University of California Riverside

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Distinctie si Diversitate

Situat pe aproape 1200 de acri pitorești din sudul Californiei și distins cu mai mult de 60 de ani de cercetare cu impact sporit, UCR este un laborator viu pentru explorarea problemelor critice pentru comunitățile în creștere. UCR este una dintre cele mai diverse instituții incluzive din cadrul Universității din California, prestigioasă din 10 campusuri, care servește ca un incubator de cunoștințe noi, un motor al mobilității sociale și o forță economică puternică.

UCS trei colegii oferă o gamă largă de subiecte academice și de cercetare: Marlan și Rosemary Bourns Colegiul de Inginerie, cu nouă departamente; Colegiul de Științe Umaniste, Arte și Științe Sociale, cu 20 de departamente; și Colegiul de Științe Naturale și Agricole, cu 13 departamente. Suntem acasă la patru școli profesionale: Școala de Afaceri, Școala Universitară de Educație, Școala de Medicină și Școala de Politici Publice, precum și 23 de centre interdisciplinare de cercetare.

În prezent, acasă la aproximativ 23.000 de studenți și 1.100 de facultăți instituționale, campusul se extinde rapid. Pentru a sprijini adăugarea a sute de noi facultăți și studenți, prima din cele două clădiri de cercetări multidisciplinare este deja în construcție. Se vor adăuga noi locuințe pentru studenți în campus, restaurante, restaurante și facilități de agrement în următorii ani. Explorați mai multe despre noile noastre dezvoltări.

UCR se află, de asemenea, la o distanță ușoară de mers pe jos de zeci de mari locuri culturale și de agrement, precum și deșert, munte și destinații de coastă.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Misiune

Universitatea din California, Riverside va transforma viața diverselor popoare din California, națiune și lume prin descoperirea, comunicarea, traducerea, aplicarea și păstrarea cunoștințelor - îmbogățindu-se astfel mediul economic, social, cultural și de mediu al statului viitor.

Unele fapte rapide

  • 101 de grade de licență
  • 55 de grade de masterat
  • 42 de doctori Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.

Locații

Riverside

Address
University Avenue,900
92521 Riverside, California, Statele Unite ale Americii