Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Findlay este o instituție flexibilă, orientată spre viitor, care caută în mod constant modalități de a servi mai bine studenților și comunității. În lumea de astăzi rapidă, Findlay adaptează continuu programe și metode de predare pentru a răspunde nevoilor studenților actuali care se pregătesc pentru carierele de mâine.

Educația de la Universitatea din Findlay este oferită în formate care se potrivesc studenților de toate vârstele și stilului lor de viață sub presiune. În plus față de orele tradiționale de cursuri de zi, Findlay oferă cursuri pe timp de noapte, la sfârșit de săptămână și online.

Universitatea din Findlay are aproape 60 de specializări care conduc la diplome de bacalaureat și oferă opt diplome de masterat, un medic de farmacie și un medic de terapie fizică. Programele neobișnuite și bine-recunoscute includ studiile ecvestre, medicina pre-veterinară (opțiunea animală / medicina veterinară pre-veterinară), tehnologia medicinii nucleare, terapia ocupațională și terapia fizică, precum și managementul mediului, siguranței și sănătății ocupaționale.

Programele postuniversitare oferite includ un maestru de arte în învățământ, un maestru de arte în predarea limbii engleze ca a doua limbă (TESOL) și o educație bilingvă, un maestru al administrației de afaceri, un maestru de formare atletică, un maestru al terapiei ocupaționale, medic asistent, maestru al informaticii de sănătate și maestru al științei în managementul mediului, siguranței și sănătății, precum și medicul de farmacie și medicul de terapie fizică.

Programele de absolvire de două grade care conduc la obținerea diplomelor de licență sunt oferite în întregime online: managementul afacerilor și managementul mediului, siguranței și sănătății. MBA, maestru de științe în managementul mediului, de siguranță și de sănătate și de masterat în arte în educație, de asemenea, sunt oferite în întregime on-line în plus față de clasele deținute în campus.

.

Aproape 3700 de studenți sunt înscriși la Findlay, cu peste 2.700 de studenți și aproape 1.000 de absolvenți. Aproximativ 1300 de studenți trăiesc în campusul din cartierul universitar.

Aproximativ 340 de facultate cu normă întreagă și cu frecvență redusă predau cursuri regulate și online, cu un raport student-facultate de 15: 1.

Universitatea din Findlay cuprinde mai mult de 388 de hectare, inclusiv campusul principal de 73 de acri și șase facilități de campus. Pentru o listă completă a facilităților Universității, faceți clic aici.

Oportunitățile abundă pentru a învăța abilitățile de leadership și interpersonale în afara sălii de clasă. Elevii pot participa la oricare dintre cele aproape 100 de organizații studențești, inclusiv cluburi de interes special, medii studențești, guvern studențească, grupuri de arte interpretative, cluburi de servicii, organizații de onoare academice, grupuri de viață spirituală și sororități și frății din Grecia. Clubul sportiv și 28 de sporturi intramurale păstrează spiritul competitiv în viață în campus.

Artele frumoase înflorește în campus cu o varietate de producții de teatru, expoziții de artă și concerte de muzică vocală și instrumentală care oferă posibilități de creație și pregătire studenților, precum și o sursă de îmbogățire culturală pentru comunitate.

Universitatea din Findlay participă la 24 de sporturi intercollegiate: 10 bărbați (baseball, baschet, cross country, fotbal, golf, piscă în aer liber, fotbal, înot și scufundări, tenis și lupte); 12 femei (baschet, majorete, cross country, echipă de dans, golf, lacrosse, softball, fotbal, înot și scufundări, tenis, piste și volei în interior și în aer liber); și două sporturi mixte, ecvestru occidental și englezesc.

Universitatea din Findlay este membră a Diviziei a II-a a Asociației Naționale de Atletism Colegial (NCAA) și concurează în cadrul Conferinței Intercollegiate de Atletism a Marilor Lacuri (GLIAC). Ambele echipe ecvestre sunt membri ai Asociației Intercolectate de Expoziții de Cai.

Universitatea din Findlay este situată în Findlay, Ohio, un mic oraș plăcut și progresiv. Findlay a fost desemnat "oraș de vis" de Demographics Daily și a fost numit în mod repetat unul dintre primele 10 zone "micropolitane" (orașele mici) din SUA, prin revista Site Selection. Findlay este singurul oraș din Ohio care a fost numit unul dintre cele mai bune 100 de comunități pentru tineri trei ori consecutiv de către Promise Alliance, o organizație fondată de Colin Powell.

UF este acreditat de către Comisia pentru învățământul superior și organizațiile naționale de acreditare pentru formarea atletică, știința și protecția sănătății mediului, tehnologia medicinii nucleare, terapia ocupațională, farmacie, terapia fizică, asistentul medicului, asistența socială și educația cadrelor didactice. Programele UF sunt autorizate de Consiliul Regiunilor din Ohio.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

The University of Findlay

Comandantul on-line a ştiinţei în domeniul sănătăţii program de informatică de la Universitatea din Findlay se bazează pe ştiinţa din spatele dosarelor electronice de săn ... [+]

Master Of Science în Sănătate Informatica

&nbsp

Comandantul on-line a ştiinţei în domeniul sănătăţii program de informatică de la Universitatea din Findlay se bazează pe ştiinţa din spatele dosarelor electronice de sănătate. Sănătate informatica este domeniul care defineşte modul în care informaţiile de sănătate este capturat punct de vedere tehnic, transmise şi utilizate. Sănătate informatice se concentrează asupra sistemelor de informaţii, principii informatică şi tehnologia informaţiei, deoarece se aplică la continuumul de livrare de îngrijire a sănătăţii. Este o disciplină integrat cu domenii de specialitate care includ:

De gestionare a ştiinţei De gestionare a principiilor de inginerie Prestarea serviciilor medicale şi de sănătate publică Siguranţei pacienţilor Informaţii ştiinţă Computer tehnologie ... [-]
Statele Unite ale Americii Findlay
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MA

The University of Findlay

Masterul de arte din University of Findlay din TESOL (Predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi) vă va ajuta să deveniți un profesor / specialist în limbi străin ... [+]

Master în TESOL / Educație bilingvă

Masterul de arte din University of Findlay din TESOL vă va ajuta să deveniți profesor / practicant de limbă străină și să vă pregătiți pentru funcții de conducere educaționale în cadrul unei a doua sau a unei limbi străine și a unor programe educaționale bilingve.

Universitatea din Findlay oferă o bază solidă în:

lingvistică A doua achiziție de limbi străine Pedagogie Metodologie Curriculum design Evaluare Educație multilingvă / multiculturală

Absolvenții noștri nu sunt doar bine pregătiți pentru piața de muncă de astăzi și / sau pentru studiile avansate în domeniul educației bilingve TESOL, ci și ca membri ai organizațiilor regionale, naționale sau internaționale TESOL. Indiferent dacă scopul dvs. este de a lucra cu copii sau adulți (pe plan intern sau în străinătate) sau dacă intenționați să vă urmați mai mult educația, avem un program conceput pentru a vă satisface nevoile.... [-]

Statele Unite ale Americii Findlay
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

The University of Findlay

Master of Science în mediu, de siguranţă şi Management Sanitar (ESH) gradul este proiectat pentru a oferi absolvenţi cu competenţele necesare pentru a face de conducere ... [+]

Masterat în mediu, de siguranţă şi Management în Sănătate

&nbsp

Eşti un absolvent de facultate de lucru profesionale sau recent? O decizie în organizaţia dumneavoastră? Politică orientată spre şi analitice? Aveti nevoie de cursuri on-line pentru a se potrivi programul dvs.?

Master of Science în mediu, de siguranţă şi Management în Sănătate (ESH) gradul este proiectat pentru a oferi absolvenţi cu competenţele necesare pentru a lua decizii manageriale şi asigură poziţia de lider în mediu, siguranţă şi sănătate ocupaţională (ESH) cariere. Programul combină concepte ştiinţă, inginerie, politica si de afaceri pentru a pregăti studenţii în cinci domenii: ... [-]

Statele Unite ale Americii Findlay
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Findlay

Universitatea din Findlay Maestru de Științe în securitate aplicate și Analytics se concentrează pe cursuri avansate în conducere și tehnologie, în special a datelor și s ... [+]

Pregătiți-vă pentru un rol de lider în tehnologie cu un Master of Science în domeniul securității și Aplicată Analytics de la Universitatea din Findlay.

Universitatea din Findlay lui Master Of Science în securitate și Aplicată Analytics se concentrează pe cursuri avansate în conducere și tehnologie, date în mod specific mari și securitatea cibernetică, și pot fi finalizate în termen de doi ani.

Cum se va un Master of Science în domeniul securității și Analytics Aplicată spori cariera ta? Acest grad este conceput pentru a spori cunoștințele IT actual în zonele de securitate și de analiză de date de mare, precum și extindă abilitățile dumneavoastră de afaceri în contabilitate, finanțe, management de proiect și managementul general și de conducere de informații și tehnologii. ... [-]
Statele Unite ale Americii Findlay
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Overview of The University of Findlay

Dr. Ahmed El Zayaty - MBA

John Guagenti - Business Major/MBA

Graduate TESOL/Bilingual Education

Nkiru Georgiana Ujomu - Master of Environmental Safety and Health Management

Environmental, Safety and Occupational Health

Dr. Tim Murphy - Associate Professor and Chair of Environmental, Safety, and Health Management

UF International Discussion

The University of Findlay
Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 419-434-5507