Citește Descrierea Oficială

CELE MAI BUNE ȘCOALA DE ANIMARE DIN SPANIA

15 # ÎNTRE ȘCOLILE DE ANIMARE TOP ÎN LUME


Înființată în 1994, ca centru specializat în CGI - IMAGINI GENERATE DE CALCULATOARE (Infografice, Animație 3D, Jocuri video, Cinema, Publicitate și Efecte speciale) și Imagine digitală (Grafică, Post-producție, Video virale, și Web). Cu peste 3 milioane de ore de instruire, metodologia noastră, un pionier la nivel internațional, ne permite să găsim locuri de muncă în cele mai importante studiouri de top de pe planetă.

Nu au existat tutoriale pe Internet sau video sau PDF-uri, am scris cărți și manuale de software 3D pentru editorial ANAYA. Am format cele mai crude poligoane virtuale în computerele arhaice. Am predat tehnicile cele mai primitive de simulare, animație și FX. A fost începutul anilor '90.


Educația metodologică

Am putea spune că există oameni care au un mare succes profesionist sau personal, în ciuda tipului de formare primit. Aceasta înseamnă că toți avem la dispoziție un "clic" pe care îl putem face clic ori de câte ori vrem. Formarea autentică trebuie să se bazeze pe producerea unei atmosfere în care persoana își trezește sinele interior. Trebuie să existe un climat de libertate de exprimare și de încredere. Odată ce unul se conectează, învățarea poate decola.

Este vorba de a învăța o artă și o profesie, un întreg. În prezent, există o nouă revoluție în cunoaștere și inteligență. Luăm în considerare concepte precum Inteligența emoțională, Inteligențele multiple, Inteligența socială, Sinestezia, Programarea neuro-lingvistică, Gândirea laterală etc. Acum este cunoscut faptul că pentru a învăța este necesar să se deschidă mai multe căi transversale și conectivitate simultane unde persoana simte că își folosește toate abilitățile, nu numai cele cognitive.


Premii și mențiuni

Câștigarea unui premiu poate fi dificilă datorită cantității și calității multor lucrări depuse la diferite concursuri și festivaluri naționale și internaționale. Cel mai important lucru este să vă promovați munca prin toate mijloacele disponibile, unde companiile caută de obicei și piața profesională în sine. Promovarea este esențială pentru a vă conecta cu lumea muncii, cu schimbul real de locuri de muncă și puteți observa, de asemenea, tendințele actuale ale lumii digitale și cele mai reușite linii de lucru. Proiectele sunt întotdeauna concepute pentru ca cineva să le vadă, pentru propria lor difuzare, să vă mute munca înseamnă să vă mutați profilul profesional al candidatului, unde 80% din ofertele de muncă ale lumii nu sunt publicate nicăieri. Trebuie să fii în canalul real de angajare.

Am fost menționați de către Instituția americană ANIMATION CARAREER REVIEW ca fiind una dintre cele mai bune 100 de școli internaționale, clasând pe locul 15 în lume.


Certificat internațional de garanție

Studii recente arată că companiile, atunci când recrutează, caută până la 70% din calitățile personale ale candidatului, comparativ cu 30% pentru formarea academică și CV-urile, ceea ce se întâmplă din ce în ce mai des și mai ales în această industrie. Ei vor căuta ce puteți face pentru ei în companii, nu ceea ce ați studiat. Suntem singurul centru din Spania și primul din Europa care deține patru autorizații de acest tip în acest sector: Centrul de instruire autorizat al NewTek, Luxology / Centrul autorizat de formare autorizată, Centrul autorizat de formare Houdini și Partner Partner Academic de EPIC GAMES, pentru a preda pachete puternice de software LightWave3D de la NewTek, modul Luxology, SideEffects, Houdini și motorul puternic al motorului de randare a motorului videogame Unreal Engine. De asemenea, am fost autorizați de Techimage să livrăm software-ul de randare "RenderMan" de la Pixar. Suntem un centru aprobat de Autodesk și Avid pentru a preda Maya, 3D Studio Max și Avid, respectiv. Toate acestea sunt certificate cu o garanție internațională în serviciu pentru toți utilizatorii.


Burse și finanțare

Vă putem ajuta prin împărțirea taxelor. Puteți solicita să efectuăm un plan de plată personalizat. Putem ajusta în funcție de formare alegeți un plan lunar de abonament care vă convine.

De asemenea, putem contribui la finanțarea bancară (cu entități diferite) pentru mai multe luni și pentru a ajuta la procesarea și procesarea documentelor. Veți primi taxe mai mici pentru mai multe luni de finanțare și acest lucru poate fi interesant pentru a accesa formarea.

Găsiți bursa de formare în diferite entități publice și private, naționale, regionale sau internaționale și solicitați documentele pe care le cer, vă vom ajuta cu procedurile. În prezent, avem o promoție specială în Master și Cursuri. Cerința de a avea acces la acesta este să primească ajutorul de șomaj.

Instruirea, ca orice alt produs sau serviciu, poate avea pachete pentru grupuri de formare și / sau mai multă pregătire cu același buget. Dacă veniți cu prietenii, familia etc. vă putem face o ofertă specială pentru un grup personalizat.


Lucrați în industrie

Cu această pregătire profesională, domeniul profesional care se deschide este foarte variat și viabil, unde cererea globală a pieței cu viitorii profesioniști este într-adevăr conectată. Tamburul dvs. demo vă permite să vă demonstrați abilitățile indiferent de vârsta, experiența sau nivelul de studii în care lucrul important este calitatea care poate fi demonstrată prin munca pe care au făcut-o.

Studenții noștri se confruntă cu piața profesională care lucrează în mai multe moduri:

  • Companiile locale, naționale, studiouri și companii de producție
  • Companii mari, studii de format mare și producători internaționali
  • Crearea de companii proprii de servicii audiovizuale și grafică
  • Lucrați independent în modul Freelance, care lucrează pentru diferiți clienți la nivel local sau internațional.

Vize pentru străini

Dacă sunteți student străin, vă vom ajuta cu ajutorul VISA. Trebuie doar să ne trimiteți un e-mail despre documentele de procesare. În fiecare țară, funcționează într-un mod similar, deși cu unele diferențe. Cel mai interesant lucru este să vă apropiați de ambasada sau consulatul din țara de origine și să cereți documentele de care aveți nevoie.

În general, majoritatea studenților pot rămâne în Spania până la 90 de zile fără viză, deși există unele țări cu care este necesar să o proceseze, indiferent de durata șederii în Spania.

O viză pentru studenți este necesară pentru studii în Spania atunci când acestea sunt mai lungi de 90 de zile.

O viză pentru studenți este necesară pentru persoanele care vin din anumite țări, indiferent de zilele care se vor petrece în Spania.

Cerințele, procedurile și durata variază de la o țară la alta. De aceea este important să vă informați în prealabil la cea mai apropiată ambasadă sau consulat din Spania. De asemenea, este necesar să vă asigurați că aveți toate informațiile necesare pentru situația dvs. particulară. Acestea ar fi pașii următori:

  1. Mergeți la Ambasada sau Consulatul Spaniei din țara de origine. Acestea vă vor oferi toate informațiile despre cerințele aplicării și obținerii vizei pentru studenți. Este important să contactați Ambasada cu cel puțin 60 de zile înainte de data de începere programată, deoarece există un anumit timp pentru a procesa cererile de viză.
  2. Solicitați documentele necesare, buletinele de știri și formularele.
  3. Înscrieți-vă la Curs sau la Maestru la alegerea dvs.

După înregistrare, solicitați prin e-mail un Certificat de Înregistrare pentru obținerea vizei studențești și prezentarea acesteia la Ambasadă sau Consulat.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Universal Arts School

Trageți un film cu stilul VFX de la Hollywood. Obiectivul cursului este acela de a deveni specialist sau artist în Direcția și Crearea de Filme în format digital. Obiecti ... [+]

Trageți un film cu stilul VFX de la Hollywood.

Obiectivul cursului este acela de a deveni specialist sau artist în Direcția și Crearea de Filme în format digital. Obiectivul este de a realiza o fotografie profesionistă de film de scurt metraj cu efecte vizuale, folosind camere profesionale pe un ecran cromatic și o experiență de la începuturi până la procesul post-producție.

Cine este pentru?

Este destinat profesioniștilor din domeniu, potențialilor directori și a noilor producători de filme interesați să afle mai multe despre Digital Film într-un mod mai tehnic și mai practic. Oamenii care doresc să creeze în cea de-a șaptea artă și să-și construiască o carieră profesională în regizarea și crearea filmului în format digital. Această formare este destinată atât absolvenților, cât și absolvenților, deoarece este o formare complet autonomă și empirică într-un nou domeniu profesional. Cu această pregătire, persoana dobândește o categorie profesională, fie ca director, supervizor al filmului digital multiformat (film, filme de modă, spoturi și film scurt). Nu există premise, începeți la nivelul 0 și este destinat tuturor publicului.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Spania Valencia
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universal Arts School

Modelarea viselor tale. În fiecare film, joc video, bucată de publicitate ... concept art este o piesă fundamentală. Toate modelele ulterioare se bazează pe această lucra ... [+]

Modelarea viselor tale.

În fiecare film, joc video, bucată de publicitate ... concept art este o piesă fundamentală. Toate modelele ulterioare se bazează pe această lucrare anterioară a artiștilor și ilustratorilor de concept. Învață să lucrezi în domeniul creației pentru a produce la nivel profesional orice tip de muncă în ceea ce privește designul și Concept Art. Finalizați formarea prin prezentarea unui portofoliu competitiv și atractiv, pregătit pentru obținerea unui loc de muncă în industrie.

Cine este pentru?

Se adresează atât profesioniștilor din domeniu, cât și persoanelor care doresc să-și construiască o carieră profesională în domeniul Conceptului de Artă și Ilustrație. Acest masterclass este conceput pentru toți cei care doresc să-și dezvolte abilitățile și să-și extindă metodologia de lucru, dincolo de instrument sau software. Această formare este atât pentru absolvenți, cât și pentru absolvenți, deoarece este o pregătire complet autonomă și empirică într-un nou domeniu profesional. Cu aceasta pregatire, persoana obtine categoria profesionala de Concept Artist sau Illustrator care poate lucra la Film, Shorts, Publicitate, Jocuri Video etc. Nu exista premise, incepi la nivelul 0 si este destinat tuturor publicului.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Spania Valencia
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universal Arts School

Sculptură digitală extremă. Învățați să lucrați în modul "Sculpting" pentru a crea cele mai complexe și mai detaliate modele 3D de pe piață. Puteți utiliza singur acest p ... [+]

Sculptură digitală extremă.

Învățați să lucrați în modul "Sculpting" pentru a crea cele mai complexe și mai detaliate modele 3D de pe piață. Puteți utiliza singur acest program puternic sau îl puteți combina cu alte pachete 3D, implementând în mod exponențial puterea creației.

Cine este pentru?

Se adresează atât profesioniștilor din domeniu, cât și persoanelor care doresc să-și construiască o carieră profesională în domeniul sculptării digitale și al producției CGI. Cu acest antrenament, lucrează profesional cu Zbrush ca Artist (Cinema, Jocuri Video, Shorts, Publicitate etc.). Nu există premise, începeți la nivelul 0 și este destinat tuturor publicului.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Spania Valencia
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universal Arts School

Studiați animația ca într-un mediu real de producție. Obiectivul acestui curs este de a vă învăța să lucrați în domeniul creativ pentru a produce la un nivel profesional ... [+]

Studiați animația ca într-un mediu real de producție.

Obiectivul acestui curs este de a vă învăța să lucrați în domeniul creativ pentru a produce la un nivel profesional orice tip de muncă în ceea ce privește animația personajelor axată pe industria divertismentului.

Cine este pentru?

Se adresează atât profesioniștilor din domeniu, cât și persoanelor care doresc să-și construiască o carieră în domeniul CGI de animație și / sau producție. Această formare este atât pentru absolvenți, cât și pentru absolvenți, deoarece este o formare complet autonomă și empirică într-un nou sector profesional. Cu acest training, persoana obtine categoria profesionala de Character Animator care poate lucra in Film, Shorts, Publicitate, Jocuri Video etc. Nu exista premise, incepeti la nivelul 0 si este destinat tuturor audientelor.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Spania Valencia
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universal Arts School

Învață să dai la echipă jocurile video cu inteligență artificială. Învață să programezi în cadrul celor mai utilizate motoare pentru jocuri video de pe piață, UNREAL ENGI ... [+]

Învață să dai la echipă jocurile video cu inteligență artificială.

Învață să programezi în cadrul celor mai utilizate motoare pentru jocuri video de pe piață, UNREAL ENGINE și UNITY. Veți învăța și / sau aprofunda în limbi precum JavaScript, C, HTML, PHP, MySQL, Three.js și C #. În acest master de 8 luni, toate secțiunile programului Videogames sunt învățate în profunzime și vă pregătesc să prezentați un proiect final.

Cine este pentru?

Acest curs este destinat profesioniștilor din acest sector, precum și persoanelor care doresc să-și construiască o carieră profesională în sectorul programelor de jocuri video. Această formare este atât pentru absolvenți, cât și pentru absolvenți, deoarece este o formare complet autonomă și empirică într-un nou sector profesional. Cu această instruire, persoana devine o nouă categorie profesională ca programator de jocuri video multiplatform. Nu există premise, începeți la nivelul 0 și este destinat tuturor publicului.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Spania Valencia
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universal Arts School

Cea mai completă educație pentru crearea de jocuri video. Aflați tehnici din industrie pentru a crea lumi fantastice, a crea mașini de curse, a crea eroi legendari și de ... [+]

Cea mai completă educație pentru crearea de jocuri video.

Aflați tehnici din industrie pentru a crea lumi fantastice, a crea mașini de curse, a crea eroi legendari și de a face rău sau a pregăti competiții sportive, precum și a le aduce la viață pentru a le include într-un joc video.

Cine este pentru?

Se adresează atât profesioniștilor din domeniu, cât și persoanelor care doresc să-și construiască o carieră în domeniul CGI de animație și / sau producție. Această formare este atât pentru absolvenți, cât și pentru absolvenți, deoarece este o pregătire complet autonomă și empirică într-un nou domeniu profesional. Cu această pregătire, persoana obține categoria profesională de Artist CG care poate lucra la Film, Shorts, Publicitate, Jocuri video etc. Nu există condiții prealabile, începeți la nivelul 0 și este destinat tuturor publicului.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles Spania Valencia
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză