University of Evansville

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre University of Evansville

Încă de la înființare, Universitatea s-a bucurat de o relație puternică cu Biserica Metodistă Unită, împărtășind cu ea un angajament față de incluziune. Studenții savurează un sentiment de apartenență în campus și apreciază semnificația comportamentului personal și profesional.

2.140 de studenți din 55 de țări și 44 de state experimentează un curriculum distinct bazat pe expunerea la idei grozave, teme atemporale, întrebări semnificative și perspective multiple. Membrii facultății, pasionați de predare, pregătesc studenții pentru succes în orice direcție le ia cariera lor.

University of Evansville a primit recunoașterea națională pentru dedicarea sa în educația internațională și programul de studii în străinătate la Harlaxton College din Grantham, Anglia este clasat în programul de studiu numărul 1 în străinătate! Studenții UE studiază și în Italia, Anglia, Noua Zeelandă, Franța, Mexic, Spania, Rusia, Israel, Olanda și Australia. Studenții University of Evansville explorează interconexiunea societății noastre globale și devin împuterniciți, dând seama că lumea este la fel de aproape de propria curte.

Valori de misiune și de bază

Declarația de misiune

Pentru a permite fiecărui student să gândească critic, să acționeze curajos, să servească responsabil și să trăiască în mod semnificativ într-o lume în schimbare.

Valorile de bază

Integritate
Promovăm integritatea academică și personală pentru a stabili o cultură a încrederii. Integritatea academică începe cu toți studenții care se angajează să respecte codul nostru de onoare și se extinde la facultățile, personalul și administrația care aderă la codul nostru de conduită. Aceasta culminează cu o așteptare de profesionalism, transparență și respect în toate interacțiunile. Integritatea personală include practicarea unei decizii informate, etice și respectarea ideilor, drepturilor, granițelor și credințelor altora. Fiecare membru al comunității noastre este responsabil și este pregătit să acționeze ca un cetățean responsabil al lumii.

inovație
Recunoaștem valoarea muncii în echipă interdisciplinare, rezolvarea creativă a problemelor, imersiunea globală și experiențele de învățare acasă și în străinătate. Recunoaștem valoarea învățării din eșec. Avem libertatea, flexibilitatea și motivația de a crea experiențe care îi ajută pe studenții noștri să gândească critic și să acționeze curajos. Fiecare membru al comunității noastre este provocat să descopere soluții noi la problemele moderne și să devină un catalizator al progresului.

Curiozitate intelectuala
Ne străduim să dezvoltăm studenți de-a lungul vieții. Prezentăm elevii o varietate de idei care accentuează interesele existente și trezesc cele latente. Provocăm studenții să-și întindă mințile în timp ce îi sprijinim cu o implicare puternică a facultății. Cercetarea, învățarea experiențială și divulgarea comunității favorizează curiozitatea intelectuală, în timp ce expunerea la idei și tehnologii noi extinde opinia studenților despre lume și ceea ce ar putea fi posibil.

Comunitate incluzivă
Apreciem deschiderea și colaborarea și recunoaștem că incluziunea duce la creștere personală. Angajamentul nostru de a încuraja activ o gamă variată de culturi și perspective reflectă caracteristicile necesare pentru a prospera într-o societate din ce în ce mai globală. Universitatea demonstrează și beneficiază de incluziune prin întâmpinarea tuturor.

Educație pentru întreaga persoană
Cultivăm bunăstare intelectuală, morală, socială, fizică, emoțională și spirituală prin implicare și descoperire. Valorăm artele liberale, științele și programele profesionale ca fiind căi către creșterea intelectuală și personală și încurajăm integrarea cunoștințelor pe linii disciplinare. Promovăm implicarea în organizații, programe și comunitate ca esențiale pentru dezvoltarea personală. Echipăm indivizii pentru a-și examina lumea, pentru a-și articula valorile și pentru a dezvolta caracterul necesar pentru a trăi vieți sănătoase cu sens și scop.

Declaratie de viziune

University of Evansville - o universitate privată de vârf din Midwest - este recunoscută la nivel național pentru dezvoltarea competențelor personale și profesionale ale studenților, pentru cultivarea gânditorilor critici și creativi și pentru producerea unor cetățeni etici, globali, dotați să prospere într-o lume de complexitate și schimbare. Realizăm acest lucru prin atragerea și păstrarea studenților talentați și motivați care reușesc într-un mediu divers, susținător și durabil.

Locații

Evansville

Address
1800 Lincoln Avenue
47722 Evansville, Indiana, Statele Unite ale Americii