Union University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Union University , transformați-vă

Învață prin academici riguroși. Prosperați într-o comunitate centrată pe Hristos. Succesează în viața și cariera ta.

La Union University , transformați-vă.

Urmăriți-vă visele alături de studenți din întreaga națiune și din întreaga lume. Studiu sub facultate care aduce cele mai bune în pregătirea academică și bursă creștină.

Uniunea oferă peste 100 de programe de studiu în campusul său principal din Jackson, Tennessee, SUA, pe lângă mai multe programe de studii superioare și studii de adulți, multe dintre ele putând fi completate complet online.

Misiunea noastră

Union University oferă educație centrată pe Cristos care promovează excelența și dezvoltarea caracterului în slujba Bisericii și a societății.

Valorile noastre de bază

  • Excelenta Driven
  • Hristos Centrat
  • Oamenii concentrate asupra
  • Regizat-Viitorul

Excelență academică centrată pe Hristos

Înțelegem că nu numai că doriți să învățați noi abilități și cunoștințe, ci să fiți excelenți și să faceți o diferență în lume. Dorim să facem toate lucrurile pentru gloria lui Dumnezeu - fie că este vorba despre academicieni sau de serviciu. Deoarece lui Dumnezeu îi pasă de munca noastră și este implicat în tot ceea ce facem, nu vom fi mulțumiți de mediocritate.

Indiferent de programul pe care îl alegeți, veți înțelege rolul dvs. în acest domeniu în contextul credinței biblice. Uniunea integrează academicienii de prim nivel cu credința creștină în fiecare program de studiu.

Comunitate strânsă

Înțelegem că nevoile fiecărui elev sunt diferite și suntem dedicați succesului tău și bunăstării tale spirituale, intelectuale și fizice. La Uniune, ne valorizăm unii pe alții și o arătăm prin cuvintele și acțiunile noastre.

Profesorii și membrii personalului te cunosc pe nume și le pasă de viitorul tău. Sunteți susținut de servicii de sănătate și consiliere și de oportunități de învățare în colaborare. Petreceți timp semnificativ cu alți studenți și cu membrii facultății în afara clasei.

Pregătirea carierei

La Union, vei fi echipat pentru succesul continuu. Absolvenții Uniunii excelează în școlile superioare de absolvire și cariere din întreaga lume. Avem o istorie și o moștenire grozavă care se întoarcă aproape 200 de ani, dar rămânem concentrați pe viitor.

117680_UUataglance.jpg

Locații

Jackson

Address
Union University Drive,1050
38305 Jackson, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră