale, oferind studenților și accesul la facultate oportunități profesionale unice.

Spectru larg nostru de programe academice, inclusiv numai de licență de program de inginerie de protecție împotriva incendiilor acreditat din lume, este completat de un ecosistem antreprenorial vibrant, hands-on timpurii experiențe educaționale, precum și participarea la competiții naționale și internaționale.

Școala Clark este lider progrese de cercetare în industria aerospațială, bioinginerie, robotica, nanotehnologie, rezistența în fața dezastrelor, energia și durabilitatea, și securitatea informatică. Din codul produsului universal pentru radio prin satelit, SMS mesaje text la pompa de insulină implantabile, studenții noștri, facultate, iar absolventii sunt inginerie inovații schimbă viața pentru milioane de oameni.

Locații

Online Statele Unite ale Americii

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Address
University of Maryland
Office of Advanced Engineering Education
2105 JM Patterson Bldg
University of Maryland
College Park, MD 20742

Parcul Colegiului, Maryland, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (301) 405-0362

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră