University of Central Arkansas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Viziune

Universitatea din Arkansas Central aspiră să fie o universitate premier elev-concentrat publice cuprinzătoare, un lider recunoscut la nivel național pentru înregistrarea continuă a excelenței în domeniul educației universitare și postuniversitare, academice și creative eforturile și implicarea acestora cu comunitățile locale, naționale și globale.

Misiunea și valorile de bază

Universitatea din Arkansas Central, un lider în domeniul educației secolului 21 superior, se angajeaza sa excelenta prin furnizarea de licență restante și educație absolvent care rămâne actuală și receptiv la nevoile diverse ale celor pe care îi servește. profesorii și personalul universității promovează dezvoltarea intelectuală, profesională, socială și personală a studenților săi prin inovații în procesul de învățare, burse de studiu, și face eforturi creative. Studenții, profesorii și personalul partener pentru a crea un angajament puternic cu comunitățile locale, naționale și globale. Universitatea din Central Arkansas se dedica vitalitate academice, integritatea și diversitatea.

În îndeplinirea acestei misiuni, universitatea este ghidată de următoarele valori de bază:

Excelenta intelectuală

Noi credem în dezvoltarea intelectuală pe tot parcursul vieții de studenți, profesori și personal. Ne-am angajat la exercitarea liberă a cunoștințelor și o creștere continuă în procesul de învățare și predare.

Cetățeni, studii superioare: Noi credem în succesul elevilor și în pregătirea studenților să se angajeze probleme complexe și de a exprima opinia în cunoștință de cauză prin gândire critică, scriere și vorbire. Având în vedere rădăcinile istorice ale instituției noastre în formarea cadrelor didactice, această fundație inspiră toate colegiile noastre să lucreze împreună pentru a asigura profesorii și studenții noștri promovează excelența de instruire și învățarea pe tot parcursul vieții.

Bursă: Noi credem că studenții și facultate ar trebui să se angajeze în dezvoltarea profesională și eforturile științifice ce promovează crearea și aplicarea cunoștințelor în toate disciplinele.

Competență culturală: Noi credem că studenții ar trebui să experimenteze activitățile culturale pe măsură ce cresc în aprecierea pentru diversitatea ideilor și a popoarelor, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă.

Mediu educational: Noi credem că o infrastructură fizică remarcabilă, împreună cu o cultură de excelență în toate eforturile noastre, oferă un mediu în care studenții și facultatea noastră să poată prospera personal și intelectual. Noi credem în continuare în furnizarea de state-of-the-art spații de învățare.

COMUNITATE

Avem valoare și respect ca cel mai bun activ oamenii care alcătuiesc comunității studenților din nostru, facultatea, și de personal, precum și persoanele conectate la noi prin legături cu comunitatea noastră locală și regiunea, statul Arkansas, națiunii noastre și lume. Asta este, noi credem că oamenii sunt punctul central al instituției noastre.

colegialitate: Noi credem în procesele de luare a deciziilor în comun pe baza interacțiunilor productive sinergice între studenții noștri, facultate, și personal, și discipline în urmărirea obiectivelor instituționale.

Parteneriate: Suntem dedicati pentru promovarea activităților de informare, educație comunitară, și parteneriate cu entități din jur. Noi credem în colaborarea cu cetățenii din regiunea noastră, statul, națiunea și lumea precum și acele organizații și constituenții cu care lucrăm.

În condiții de siguranță și sănătos Mediu: Noi promovam un mediu sigur, sănătos și durabil în cazul în care membrii comunității noastre se poate dezvolta personal și social ca ființe întregi, cu obligația de a îmbunătăți mediul lor.

Serviciu: Noi credem în schimbul resurselor noastre academice și culturale și de expertiză cu publicul, instituțiile de învățământ, întreprinderi, centre culturale, precum și agenții publice și non-profit, atunci când este cazul. Noi lucrăm pentru a permite studenților să se integreze în lume mai mare pentru a promova un angajament față de serviciile publice prin educație prin experiență. Profesorii și personalul servesc elementele constitutive noastre de stat și locale prin schimbul de energia lor, talentele și experiența.

Diversitate

Suntem dedicati pentru atragerea și sprijinirea unui student diversă, facultate și a populației și a personalului oportunități sporite de învățare multiculturale. Apreciem oportunitatea de a lucra, să învețe, și să dezvolte într-o comunitate care îmbrățișează diversitatea indivizilor și a ideilor, inclusiv rasa, etnie, religie, convingeri spirituale, origine națională, vârstă, sex, stare civilă, fundal socio-economice, orientare sexuală, fizică abilitate, apartenență politică, și perspectivă intelectuală.

Recrutarea și retenție: Urmărim în mod activ și să caute să-și păstreze un organism de student divers, facultate, și personalul.

A sustine: Noi menținem cea mai înaltă calitate academică și să se asigure că programele noastre rămân inovatoare și să răspundă la nevoile în continuă schimbare și diverse ale celor pe care îi servesc.

Cunoștințe: Noi căutăm să consolideze interacțiunea și înțelegerii între diverse grupuri și de a cultiva oportunități de învățare îmbogățit într-o comunitate globală.

Integritate

Ne-am angajat la un comportament etic și responsabil în propriile noastre acțiuni și de a dezvolta același angajament în studenții noștri, stimulând astfel persoanele care vor avea abilitățile, cunoștințele și capacitatea de a se angaja în mod pozitiv cu o lume diversă și în schimbare. Angajamentul nostru se extinde la toate nivelurile de campusul nostru pentru a promova un climat de conduită etică, respect, responsabilitate și încredere.

Etică: Noi credem în calitate cu onestitate, curaj și încredere.

Respect: Noi sprijinim o comunitate și climat de respect și chibzuința în rândul studenților, facultate, personal, și oamenii din comunitatea noastră, de stat, națiune și lume.

Responsabilitatea: Ne angajăm să fie responsabil și responsabil în cadrul operațiunilor noastre, la toate nivelurile instituției, inclusiv evaluarea continuă a programelor noastre academice și de transparență în procedurile noastre fiscale și operaționale.

Încredere: Noi prețuim și să caute în mod continuu pentru a câștiga încrederea publicului în toate acțiunile și cuvintele noastre.

-Adopted De către Consiliul de administrație UCA, 6 mai 2011

Actiune afirmativa

Acțiune afirmativ Ofițerul clienți pentru toate pozițiile anunțuri ale angajaților pentru formularea și plasarea de publicare. Acest ofițer comentarii, de asemenea procesul de căutare și screening-ul înainte de a se face o ofertă de angajare. Anunțurile pentru pozițiile de facultate și de non-clasificate sunt plasate în Cronica învățământului superior pe o bază de rutină și cele mai multe departamente publicitate în publicații legate de o disciplină academică sau asociată cu funcția unui aparat. Anunțurile pentru posturi clasificate sunt plasate în publicațiile locale și Statewide. Poziții sunt anunțate în Barăci democrat și democrat Monitorul atunci când este cazul Arkansas. anunțuri de poziție sunt, de asemenea, postate pe site-urile de internet corespunzătoare. În plus, fiecare post vacant poziția clasificată care are loc în campusul UCA este listat cu Divizia din Arkansas de Securitate ocuparea forței de muncă.

Studiu de impact economic

Acest studiu ilustrează impactul asupra dezvoltării UCA economice, carierele elevilor, precum și calitatea vieții cetățenilor din zona de servicii universității.

Raportul a fost elaborat de către Iowa, companie cu sediul EMSI, un important furnizor de impact socio-economic și instrumente de planificare strategică pentru colegii și universități din SUA și Canada. Compania a folosit două analize majore pentru realizarea studiului - investițiile și creșterea economică.

Unele dintre cele mai importante ale raportului sunt:

  • Contribuabilii văd o rată de rentabilitate de 7,9 la sută pe investițiile lor în UCA.
  • UCA contribuie un total de 96,600,000 $ în venituri pentru economia UCA Zona de servicii în fiecare an.
  • Pentru fiecare dolar elevii să investească în Uca, ei primesc un cumulativ $ 5,30 în viitor venituri mai mari.
  • Venitul mediu adăugat anual din cauza activităților și a foștilor săi UCA elevi este egal cu 426,100,000 $.

Ridică-te, ieși afară, și să se implice!

Student Life oferă oportunități de învățare, de conducere, construirea comunității, exprimare creativă, voluntariat, mentorat, și multe, multe altele.

UCA oferă peste 200 de organizații studențești, cluburi și activități recreative pentru a ajuta elevii să se angajeze în campus viața, și să devină membri activi ai comunității UCA.

Ce este Bear Den?

Bear Den este o organizație de promovare a spiritului de student condus de sport și de școală. Noi organizăm PEP mitinguri, Tailgates, Midnight Madness, Lideri de fotbal țipi Homecoming Activități, Ziua Familiei Activități și mult, mult mai mult!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Online MSc » Vedea Health MSc » Vedea Health Doctorate » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea Doctorat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru al artelor plastice în realizarea de filme digitale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Conway

Master of Fine Arts în Digital este o oră Filmmaking de credit grad terminal de trei ani, 60. La finalizarea programului AMF, absolvenții vor fi pe deplin calificat pentru a preda la nivel universitar sau de a concura în peisajul în continuă schimbare ale industriei de film. Programul pune accentul pe abilitățile de producție prin intermediul atât o serie de seminarii de producție și proiectul tezei. În plus, studenții sunt obligați să ia cursuri în scris, istorie și teorie, în scopul de a crea o educație mai bine rotunjite. Elevii sunt de așteptat să se înscrie cu normă întreagă și să ia nouă credite pe semestru. Elevii să completeze doi ani cu normă întreagă de lucru desigur. În al treilea an, elevii scriu, direct, produc, și edita un film de teză (aproximativ 30 minute). [+]

Master of Fine Arts în Digital este o oră Filmmaking de credit grad terminal de trei ani, 60. La finalizarea programului AMF, absolvenții vor fi pe deplin calificat pentru a preda la nivel universitar sau de a concura în peisajul în continuă schimbare ale industriei de film. Programul pune accentul pe abilitățile de producție prin intermediul atât o serie de seminarii de producție și proiectul tezei. În plus, studenții sunt obligați să ia cursuri în scris, istorie și teorie, în scopul de a crea o educație mai bine rotunjite. Elevii sunt de așteptat să se înscrie cu normă întreagă și să ia nouă credite pe semestru. Elevii să completeze doi ani cu normă întreagă de lucru desigur. În al treilea an, elevii scriu, direct, produc, și edita un film de teză (aproximativ 30 minute).... [-]


Maestru al artelor în educație matematică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Master of Arts (MA) în educație matematică oferă cursuri de matematică dezvoltate pentru a spori cunoștințele de conținut matematic al profesorilor secundari și să se pregătească candidații pentru predarea în colegiu comunitate sau care desfășoară studii postuniversitare în continuare. Programul este conceput astfel încât un profesor poate finaliza cursurile necesare prin participarea la două veri consecutive și înscrierea la cursuri seara, în timpul intermitente semestre toamna si primavara sau prin participarea cu normă întreagă pentru un an, inclusiv ambii termeni de vară. Pentru acei candidati avand in vedere mai multe studii avansate postuniversitare, o opțiune de teză este de asemenea disponibil pentru a expune candidați la metode de cercetare în domeniul educației matematică. [+]

[1. Introducere Master of Arts (MA) în educație matematică oferă cursuri de matematică dezvoltate pentru a spori cunoștințele de conținut matematic al profesorilor secundari și să se pregătească candidații pentru predarea în colegiu comunitate sau care desfășoară studii postuniversitare în continuare. Programul este conceput astfel încât un profesor poate finaliza cursurile necesare prin participarea la două veri consecutive și înscrierea la cursuri seara, în timpul intermitente semestre toamna si primavara sau prin participarea cu normă întreagă pentru un an, inclusiv ambii termeni de vară. Pentru acei candidati avand in vedere mai multe studii avansate postuniversitare, o opțiune de teză este de asemenea disponibil pentru a expune candidați la metode de cercetare în domeniul educației matematică. ... [-]

Maestru al artelor în limba engleză

Campus Cu normă întreagă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway

Master in programul de limba engleză are facultate stelare UCA, trei piese de completare grad, oportunități unice de dincolo de clasă (absolvent, stagii de alocații, etc.), și un mic program, cu un raport mare facultate-la-elev. Ne place ceea ce facem si sunt incantati sa lucreze cu studenti absolventi. [+]

Master in programul de limba engleză are facultate stelare UCA, trei piese de completare grad, oportunități unice de dincolo de clasă (absolvent, stagii de alocații, etc.), și un mic program, cu un raport mare facultate-la-elev. Ne place ceea ce facem si sunt incantati sa lucreze cu studenti absolventi.

Alocații universitare, stagii, unice de învățare: În prezent, oferim trei departament absolvent fiecare alocații de an, care oferă o experiență valoroasă în următoarele locuri: asistarea cu producerea revistei poezie, Slant; de lucru cu facultatea la proiecte de cercetare; facilitarea activităților universitare societății engleze; și coordonarea Colegiului de Arte Liberale Student Simpozion de cercetare. (Absolvent vin cu alocații de un modest stipend- $ 9.333 plătit pe parcursul a nouă luni.) Din când în când, noi oferim studenților avansați posibilitatea de a preda propriul curs introductiv literatura. (Studenți absolvent care predau un curs sunt plătite $ 2.600 pentru semestrul.) Alături și oportunități didactice stagii de asistență, putem, de asemenea, poate ajuta pe elevi stagii sigure. Coordonatorul departamentului de stagiu poate lucra cu studenții absolvenți în mod individual pentru a crea oportunități unice de învățare pentru absolvent de credit care urmează să fie câștigat în timp ce lucrează în cadrul comunității. În sfârșit, în timp ce și stagii îmbogățesc stagii de asistență absolvent de învățământ, absolvent de cursuri în sine permite studenților să beneficieze de resursele statului. Cursul Metode de cercetare, de exemplu, familiarizeaza cu regularitate studenții cu cercetări de arhivă la Centrul Național de Cercetare Sequoyah în Little Rock, cel mai mare depozit de... [-]

Maestru al artelor în muzică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 31 - 34 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

absolvent de muncă în muzică este conceput pentru a oferi formare profesională avansată. Master of Music din programul de studii Educație Muzică oferă studii avansate de predare muzică în școlile primare și secundare și de pregătire profesională pentru cei care posedă deja o certificare inițială. Alt Maestru concentrărilor muzicale furnizează studii de specialitate în performanță, conducerea, și teoria muzicii. Absolvent sunt disponibile în Asistenți toate domeniile și sunt acordate pe baza de merit. Pentru teorie, este necesar un scor de 75%, sau mai bine cu privire la examenul de admitere teoria muzicii UCA. Pentru o performanță și conducerea zonelor, este necesară o audiție cu facultatea zonă. Pentru efectuarea și educație domenii, este nevoie de o performanta inregistrata de ansamblu a solicitantului. [+]

absolvent de muncă în muzică este conceput pentru a oferi formare profesională avansată. Master of Music din programul de studii Educație Muzică oferă studii avansate de predare muzică în școlile primare și secundare și de pregătire profesională pentru cei care posedă deja o certificare inițială. Alt Maestru concentrărilor muzicale furnizează studii de specialitate în performanță, conducerea, și teoria muzicii. Absolvent sunt disponibile în Asistenți toate domeniile și sunt acordate pe baza de merit. Pentru teorie, este necesar un scor de 75%, sau mai bine cu privire la examenul de admitere teoria muzicii UCA. Pentru o performanță și conducerea zonelor, este necesară o audiție cu facultatea zonă. Pentru efectuarea și educație domenii, este nevoie de o performanta inregistrata de ansamblu a solicitantului.... [-]


Maestru al artelor în spaniolă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Toți absolvenții vor atinge cel puțin o competență avansat de nivel înalt, în cele patru abilități (vorbire, ascultare, citire și scriere), în conformitate cu standardele stabilite de Consiliul American al profesorilor de limbi străine (ACTFL). Absolvenții vor dobândi competențe interculturale, care le va servi într-o varietate de opțiuni de carieră, inclusiv educație, afaceri și servicii publice. [+]

Conceput pentru studenții cu o diplomă de licență în limba spaniolă, acest program se va extinde experiența dvs. în limba spaniolă, cultura și literatura în timp ce, de asemenea, aducându-vă la curent cu problemele actuale din studiile hispanici.

Toți absolvenții vor atinge cel puțin o competență avansat de nivel înalt, în cele patru abilități (vorbire, ascultare, citire și scriere), în conformitate cu standardele stabilite de Consiliul American al profesorilor de limbi străine (ACTFL). Absolvenții vor dobândi competențe interculturale, care le va servi într-o varietate de opțiuni de carieră, inclusiv educație, afaceri și servicii publice.

studenți absolvenți care au obținut o certificare profesor poate beneficia de studiul lor absolvent pentru a adăuga un ESL și / sau P-8 avizare certificatul lor.... [-]


Maestru de arte plastice în scriere creativă

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Conway

Scopul nostru este de a oferi studenților absolvent posibilitatea de a se concentra pe studiu, practica si predarea de scriere creativă într-un program de scriere extrem de concentrat predat în primul rând de scriitori pentru scriitori. La 60 de ore, acest program de trei ani se va asigura că absolvenții construi medii multi-gen în populara disciplina de scriere creativă prin ateliere de lucru, cursuri, cursuri constituie subiecte, o gamă largă de electives, și didactice de specialitate și practicums de editare. [+]

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Scriitorilor MAE Programul Arkansas. Asigurați-vă că pentru a verifica afară alte link-uri din acest site pentru a afla mai multe detalii despre programul nostru. Ceea ce urmează este o scurtă descriere a programului nostru și ceea ce sperăm că poate face pentru tine.

Arkansas Scriitori AMF este un program de studio intensiv-scris în Creative Writing, care va pregăti în mod unic absolvenți pentru o carieră în scris, pedagogie și publicare.

Scopul nostru este de a oferi studenților absolvent posibilitatea de a se concentra pe studiu, practica si predarea de scriere creativă într-un program de scriere extrem de concentrat predat în primul rând de scriitori pentru scriitori. La 60 de ore, acest program de trei ani se va asigura că absolvenții construi medii multi-gen în populara disciplina de scriere creativă prin ateliere de lucru, cursuri, cursuri constituie subiecte, o gamă largă de electives, și didactice de specialitate și practicums de editare. Pentru a asigura o atenție individualizată, programul va admite 5 până la 8 elevi anual. Prin al treilea an, programul va menține o înscriere de aproximativ 15 studenti absolventi. După ce a fost antrenat, unii elevi vor fi oferite absolvenți alocațiilor pentru predarea cursurilor mentor universitare introductive în scris; alții vor primi sprijin departamentale ca asistenți absolvent în Centrul de scriere. Programele sponsorizate și Torreyson Biblioteca la UCA s-au angajat, de asemenea, sprijinul pentru angajarea studenților absolvenți în programul propus AMF în Creative Writing. Toți elevii vor completa un proiect de teză.... [-]


Master of Arts în istorie

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Departamentul de Istorie de la Universitatea din Central Arkansas este mândru de a oferi un program riguros cuprinzător de master, care este in mod constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune din țară. Curriculum-ul nostru pe bază de seminar oferă locuri pentru extinderea cunoștințelor de conținut, introducerea istoriografie și practicarea metodelor de cercetare în cursuri concepute pentru a produce cercetare originală. [+]

Departamentul de Istorie de la Universitatea din Central Arkansas este mândru de a oferi un program riguros cuprinzător de master, care este in mod constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune din țară. Curriculum-ul nostru pe bază de seminar oferă locuri pentru extinderea cunoștințelor de conținut, introducerea istoriografie și practicarea metodelor de cercetare în cursuri concepute pentru a produce cercetare originală.

Ne mandrim în formarea studenților să fie cercetători și profesori de la toate nivelurile de educație și pentru o carieră dincolo de mediul academic. Studenții noștri au înmatriculați la programe de doctorat, cum ar fi Universitatea din Chicago si la Universitatea din Arkansas, Fayetteville. Au lansat, sau au continuat, îndeplinind o carieră la Centrul prezidențial Clinton, Muzeul Old State House, precum și în diverse școli publice și charter.... [-]


Master of Arts în predare

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 36 - 39 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Stabilită de Colegiul de Educație la Universitatea din Central Arkansas, programul MAT pregătește profesioniști cu înaltă calificare la mijlocul carierei și absolvenți ai învățământului superior să fie Arkansas profesori la clasă. [+]

Stabilită de Colegiul de Educație la Universitatea din Central Arkansas, programul MAT pregătește profesioniști cu înaltă calificare la mijlocul carierei și absolvenți ai învățământului superior să fie Arkansas profesori la clasă.

Programul grad absolvent MAT este:

Conceput pentru persoanele fizice fără a preda scrisorile de acreditare, dar care s-au finalizat cu succes o diplomă de bacalaureat și doresc să devină un profesor într-un mod rapid. Scopul de a veni în sprijinul potențialilor profesori, cei care au o diplomă de bacalaureat într-o zonă de conținut, pentru a deveni educatori practica. Un program de grad absolvent 36-39 ore cu două piste: 4-8 Middle Level (39 ore) și secundar (K-12, 4-12, & 7-12). Începând cu toamna anului 2017, programul MAT va avea 3 piese: K-6, de nivel mediu și secundar (K-12, 4-12 și 7-12). Toate piesele vor fi 39 de ore de programe de grad absolvent. ... [-]

MSc

Maestru al științei în calcul aplicată

Campus Cu normă întreagă 34 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway

Master of Science în Computing Aplicată este proiectat pentru a oferi pregătire intensivă în ambele concepte și tehnici legate de aplicații ale sistemelor de calcul. [+]

Obiective și rezultate Master of Science în Computing Aplicată este proiectat pentru a oferi pregătire intensivă în ambele concepte și tehnici legate de aplicații ale sistemelor de calcul. Obiectivele programului pentru absolvenții sunt: Să fie capabil să identifice problemele semnificative de calcul aplicate, și pentru realizarea unor aplicatii bazate pe activitatea de cercetare, în mod independent sau în cadrul unei academice, o afacere, o industrie, sau alt mediu într-un cadru profesional, legal și etic; Să fie capabil să aplice teorii, principii și concepte cu tehnologii pentru a proiecta creativ, să dezvolte și să verifice soluțiile de calcul care integrează disponibile sisteme software și hardware pentru a rezolva probleme în diverse domenii de aplicabilitate a soiurilor pentru indivizi, grupuri și organizații; Cresc la fel de maturi profesional și să fie capabil și dispus să își asume roluri de conducere cu cunoștințe avansate de informatică și aplicații în domenii interdisciplinare și transfrontaliere; Fiți la curent în domeniu, prin continuarea creșterii și dezvoltării profesionale pentru a avansa în carieră trasee auto-selectate și pentru a contribui la societate. ... [-]

Maestru al științei în domeniul științei exercițiu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 36 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Departamentul de exercitii si Sport Stiinta ofera Master of Science, cu opțiunea tezei / non-teză. Gradul MS este conceput pentru a dezvolta un nivel ridicat de cunoștințe și competențe în mai multe programe profesionale diferite, asociate cu disciplina-pedagogie, de fitness, conducerea sportului. Gradul este un grad multi-scop, care poate pregăti candidatul la funcția de predare sau de serviciu într-o zonă în afara domeniului educației. Acest grad, în special cu opțiunea de teză, de asemenea, poate servi ca pregătire pentru muncă la nivel de doctorat. [+]

Ms în știința exercițiilor fizice Departamentul de exercitii si Sport Stiinta ofera Master of Science, cu opțiunea tezei / non-teză. Gradul MS este conceput pentru a dezvolta un nivel ridicat de cunoștințe și competențe în mai multe programe profesionale diferite, asociate cu disciplina-pedagogie, de fitness, conducerea sportului. Gradul este un grad multi-scop, care poate pregăti candidatul la funcția de predare sau de serviciu într-o zonă în afara domeniului educației. Acest grad, în special cu opțiunea de teză, de asemenea, poate servi ca pregătire pentru muncă la nivel de doctorat.

Admiterea programului și a cerințelor privind păstrarea Admiterea la absolvent de studiu și admiterea la candidatura pentru gradul de Master of Science în Exercițiu Știința va fi la fel după cum se menționează în Buletinul Graduate curent. Raportul scor pe Graduate Record Examene (GRE), Secțiunea generală trebuie să fie depuse înainte de admitere. ... [-]

Maestru al științei în domeniul științelor familiei și ale consumatorilor

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 - 36 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Programul de absolvent în familie și Consumer Sciences conduce la Master of Science grad. Programul este conceput pentru a servi nevoile studenților calificați care se pregătesc pentru familie și Științe de consum carieră în afaceri, educație, spitale, industrie, guvern, agențiile comunitare, precum și pentru introducerea adoctoralprograminFamily si Stiinte de consum sau într-o disciplină legate. [+]

Programul de absolvent în familie și Consumer Sciences conduce la Master of Science grad. Programul este conceput pentru a servi nevoile studenților calificați care se pregătesc pentru familie și Științe de consum carieră în afaceri, educație, spitale, industrie, guvern, agențiile comunitare, precum și pentru introducerea adoctoralprograminFamily si Stiinte de consum sau într-o disciplină legate.

Cerințele de admitere Admiterea la gradul SM în familie Științe consumatorilor impune ca studentul să aibă o diplomă de bacalaureat în familie și de consum de Stiinte sau o zonă aliate și să îndeplinească cerințele de intrare pentru școală absolvent. În plus față de cerințele de admitere pentru școală absolvent, trebuie să fie depuse scoruri satisfăcătoare pe secțiunea generală a Graduate Record Examene (GRE). CERINȚE SPECIFICE STUDII Pentru gradul SM studentul trebuie să îndeplinească una dintre următoarele opțiuni: TEZA DE OPȚIUNE - (30 de ore pentru a include teza) Cerințe de bază (9 ore)FACS 6300 - Probleme actuale în Familie și Științe de consum (on-line) FACS 6335 - Dovezi Bazat Cercetare in Nutritie (online) SAU ASTL 6380 Metode de cercetare SAU HSC 6379 Cercetare in Sanatate (Online) FACS 6350 - Metode statistice în FACS (online) SAU ASTL 6382 - Statistici educaționale (on-line) Teza de cercetare (6 ore)FACS 6344 - Teză de cercetare I FACS 6345 - Teză de cercetare II (Procedurile de selecție și de a scrie o teză va fi la fel cum se prevede în Buletinul Graduate curent.) Specializarea Track (12 ore)Elev va selecta una dintre pistele de specializare listate la pagina 2. Electiva... [-]

Maestru al științei în psihologie școală

Campus Cu normă întreagă 60 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway

Adapostite in cadrul Departamentului de Psihologie si Consiliere in Colegiul de Sanatate si Stiinte Comportamentale, programul pune accentul pe identitatea profesională a psihologilor școlari în domeniul mai larg al psihologiei, o lățime și adâncime de formare profesională care pregătește candidați pentru a efectua competent o varietate de școală funcții de psihologie, precum și o educație care apreciază și respectă diversitatea culturală în rândul candidaților, facultate, și beneficiarii serviciilor. [+]

Descrierea programului Misiunea Școlii Psihologie MS Programul de 60 de ore la nivel de specialist NASP aprobat la Universitatea din Central Arkansas este de a pregăti intrarea psihologilor școlari la nivel de a aplica principiile și practicile psihologice și educaționale științifice în toate dimensiunile activității lor profesionale. Absolvenții programului sunt de așteptat să fie profesioniști reflectorizante și competente angajate la înțelegerea sporită a comportamentului uman, dezvoltarea profesională continuă, cele mai bune practici în psihologia școlară, respectul și diversitatea culturală, precum și a standardelor etice ale practicii profesionale ca articulat de American Psychological Association ( APA) si Asociatia Nationala a Scolii Psihologilor (NASP). ... [-]

Masterat în consiliere școlară

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 48 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Universitatea din Central Arkansas ofera un Master of Science (MS) în medii profesionale de consiliere școlară. Programul de studiu este format din 48 de ore semestru, inclusiv practicum și teren stagiu de experiență. Programul este oferit într-un format online, care include sesiuni de clasă în primul rând, sincron cu sesiuni asincrone și față-în-față ocazionale în campusul principal în Conway UCA, AR. Scopul acestui program este de a pregăti consilieri școlari profesionale pentru crearea, implementarea si mentinerea cuprinzatoare programe de consiliere școlară de dezvoltare, pe baza standardelor de stat și naționale. Curriculum-ul programului se aliniază cu consilierul de asociere Scoala Americana, modelul național, și Arkansas Departamentul de Standarde de învățământ superior. Un obiectiv principal al programului este acela de a instrui consilieri școlari profesioniști pentru a deveni lideri, colaboratori, si pledeaza in scoala lor, comunitate și profesia de consiliere școlară. [+]

Programul general de Informații Universitatea din Central Arkansas ofera un Master of Science (MS) în medii profesionale de consiliere școlară. Programul de studiu este format din 48 de ore semestru, inclusiv practicum și teren stagiu de experiență. Programul este oferit într-un format online, care include sesiuni de clasă în primul rând, sincron cu sesiuni asincrone și față-în-față ocazionale în campusul principal în Conway UCA, AR. Scopul acestui program este de a pregăti consilieri școlari profesionale pentru crearea, implementarea si mentinerea cuprinzatoare programe de consiliere școlară de dezvoltare, pe baza standardelor de stat și naționale. Curriculum-ul programului se aliniază cu consilierul de asociere Scoala Americana, modelul național, și Arkansas Departamentul de Standarde de învățământ superior. Un obiectiv principal al programului este acela de a instrui consilieri școlari profesioniști pentru a deveni lideri, colaboratori, si pledeaza in scoala lor, comunitate și profesia de consiliere școlară. ... [-]

Master of Science în Biologie

Campus Cu normă întreagă 30 - 34 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway

cunoașterea avansată a principiilor biologice și metodologia de cercetare este adesea necesară pentru pozițiile din industrie, cercetare și organizații educaționale sau pentru admiterea la programele de doctorat sau profesionale. Studenții în Master of Science sunt furnizate instruire într-o lățime de biologie sub-discipline și au posibilitatea de a desfășura activități de cercetare concentrat ghidat de facultate absolvent într-o zonă de alegere a acestora. Obiectivele Master of Science sunt de a dezvolta abilități de cercetare independente studentului, pentru a consolida abilitățile de comunicare științifice ale studentului, precum și pentru a spori probabilitatea studentului de a obține locuri de muncă într-un domeniu biologic sau de admitere cu succes în programe de doctorat și profesionale. [+]

Scop cunoașterea avansată a principiilor biologice și metodologia de cercetare este adesea necesară pentru pozițiile din industrie, cercetare și organizații educaționale sau pentru admiterea la programele de doctorat sau profesionale. Studenții în Master of Science sunt furnizate instruire într-o lățime de biologie sub-discipline și au posibilitatea de a desfășura activități de cercetare concentrat ghidat de facultate absolvent într-o zonă de alegere a acestora. Obiectivele Master of Science sunt de a dezvolta abilități de cercetare independente studentului, pentru a consolida abilitățile de comunicare științifice ale studentului, precum și pentru a spori probabilitatea studentului de a obține locuri de muncă într-un domeniu biologic sau de admitere cu succes în programe de doctorat și profesionale. Pentru admitere, elevii trebuie să prezinte următoarele: Aplicare la Graduate School cerere de biologie trimis la coordonatorul Biologie Graduate. Toți candidații sunt încurajați să contacteze facultatea de biologie pentru a identifica un consilier potențial (e). Solicitanții care nu au comunicat cu facultate sunt puțin probabil să fie admis. Scorurile pentru testul GRE generale trimise la Graduate School. De asemenea, un raport scorurile direct la coordonatorul de Biologie Graduate. Pentru un stagiu de predare, elevii trebuie să prezinte următoarele: Cerere de înregistrare a assistantship de predare trimis la Graduate School. Recomandări și termene privind obținerea unui post de asistent de predare poate fi găsită la adresa fișierului. Cel puțin două scrisori de recomandare trimise coordonatorului Biologie Graduate. ... [-]

Master Of Science în Matematică Aplicată

Campus Cu normă întreagă 30 - 33 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway

Master of Science programului (MS) în matematică aplicată oferă cursuri de matematică dezvoltate pentru a pregăti candidați pentru a lucra în agențiile de afaceri sau de guvern, sau care desfășoară studii postuniversitare în continuare. Prin aplicarea tehnicilor predate în aceste cursuri pentru mediul de afaceri, inginerie, planificare și alte domenii, probleme semnificative pot fi studiate cu ajutorul analitic, statistic, și metode numerice. Pentru a absolvent, candidații trebuie să treacă două examene cuprinzătoare în ultimul semestru. Pentru acei candidati avand in vedere mai multe studii avansate postuniversitare, o opțiune de teză este disponibilă în loc de examene cuprinzătoare pentru a expune candidați la metode de cercetare în matematică aplicată. [+]

[1. Introducere Master of Science programului (MS) în matematică aplicată oferă cursuri de matematică dezvoltate pentru a pregăti candidați pentru a lucra în agențiile de afaceri sau de guvern, sau care desfășoară studii postuniversitare în continuare. Prin aplicarea tehnicilor predate în aceste cursuri pentru mediul de afaceri, inginerie, planificare și alte domenii, probleme semnificative pot fi studiate cu ajutorul analitic, statistic, și metode numerice. Pentru a absolvent, candidații trebuie să treacă două examene cuprinzătoare în ultimul semestru. Pentru acei candidati avand in vedere mai multe studii avansate postuniversitare, o opțiune de teză este disponibilă în loc de examene cuprinzătoare pentru a expune candidați la metode de cercetare în matematică aplicată. ... [-]

Msc in consiliere de sanatate mintala

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 60 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Programul de consiliere de sanatate mintala este proiectat astfel încât să poată servi drept un grad terminal sau ca bază pentru doctoranzi potențiali. Mulți absolvenți din acest program de a stabili practici private sau de a lucra în diverse centre de sănătate mintală, agențiile comunitare și spitale. Programul este format din șaizeci de ore (60) semestru de lucru desigur, inclusiv un stagiu de un semestru. Absolvenții pot deveni Autorizati consilierii profesionale prin Consiliul Arkansas examinatorilor în Consiliere. [+]

Descrierea programului Programul de consiliere de sanatate mintala este proiectat astfel încât să poată servi drept un grad terminal sau ca bază pentru doctoranzi potențiali. Mulți absolvenți din acest program de a stabili practici private sau de a lucra în diverse centre de sănătate mintală, agențiile comunitare și spitale. Programul este format din șaizeci de ore (60) semestru de lucru desigur, inclusiv un stagiu de un semestru. Absolvenții pot deveni Autorizati consilierii profesionale prin Consiliul Arkansas examinatorilor în Consiliere.

Student Learner Rezultate Absolvenții programului vor avea cunoștințe de o varietate de teorii de consiliere și tehnici terapeutice și să fie în măsură să demonstreze utilizarea corespunzătoare a acestora cu diferite populații. Absolvenții programului vor fi dobândit cunoștințe suficiente de standarde etice și profesionale de îngrijire a se angaja în mod eficient într-o relație terapeutică într-un cadru de consiliere. Absolvenții programului vor fi beneficiat de o formare adecvată pentru a le permite să devină Autorizati consilierii profesionale în statul Arkansas. Absolvenții programului vor intra cu succes profesia de sanatate mintala. ... [-]

MSc în colegiu student personal Servicii & administrare

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 2 mai mult

Programul de Master Student Services Personal și Administrație (CSPA) oferă pregătire profesională pentru studenții care caută poziții servicii de student în ambele doi ani și patru ani instituțiile postsecondary. Programul este interdisciplinar pentru a pregăti administratori servicii de student pentru diverse domenii de responsabilitate, inclusiv climatul campus și diversitate, finanțe, buget, scris de grant, de evaluare, de conducere, precum și aspecte juridice / etice. [+]

Programul de Master Student Services Personal și Administrație (CSPA) oferă pregătire profesională pentru studenții care caută poziții servicii de student în ambele doi ani și patru ani instituțiile postsecondary. Programul este interdisciplinar pentru a pregăti administratori servicii de student pentru diverse domenii de responsabilitate, inclusiv climatul campus și diversitate, finanțe, buget, scris de grant, de evaluare, de conducere, precum și aspecte juridice / etice.

În concordanță cu standardele și credințele stabilite de către ACPA: Colegiul Student Educatori International, NASPA: Afaceri Student administratori în învățământul superior și Consiliul pentru promovarea standardelor (CAS), curs de studiu Uca oferă oportunități de a experimenta relația interesante dintre teorie și practică. Elevii sunt de așteptat pentru a face față provocărilor intelectuale de cursuri, stagii de asistență și implicare profesională, în timp ce participă la experiențe care conduc la o înțelegere de dezvoltare student, subculturi colegial, dinamica organizațională, precum și natura învățământului superior de învățare.... [-]


Msc în lectură educație / dislexie terapeut

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Departamentul de elementar, alfabetizare și Educație Specială în Colegiul de Educație este mândru de a oferi BVM în programul Reading. Acest program acreditat NCATE / ila oferă candidaților absolvenți, cu posibilitatea de a extinde aria lor de licensure prin urmărirea absolvent de grade. Toți membrii absolvent de facultate sunt dedicate excelenței în profesia lor și au primit premii și recunoaștere în conducere, burse de studiu, precum și de servicii către domeniile în care predau. [+]

Departamentul de elementar, alfabetizare și Educație Specială în Colegiul de Educație este mândru de a oferi BVM în programul Reading. Acest program acreditat NCATE / ila oferă candidaților absolvenți, cu posibilitatea de a extinde aria lor de licensure prin urmărirea absolvent de grade. Toți membrii absolvent de facultate sunt dedicate excelenței în profesia lor și au primit premii și recunoaștere în conducere, burse de studiu, precum și de servicii către domeniile în care predau.

Scopurile principale ale acestui program sunt 1) pregătește specialiști de citire / antrenori alfabetizare / cu cunoștințe avansate, strategii, abilități de conducere și dispoziții profesionale care să le permită să lucreze cu cititori luptă și scriitori, asista alți profesori la clasă în diverse aspecte ale predării, și să conducă programul de citire / alfabetizare în școlile publice și alte instituții; 2) profesorii de la clasă îmbunătăți instruirea lor de citire / alfabetizare. Programul este conceput pentru a îndeplini standardele de performanță ale Consiliului Național pentru Acreditare a Profesorilor (NCATE / CAPE), Asociația Internațională de alfabetizare (ILA), și Societatea Internațională pentru Tehnologie în Educație (ISTE).... [-]


MSc în școală de conducere, de management și administrare

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 48 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Master of Science in School Leadership, Management, și Administrarea (SLMA) reflectă Colegiul misiunii și angajamentul istoric al Educației pentru pregătirea liderilor pentru P-12 școli. Departamentul de Studii de Leadership ofera, de 34 de credit oră de program de studii bazate pe performanță pentru construirea și administratorii curriculum-ului / program. Programele de studiu sunt disponibile pentru persoanele care dețin diplome de master corespunzătoare lui. Programul utilizeaza o varietate de tehnologii secolului 21, evaluări autentice, și stagii personalizate. [+]

Programul general de Informații Master of Science in School Leadership, Management, și Administrarea (SLMA) reflectă Colegiul misiunii și angajamentul istoric al Educației pentru pregătirea liderilor pentru P-12 școli. Departamentul de Studii de Leadership ofera, de 34 de credit oră de program de studii bazate pe performanță pentru construirea și administratorii curriculum-ului / program. Programele de studiu sunt disponibile pentru persoanele care dețin diplome de master corespunzătoare lui. Programul utilizeaza o varietate de tehnologii secolului 21, evaluări autentice, și stagii personalizate.

Programul SLMA utilizează un sistem de livrare hibrid cu o combinatie de Blackboard, Blackboard Colaborează (o sală de clasă virtuală VoIP), și / sau reuniuni de clasă față-în-față. Candidații care se bucură de contact direct și individualizat cu profesorii lor în setările de clasă mică. SLMA se bucură de o rată medie de 15 clase de mărime: 1.... [-]


în mass-media de bibliotecă msc și tehnologii informaționale

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 36 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Scopul programului de absolvent în domeniul tehnologiilor media și de informare bibliotecă este de a pregăti persoane fizice pentru poziții profesionale într-o varietate de informații și setări educaționale. Programul Biblioteca Media si Tehnologii Informationale, localizat in cadrul Departamentului de Studii de conducere, este conceput pentru persoanele fizice care pot fi (1) de planificare o carieră în școală centre media de bibliotecă la elementar, de mijloc, și un nivel de sector secundar și la cooperativele educaționale regionale sau, (2) cariere de planificare copiii și bibliotecari tineri în public, colegiu, și centre de informare speciale. [+]

Bine ati venit la Masters of Library Media si programul Tehnologii Informationale la UCA. Programul Biblioteca Media si Tehnologii Informationale este recunoscut la nivel național de către Asociația Americană a Bibliotecarilor School ca un exemplar de program School Library din SUA, cu o rată de trecere de 99% PRAXIS II conținut în School Library Media, programul LIBM are una dintre cele mai mari programe postuniversitare pentru Bibliotecari de școală, în statul Arkansas.

Programul general de Informații Scopul programului de absolvent în domeniul tehnologiilor media și de informare bibliotecă este de a pregăti persoane fizice pentru poziții profesionale într-o varietate de informații și setări educaționale. Programul Biblioteca Media si Tehnologii Informationale, localizat in cadrul Departamentului de Studii de conducere, este conceput pentru persoanele fizice care pot fi (1) de planificare o carieră în școală centre media de bibliotecă la elementar, de mijloc, și un nivel de sector secundar și la cooperativele educaționale regionale sau, (2) cariere de planificare copiii și bibliotecari tineri în public, colegiu, și centre de informare speciale. ... [-]

Masterat

De masterat în studii avansate în conducere a cadrelor didactice

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Gradul de Master în Studii Avansate în Profesor de Leadership (ASTL) este un program online de gradul oră de 30 de credit proiectat pentru a îmbunătăți și extinde cunoștințele, abilitățile și dispoziții existente, în timp ce în curs de dezvoltare în continuare competențele de bază așteptate de educatori avansate. [+]

Programul ASTL Absolvent de ieri Gradul de Master în Studii Avansate în Profesor de Leadership (ASTL) este un program online de gradul oră de 30 de credit proiectat pentru a îmbunătăți și extinde cunoștințele, abilitățile și dispoziții existente, în timp ce în curs de dezvoltare în continuare competențele de bază așteptate de educatori avansate. Programul pregătește absolvenți de studii ASTL cu posibilități de a demonstra cunoștințe, abilități și dispoziții necesare și benefice pentru: Un răspuns pozitiv la practicile de clasă care îmbunătățesc învățarea elevilor. analiza critică practicile de clasă și de a răspunde în mod corespunzător concluziilor. Articularea rațiunea deciziilor în ceea ce privește practica profesională, instruire sală de clasă, și politicile de clasă / școală și proceduri. Luarea unor decizii în cunoștință de cauză prin reflectarea asupra experiențelor atât din trecut și în prezent pentru a îmbunătăți practicile de predare care îmbunătățesc învățarea elevilor. A deveni lideri de schimbare pentru îmbunătățirea școlilor lor. ... [-]

Maestru al sistemelor informatice geografice

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 - 36 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Master of Geographic Information Systems grad (MGIS) este modelat după programele de Executive MBA on-line. Studenții care se înscriu în gradul va fi în mod ideal a avut cursuri GIS anterioare (care au luat cel puțin un curs de GIS la nivel de licență sau absolvent) sau să fie angajați în prezent, într-o poziție care necesită utilizarea unor servicii GIS sau informații bazate pe GIS (de exemplu, fie un GIS care caută de formare profesională mai mare sau pe cineva care trebuie să gestioneze muncitorii GIS sau care are nevoie de informații dintr-un GIS pentru a efectua slujba lui / ei). [+]

Master de grad GIS (Acesta este un grad on-line) Master of Geographic Information Systems grad (MGIS) este modelat după programele de Executive MBA on-line. Studenții care se înscriu în gradul va fi în mod ideal a avut cursuri GIS anterioare (care au luat cel puțin un curs de GIS la nivel de licență sau absolvent) sau să fie angajați în prezent, într-o poziție care necesită utilizarea unor servicii GIS sau informații bazate pe GIS (de exemplu, fie un GIS care caută de formare profesională mai mare sau pe cineva care trebuie să gestioneze muncitorii GIS sau care are nevoie de informații dintr-un GIS pentru a efectua slujba lui / ei).

Cerințe minime de admitere Pentru a vă înscrie în Programul de Master de gradul GIS, studenții trebuie să îndeplinească cerințele care urmează să fie admise în Graduate School Uca așa cum sa subliniat în Buletinul Graduate, inclusiv: 1) o diplomă de licență, 2) un GPA de 3,0, și 3), fiecare elev trebuie au încheiat cu succes cel puțin un curs de GIS la nivel de colegiu sau să fie angajați în prezent, într-o agenție / afaceri în cazul în care GIS este frecvent utilizat de către student. În consultare cu Dr. Jeff Allender, presedinte al Departamentului de Geografie, vor fi luate în considerare excepții de la # 3. ... [-]

Maestru de contabilitate (Macc)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 2 mai mult

Maestru Uca de Contabilitate (Macc) prevede, în profunzime de formare avansată în contabilitate, de afaceri, și de conducere pentru acele persoane angajate sau care doresc o carieră profesională în contabilitate. Datorită schimbărilor continue în mediul de afaceri la nivel mondial, contabilii au nevoie de cunoștințe mai profundă și mai largă decât oricând înainte. Programul Macc ajută să ofere un student cu abilitățile necesare pentru a avea succes într-un mediu de afaceri care se schimbă rapid. Programul este cuprinzător și se dezvoltă competența studenților conceptuale și tehnice de contabilitate, abilități de comunicare, abilități de cercetare și de analiză, precum și abilități de conducere. [+]

Profesioniștii în curs de dezvoltare contabile prin intermediul unor burse, Leadership, Comunicare și Cercetare. Maestru Uca de Contabilitate (Macc) prevede, în profunzime de formare avansată în contabilitate, de afaceri, și de conducere pentru acele persoane angajate sau care doresc o carieră profesională în contabilitate. Datorită schimbărilor continue în mediul de afaceri la nivel mondial, contabilii au nevoie de cunoștințe mai profundă și mai largă decât oricând înainte. Programul Macc ajută să ofere un student cu abilitățile necesare pentru a avea succes într-un mediu de afaceri care se schimbă rapid. Programul este cuprinzător și se dezvoltă competența studenților conceptuale și tehnice de contabilitate, abilități de comunicare, abilități de cercetare și de analiză, precum și abilități de conducere. ... [-]

Maeștri ai tehnologiei de instruire

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 36 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Instrucțional Tehnologia este un domeniu în creștere în mediile de educație, de afaceri și guvern. tehnologia de instruire combină designul de instruire și folosește tehnologia ca un instrument pentru a atinge obiectivele de instruire. Cariere în Tehnologie de instruire includ designeri de instruire, designeri multimedia, specialist in tehnologie, formatori corporative, si suport tehnologic, printre altele. Pe aceasta pagina gasiti General Programul de Informații, precum și informații pentru viitorii studenți și actuale. [+]

Instrucțional Tehnologia este un domeniu în creștere în mediile de educație, de afaceri și guvern. tehnologia de instruire combină designul de instruire și folosește tehnologia ca un instrument pentru a atinge obiectivele de instruire. Cariere în Tehnologie de instruire includ designeri de instruire, designeri multimedia, specialist in tehnologie, formatori corporative, si suport tehnologic, printre altele. Pe aceasta pagina gasiti General Programul de Informații, precum și informații pentru viitorii studenți și actuale.

Programul general de Informații Master of Science în Tehnologie de instruire (ITEC) este proiectat pentru a oferi candidaților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a deveni lideri de tehnologie și practicieni în cadrul arene profesionale (de exemplu, organizații de educație, de afaceri, guvernamentale, non-profit). Prin design, programul oferă o vedere de ansamblu a domeniului tehnologiei de instruire (de exemplu, istorie, teorie, tehnologie, management), dar este suficient de flexibil pentru a permite candidaților să selecteze o zonă de concentrare reflectă interesul lor profesional. Aceste domenii de concentrare, care oferă o formare specializată în trei domenii distincte de vedere tehnologic, sunt: Educație la distanță, Media Design & Dezvoltare și Suport tehnic de instruire tehnologii. ... [-]

Masterat de educație specială

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 1 mai mult

Programul de Master în Educație Specială este o reducere de 30 oră de credit program de linie on-proiectat pentru a îndeplini standardele de performanță ale Consiliului Național pentru Acreditare a Profesorilor (NCATE), Consiliul pentru copii excepționale (CEC), evaluarea cadrelor didactice Interstate and Support Consortium (InTASC ), și sistemele de evaluare a personalului didactic (TESS). [+]

MSE Specială Educație / SPED Avizare Programul de Master în Educație Specială este o reducere de 30 oră de credit program de linie on-proiectat pentru a îndeplini standardele de performanță ale Consiliului Național pentru Acreditare a Profesorilor (NCATE), Consiliul pentru copii excepționale (CEC), evaluarea cadrelor didactice Interstate and Support Consortium (InTASC ), și sistemele de evaluare a personalului didactic (TESS).

Educație specială Programul Flyer

Programul De Master în K-12 Educație Specială Programul special de educație absolvent care să conducă la un MSE este situat în Departamentul de elementar, alfabetizare și Educație Specială. Scopul său principal este de a pregăti profesori de educație specială de colaborare calificați în furnizarea de instrucțiuni de calitate pentru studenții care reprezintă o sferă largă de abilități. (Buletin De absolvent) Programul oferă o gamă largă de oportunități pentru candidații pentru a afla mai multe despre litigii speciale de educație și legislație, de evaluare, de orientare de comportament, de orientare de comportament, strategii de instruire, și cele mai bune practici în deservirea persoanelor cu handicap și a familiilor acestora. ... [-]

Videoclipuri

Go Here. Go Anywhere.

Central Arkansas