University of Central Arkansas College of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființat în 1969, College of Business este înrădăcinat profund la Universitatea din Arkansas Centrală. Cu peste 1.500 de studenți și peste 100 de studenți absolvenți, programul de afaceri este înfloritor.

Pe măsură ce tehnologia și metodele avansează, Colegiul de afaceri menține un curriculum inovator, care este potrivit pentru întreprinderile de astăzi. Studenții sunt educați asupra valorilor comportamentului etic și a integrității, făcând colegiul un partener de încredere în comunitatea de afaceri. Ca atare, Colegiul de Afaceri UCA are unul dintre cele mai active programe de internship din stat. Aceste stagii vitale permit studenților oportunitatea de a câștiga experiență de muncă și rețea în domeniul lor de carieră.

Continuând moștenirea Universității din Arkansas Centrală, College of Business menține excelența educațională în timp ce pregătește studenții pentru cariere de succes ca lideri la locul de muncă. Studenții de afaceri UCA sunt printre primii din stat care sunt recrutați de companii importante, printre care: Acxiom, BKD LLP, Echipaje și Asociați, Dillard's, HP, JB Hunt Transport și Wal-Mart.

Locații

Conway

Address
72035 Conway, Arkansas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: