University Of Maryland Baltimore

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre UMB

UMB este singura universitate publică din Maryland, care se ocupă de sănătate, drept și servicii umane. Șase școli profesionale și o Școală Postuniversitară acordă anual în Maryland majoritatea serviciilor de îngrijire a sănătății, a serviciilor umane și a gradelor profesionale de drept în Maryland.

UMB's Fast Facts

Deschis în 1807, Universitatea din Maryland, Baltimore (UMB) este universitatea din Maryland în domeniul sănătății publice, legii și serviciilor umane, dedicată excelenței în educație, cercetare, îngrijire clinică și servicii publice.

UMB înscrie peste 6 700 de elevi în șase școli profesionale clasate pe plan național - stomatologie, drept, medicină, asistență medicală, farmacie și asistență socială - și o școală universitară interdisciplinară. Universitatea oferă 62 de doctorat, master, bacalaureat, și programe de certificat și conferă cele mai multe dintre gradul de doctorat practică profesională acordate în Maryland.

UMB este un centru academic de înfrumusețare care combină cercetarea biomedicală de vârf și îngrijirea excepțională a pacienților. Finanțarea extramurală a UMB a atins un record record de 667,4 milioane de dolari în 2018, iar fiecare membru al facultății cu titlul de titular / titular al școlii aduce în medie 1,3 milioane de dolari în granturi de cercetare în UMB în fiecare an.

BioPark din Maryland, cel mai mare grup de biotehnologii din Baltimore, combină comercializarea de noi medicamente, tratamente și dispozitive, oferind oamenilor de știință și antreprenorilor spațiul de creare și colaborare.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Misiune

Pentru a îmbunătăți starea umană și a servi binele public al statului Maryland și al societății la scară largă prin educație, cercetare, îngrijire clinică și servicii.

Viziune

Universitatea va excela ca o instituție preeminentă în misiunile sale de a educa profesioniști, de a desfășura activități de cercetare care să abordeze problemele din lumea reală care afectează starea umană, să ofere îngrijiri și practici clinice excelente și să servească publicul cu dedicarea de a îmbunătăți sănătatea, și binele public. Universitatea va deveni un lider economic dominant al regiunii prin inovație, spirit antreprenorial, filantropie și lucrul în echipă interdisciplinară și interprofesională. Universitatea își va extinde acoperirea cu inițiative locale și globale care transformă pozitiv viețile și economia noastră. Universitatea va fi un far al lumii ca mediu de învățare și descoperire bogat în diversitate și incluziune. Stâlpii de profesionalism al Universității sunt civilitatea, responsabilitatea, transparența și eficiența. Universitatea va fi o comunitate vibrantă în care studenții, facultatea, personalul, vizitatorii și vecinii sunt angajați din punct de vedere intelectual, cultural și social.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Locații

Baltimore

Address
West Lexington Street,620
21201 Baltimore, Maryland, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră