The University of Findlay

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The University of Findlay este o instituție flexibilă și orientată spre viitor, care caută în mod constant modalități de a servi mai bine studenților și comunității. În lumea rapidă de astăzi, Findlay adaptează continuu programe și metode de predare pentru a răspunde nevoilor studenților actuali care se pregătesc pentru cariera de mâine.

Educația de la The University of Findlay este oferită în formate care să adapteze studenți de toate vârstele și stilurile lor de viață presate de timp. Pe lângă cursurile tradiționale din timpul săptămânii, Findlay oferă cursuri noaptea, în weekend și online.The University of Findlay are aproape 60 de studii majore care conduc la studii de bacalaureat și oferă opt diplome de master, un doctor în farmacie și un doctor în kinetoterapie. Programele neobișnuite și bine recunoscute includ studii ecvestre, medicina pre-veterinară (știința animalelor / opțiunea medicină pre-veterinară), tehnologia medicinii nucleare, terapia ocupațională și terapia fizică, precum și gestionarea mediului, siguranței și sănătății în muncă.

Programele postuniversitare oferite includ un maestru de arte în învățământ, un maestru de arte în predarea limbii engleze ca a doua limbă (TESOL) și o educație bilingvă, un maestru al administrației de afaceri, un maestru de formare atletică, un maestru al terapiei ocupaționale, medic asistent, maestru al informaticii de sănătate și maestru al științei în managementul mediului, siguranței și sănătății, precum și medicul de farmacie și medicul de terapie fizică.

Programele de finalizare de două grade care conduc la licență de studii științifice sunt oferite în întregime online: managementul afacerilor și managementul mediului, siguranță și sănătate. MBA, master în știință în managementul mediului, siguranță și sănătate și master în arte în educație, de asemenea, sunt oferite în întregime online, în plus față de orele susținute în campus.


Aproape 3700 de studenți sunt înscriși la Findlay, cu peste 2.700 de studenți și aproape 1.000 de absolvenți. Aproximativ 1300 de studenți trăiesc în campusul din cartierul universitar.

Aproximativ 340 de facultate cu normă întreagă și cu frecvență redusă predau cursuri regulate și online, cu un raport student-facultate de 15: 1.

The University of Findlay cuprinde mai mult de 388 acri, inclusiv campusul său principal de 73 de acri și șase facilități off-campus. Pentru o listă completă a facilităților universității, faceți clic aici.

Oportunitățile abundă pentru a învăța abilitățile de leadership și interpersonale în afara sălii de clasă. Elevii pot participa la oricare dintre cele aproape 100 de organizații studențești, inclusiv cluburi de interes special, medii studențești, guvern studențească, grupuri de arte interpretative, cluburi de servicii, organizații de onoare academice, grupuri de viață spirituală și sororități și frății din Grecia. Clubul sportiv și 28 de sporturi intramurale păstrează spiritul competitiv în viață în campus.

Artele frumoase înflorește în campus cu o varietate de producții de teatru, expoziții de artă și concerte de muzică vocală și instrumentală care oferă posibilități de creație și pregătire studenților, precum și o sursă de îmbogățire culturală pentru comunitate.The University of Findlay participă la 24 de sporturi intercolegiale: 10 bărbați (baseball, baschet, fond, fotbal, golf, pistă interioară și în aer liber, fotbal, înot și scufundări, tenis și lupte); 12 femei (baschet, majorat, cross country, echipă de dans, golf, lacrosse, softball, fotbal, înot și scufundări, tenis, pistă interioară și în aer liber și volei); și două sporturi de echitație mixte, vest și engleză.

The University of Findlay este membră a Diviziei a II-a a Asociației Naționale a Colegiilor Atletice (NCAA) și concurează în cadrul Conferinței Intercolegiate a Atleticii Marilor Lacuri (GLIAC). Ambele echipe ecvestre sunt membre ale Asociației Intercolegiate a spectacolului cailor.

The University of Findlay este situată în Findlay, Ohio, un oraș mic care este plăcut și progresiv. Findlay a fost desemnat „orașul viselor” de către Demographics Daily și a fost numit în mod repetat una dintre cele 10 zone „micropolitane” (orașe mici) din SUA de revista Site Selection. Findlay este singurul oraș din Ohio care a fost numit una dintre cele 100 de cele mai bune comunități pentru tineri de trei ori consecutiv de către American Promise Alliance, o organizație fondată de Colin Powell.

UF este acreditat de către Comisia pentru învățământul superior și organizațiile naționale de acreditare pentru formarea atletică, știința și protecția sănătății mediului, tehnologia medicinii nucleare, terapia ocupațională, farmacie, terapia fizică, asistentul medicului, asistența socială și educația cadrelor didactice. Programele UF sunt autorizate de Consiliul Regiunilor din Ohio.

Locații

Findlay

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 419-434-5507

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră