Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

University of Mission Baltimore

Universitatea din Baltimore oferă educație inovatoare în afaceri, afaceri publice, artele și științele liberale aplicate, precum și legea pentru a servi nevoilor unei populații diversificate într-un mediu urban. O universitate publică, Universitatea din Baltimore oferă excelente de predare și o comunitate de susținere pentru licență, postuniversitare și studenții profesionale într-un mediu distins prin cercetare academică și de servicii publice. Universitatea:

  • face excelență accesibilă studenților tradiționali și netradiționale motivați de avansarea profesională și de conștientizare civică;
  • stabilește o bază pentru învățarea pe tot parcursul vieții, dezvoltarea personală și responsabilitatea socială;
  • combină teoria și practica de a crea soluții semnificative, lumea reală la provocările urbane ale secolului 21; și
  • este o instituție de ancoră, steward regional și partener în parte integrantă a culturii, comerțul și dezvoltarea viitoare a Baltimore și a regiunii.

despre Baltimore

Baltimore nu este poreclit farmecul orașului pentru nimic. Și, în timp ce există motive nesfârșite care este un loc minunat pentru a merge la școală, aici sunt ceea ce noi credem ca sunt cele cinci cele mai importante.

1. Suntem aproape de tot.

Suntem aproape de autostrăzi majore și la orice fel de transport in comun, asa ca obtinerea in jurul orasului este simplu. Sau poti merge doar peste drum Gara Penn și hop un tren pentru o excursie rapid la Washington, DC; Philadelphia; New York; sau alte destinații majore Coasta de Est.

2. Atât de mult de făcut. Cum te alegi?

Turiștii care merge în mod obișnuit pentru Inner Harbor, National Aquarium, magazinele din centru de lux și restaurante, dar ce despre tine? Aproape fiecare cartier din Baltimore are propriile sale atractii unice și excentrice.

Petrece o după-amiază rătăcire în jurul străzile pietruite din secolul 18 de la punctul Fell. Gustați o prăjitură de crab într-una dintre piețele în aer liber istorice ale orașului. Prinde o formație locală populară sau o piesă nouă în stația de Arte de Nord și de divertisment District. Să ne lauzi: Baltimore a fost numit de către Fodor ca fiind unul dintre cele mai bune 15 Waterfront orase din lume.

3. Baltimore este un oraș ap-art.

Baltimore are mai mult de cota sa de artele vizuale și performante. În termen de aproape câțiva pași de UB, veți găsi la Muzeul de Arta Walters, Patricia si Arthur Modell Performing Arts Center la Lyric, Symphony Hall Meyerhoff si Institutul National de Jazz Eubie Blake si Centrul Cultural. campusul UB este, de asemenea este acasa, la Artscape, natiunile cel mai mare festival de artă gratuite.

4. Aceasta este Birdland.

Din apropiere stop Rail UB, este o plimbare de 10 minute de sud, până la două stadioane sportive profesioniste din Baltimore. Prinde un meci de baseball Baltimore Orioles în primăvara sau toamna se bucura de fotbal cu Baltimore Ravens.

5. Baltimore este un oraș colegiu.

UB este doar una dintre mai multe colegii și universități publice și private în și în jurul metropolitane Baltimore. Că "oraș colegiu se simt" este unul dintre avantajele majore ale vieții în oraș. Înscrieți-vă familiarizați cu Collegetown Rețeaua Baltimore si afla mai multe despre modalitățile aceste campusuri contribuie la farmecul Charm City.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

Acesta este un program de gradul de specialitate conceput atât în ​​continuare succesul profesioniștilor de contabilitate existente și să echipeze cariera changere cu abi ... [+]

Acum este timpul pentru a învăța limba de afaceri.

Atunci când alegeți Masters of Science în contabilitate și servicii de consultanță de afaceri de program vei merge dincolo de contabilitate; vă veți construi cunoștințele în domeniile sistemelor de finanțare și de informare, de asemenea.

Acesta este un program de gradul de specialitate conceput atât în ​​continuare succesul profesioniștilor de contabilitate existente și să echipeze cariera changere cu abilitățile necesare pentru a intra și a excela în această industrie. Acest program inovator este ideal pentru cei interesați în domeniile de contabilitate publice, corporate sau contabilitate non-profit.... [-]

Statele Unite ale Americii Mount Vernon
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Baltimore, Merrick School of Business

Master of Science Business Finance oferă studenților motivați și talentați, cu un program de vârf, care include teoria financiară avansată, aplicații practice de afaceri ... [+]

climatul de afaceri de azi cere persoanelor care sunt echipate pentru a gestiona lumea intensă a finanțelor. Satisfacerea acestor cerințe necesită un grad absolvent de specialitate.

Master of Science Business Finance oferă studenților motivați și talentați, cu un program de vârf, care include teoria financiară avansată, aplicații practice de afaceri și o înțelegere a problemelor curente de cercetare. Elevii vor învăța cum să aplice cele mai noi instrumente și tehnologii de analiză financiară și de inginerie pentru a rezolva problemele dificile pe care le vor confrunta într-un mediu de afaceri la nivel mondial. Programul diferă de MBA în faptul că atât este necesar și cursurile opționale sunt concentrate în finanțe, care să permită studenților mai riguroase de formare, specializat în această disciplină funcțională.... [-]

Statele Unite ale Americii Mount Vernon
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Baltimore, Merrick School of Business

Master of Science în programul de impozitare a fost creat ca răspuns la creșterea complexității domeniului și a impactului său critic asupra gestionării eficiente a de af ... [+]

Încă de la începuturile sale în 1987, sute de profesioniști au beneficiat de formarea fiscală avansată oferite de acest program de absolvent, primul si singurul de acest gen din Maryland.

Master of Science în programul de impozitare a fost creat ca răspuns la creșterea complexității domeniului și a impactului său critic asupra gestionării eficiente a de afaceri, organizații financiare, industriale, guvernamentale si non-profit. Programul pregătește nu numai studenții pentru o carieră ca consultanți fiscali profesioniști, dar, de asemenea, ascute cunoștințele și abilitățile lor printr-un sofisticat, provocator mediu educațional. Studenții noștri beneficiază de calibru de colegii lor, dintre care majoritatea sunt profesioniști care lucrează sau doresc accesoriu de carieră avansare. Cursurile sunt orientate spre consilieri fiscale în profesiile juridice și contabile și a celor care sunt implicați în dezvoltarea politicii fiscale și de gestionare a organizațiilor publice și non-profit.... [-]

Statele Unite ale Americii Mount Vernon
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Baltimore, Merrick School of Business

Universitatea din SM din Baltimore în non-profit de management și antreprenoriat social valorifică expertiza Școlii Merrick de afaceri și Colegiul de Afaceri Publice pent ... [+]

oferit în comun de către Școala Merrick de afaceri și Colegiul de Afaceri Publice

Organizațiile non-profit se confruntă cu provocări unice. Pe măsură ce numărul lor să crească în întreaga țară, pregătiți-vă pentru a le gestiona în mod eficient.

Universitatea din SM din Baltimore în non-profit de management și antreprenoriat social valorifică expertiza Școlii Merrick de afaceri și Colegiul de Afaceri Publice pentru a vă oferi o educație cuprinzătoare care se adresează nu doar un management eficient, dar inițiativele transmite-gândire ale întreprinderilor sociale.

[-]
Statele Unite ale Americii Mount Vernon
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 410-837-4955