University of Georgia - College of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Angajați unei noi generații de ingineri

Învățarea pentru descoperirea învățării

Înțelegând că inginerii din secolul 21 necesită mai mult decât cunoștințe tehnice, dăm elevilor o înțelegere a impactului social și economic al muncii lor, capacitatea de a comunica ideile lor unei game largi de oameni, capacitatea de a lucra în mod eficient în echipe și abilități de a oferi leadership în rezolvarea marilor provocări ale societății. Studenții noștri sunt scufundați în procesul de învățare prin practică, prin intermediul unor cursuri bazate pe design și a experiențelor pe teren, prin studii universitare și postuniversitare, studiile în străinătate, coopuri și stagii. Colegiul de Inginerie UGA oferă opt programe universitare și șapte posturi universitare de licență. Oferim, de asemenea, o varietate de diplome duale și diplome combinate de licență și master.

 • 2.200 de studenți și absolvenți
 • 94% dintre absolvenți au găsit un loc de muncă în termen de șase luni de la absolvire
 • 8 membri ai Facultății au câștigat Premiile CAREER ale Fundației pentru Științe Nationale
 • $ 60K Salariul mediu de începere a absolvenților cu diplomă de bacalaureat117976_ENGR.jpg

Viziune

Un program de inginerie premier într-o universitate cuprinzătoare de acordare a terenurilor

Colegiul de Inginerie de la Universitatea din Georgia va deveni un lider de gândire recunoscut pentru programele inginerești din secolul 21, care integrează misiunile de cercetare, de serviciu și de predare, printr-un accent consistent pe soluții care fac o diferență pozitivă în viața oamenilor.

Misiune

Colegiul de Inginerie de la Universitatea din Georgia este o comunitate de cercetători vizionari, educatori și cursanți încorporați într-o universitate universitară de arte liberale. Prioritățile noastre prioritare sunt:

 • Creați un mediu vibrant pentru învățare, descoperire și inovare, care se bazează pe munca în echipă, pe conducere și pe comunicarea eficientă.
 • Redefinirea impactului inginerilor pentru secolul 21 prin inspirarea studenților pentru a-și atinge întregul potențial,
 • Creați progrese prin excelență în domeniul educației și cercetării și
 • Urmăriți cercetări curajoase, colaborative, pentru a identifica și a rezolva provocările din timpul nostru.

Aceste eforturi sunt motivate de dorința noastră de a contribui la realizarea unei contribuții intense și rotunde pentru a contribui la crearea unei societăți globale mai capabile, responsabile și mai rezistente.118040_117978_ENSY.jpg

Comunitățile de învățare, descoperire și inovare

Colegiul nostru evaluează crearea comunităților de învățare, descoperire și inovare.

Aceste comunități se bazează pe următoarele valori fundamentale și elemente fundamentale:

Valorile de bază

 • Colaborare
 • Cunoștințe și expertiză
 • Accesibilitate, diversitate și incluziune
 • Agilitate, adaptabilitate și rezistență
 • Integritate, Transparență, Etică

Elemente fundamentale

 • Cultură
 • oameni
 • Infrastructură
 • Sisteme și procese

Misiunea, viziunea, valorile fundamentale și elementele fundamentale ale colegiului au fost adoptate de biroul decanului pe baza contribuției grupului de lucru pentru planificarea strategică, în primăvara anului 2017.

Inovarea în instruire

Dublu Dawgs

Programul Double Dawgs oferă studenților ambițioși și motivați un avantaj competitiv în economia actuală a cunoașterii, câștigând atât o diplomă de licență, cât și o diplomă de master în cinci ani sau mai puțin.

Învățarea experimentală

Învățarea prin experiență oferă studenților posibilitatea de a-și conecta fundațiile academice la lumea dincolo de sala de clasă, prin eforturi creative, studiile în străinătate și școli de câmp, oportunități de stagiu și conducere, cercetări îndrumate de profesori și învățarea serviciilor.

Institutul de transformări educaționale

Institutul de Inginerie pentru Educație pentru Transformări servește la infuzarea unei culturi a bursei de studii în domeniul ingineriei, a cercetării și a inovării în toate unitățile administrative și la programele de 15 grade din cadrul Colegiului de Inginerie al Universității din Georgia.117981_CMB.jpg

Inovarea în cercetare

UGA Engineering Research

Găsirea soluțiilor la marile provocări ale timpului nostru. Acesta este angajamentul nostru. Aflați mai multe despre cercetarea de ultimă oră, pe care o conducem și explorăm laboratoarele noastre și facilitățile noastre de cercetare.

Descoperirea inovației

Cadrul nostru de Inovație și Discovery Challenge Clusters promovează cercetarea, educația și serviciile interdisciplinare, punând în valoare punctele forte ale Universității Georgiei ca o top 20, arte liberale, o instituție de acordare a terenurilor. Cercetarea noastră ajunge peste granițele academice tradiționale.

Locații

Atena

Address
597 DW Brooks Drive
30602 Atena, Georgia, Statele Unite ale Americii