University of West Georgia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La University of West Georgia , suntem în afaceri de transformare a vieții și de schimbare a perspectivelor. De la succesul în sala de clasă și câmpurile de carieră alese până la succesul în domeniul atletic și în experiența totală a colegiului, UWG are peste 1100 de cadre didactice cu normă întreagă și membrii personalului dedicați să vă ajute să reușiți.

Mai mult de 12.000 de studenți care urmează studii universitare și postuniversitare se înscriu la UWG fiecare an. Elevii se bucură de o experiență completă de viață colegiu în campusul Carrollton, inclusiv de viață sala de ședere, concursuri de atletism intercollegiate și oportunități de a se implica în mai mult de 150 de organizații studențești.

Denumită de The Princeton Review ca fiind una dintre cele mai bune colegii de sud-est și una dintre cele mai bune colegii americane, University of West Georgia oferă o calitate excepțională academică. Cele 86 de programe de studiu includ 43 de burse, 29 de masterat și de specialitate, patru de doctorat și opt la nivel de certificat. Cursurile online sunt disponibile atât pentru studenți, cât și pentru absolvenți, care caută flexibilitate în timp și locație.

UWG găzduiește primul Colegiu de Onoruri al statului, completând un curriculum onorific. Academia avansată a Universității din Georgia este una din doar aproximativ 12 programe din SUA care permit elevilor de vârstă superioară talentați să obțină un credit de liceu și colegiu concurent, în timp ce locuiesc în campus într-un program rezidențial permanent.

UWG este acreditată de către Comisie pe colegii din Asociația sudică a colegiilor și școlilor (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097; 404-679-4501), iar numeroase programe academice au obținut acreditări de la alte agenții de prestigiu.

114896__SB_0121.jpg

Declarația de misiune

Misiunea University of West Georgia ( UWG ) este de a permite studenților, facultăților și personalului să-și realizeze întregul potențial prin implicarea academică, serviciile de susținere, dezvoltarea profesională și o comunitate care se ocupă de studenți. UWG se dedică excelenței academice și angajamentului comunității, oferind programe universitare, postuniversitare și comunitare de înaltă calitate în campus, în afara campusului și online.

UWG , membru al Cartei Universitare din Georgia (USG), este o universitate publică universitară de nivel VI, SACSCOC, cu sediul în vestul Georgiei, cu multiple site-uri de instruire și o prezență virtuală puternică. UWG sprijină studenții în eforturile lor de a finaliza studiile în programe relevante, evaluând artele liberale și pregătirea profesională. Prin învățarea eficientă și inovatoare, învățarea experiențială, bursa, cercetarea, efortul creativ și serviciul public, UWG echipează pe absolvenți să se angajeze și să descopere cunoștințele. UWG este dedicată construirii punctelor forte existente și dezvoltării unor programe și servicii academice, de cercetare și co-curriculare distincte, care răspund dezvoltării economice și identifică nevoile regionale, de stat și globale, împuternicind absolvenții să contribuie responsabil și creativ la o abordare complexă a secolului 21 societate.

Viziune

University of West Georgia aspiră să fie cea mai bună universitate din America - caută cel mai bun loc pentru a lucra, a învăța și a reuși!

valori

Misiunea instituțională și funcționarea zilnică a University of West Georgia sunt ghidate de valorile noastre care susțin viziunea noastră de a fi cel mai bun loc de muncă, de învățare și de succes.

Valoarea realizării este evidentă în angajamentul nostru față de succesul academic și social al studenților, personalului și facultății noastre.

Valoarea îngrijirii este evidentă în preocuparea noastră consistentă și în privința studenților, personalului și facultății noastre, precum și a comunităților mai mari în care trăim și cărora le slujim.

Valoarea colaborării este evidentă în angajamentul nostru față de guvernanța comună, munca în echipă și spiritul de cooperare care ne modelează interacțiunile cu studenții, cu personalul și cu facultatea și cu comunitățile pe care le deservim.

Valoarea incluziunii este evidentă în angajamentul nostru de a sărbători diversitatea noastră, spiritul colaborativ și crearea unui campus primitoare, care este sigur din punct de vedere emoțional și fizic pentru toți.

Valoarea inovației este evidentă în angajamentul nostru de a promova o atmosferă de învățare în care noi metode și idei compatibile cu viziunea și misiunea noastră sunt respectate și recompensate.

Valoarea integrității este evidentă în angajamentul nostru față de standardele etice riguroase în sălile de clasă și birouri, în comportamentul nostru față de celălalt și în serviciul comunităților noastre.

Valoarea durabilității este evidentă în obligația noastră de a menține echilibrul ecologic în planificarea și operațiunile noastre, care fac posibilă pentru generațiile viitoare aceleași sau mai bune calități ale oportunităților de succes disponibile pentru angajații și studenții prezenți.

Valoarea înțelepciunii este evidentă în angajamentul nostru față de învățare și învățare, care pune accentul pe cunoaștere în scopul transformării pozitive a vieților angajaților și studenților noștri, precum și în îmbunătățirea lumii în care trăim.

Istoria UWG

De la începuturile sale umile ca o școală agricolă și mecanică în 1906 la o universitate de vârf, University of West Georgia istoria University of West Georgia este bogată în cunoaștere și creștere.

Școala agricolă și mecanică din districtul Fourth din Carrollton și-a deschis porțile ca răspuns la un apel pentru "programe educaționale mai realiste pentru tinerii din mediul rural" cu vârsta cuprinsă între 13 și 21 de ani. Site-ul fostei Plantații Bonner a fost ales ca locație și 110 elevi înscriși în 1908 .

Odată cu schimbarea societății, au fost și prioritățile educaționale ale Georgiei și ale națiunii. În 1933, șapte din A

Evoluția a continuat atunci când West Georgia a devenit o instituție de patru ani în 1957. La acea dată, 589 de studenți au fost înscriși. Până în 1971, înscrierea a crescut la peste 6.000 de studenți. În toamna anului 1996, colegiul a devenit o universitate, University of West Georgia Stat University of West Georgia . A devenit pur și simplu University of West Georgia în 2005 și a conferit primul său doctorat. în 2012.

Mediul fizic al universității a crescut, de asemenea. Adăugările recente includ o clădire medicală de ultimă oră, Centrul Pointe Suites și reședința și restaurantul East Commons. Biblioteca Ingram a fost recent renovată și, în 2015, UWG Newnan se va muta în noua sa locație în clădirea istorică a Spitalului Newnan.

Astăzi, UWG înscrie peste 12.000 de studenți și oferă peste 85 de programe de studiu prin Colegiul de Arte și Științe Umaniste, Colegiul de Științe Sociale, Colegiul de Științe și Matematică, Colegiul de Afaceri Richards, Colegiul de Educație și Școala din Nursing. Colegiul de Onoruri continuă să ofere opțiuni de studiu intensiv pentru elevii cu o înaltă performanță. Academia avansată din Georgia permite elevilor și elevilor de liceu excepțional să trăiască și să studieze în campus în timp ce își completează cerințele de absolvire a liceului. UWG Newnan oferă cursuri de bază, diplome de licență completă și studii postuniversitare. De studii aprofundate în afaceri este disponibil în Douglasville. Cursurile sunt, de asemenea, disponibile pentru studenții din apropierea și departe prin UWG Online. Universitatea oferă diplome la nivel de licență, master, specialist și doctorat.

Fundația West Georgia , precum și programe precum Fondul anual, beneficiază de burse, de dezvoltare a facultăților, de tehnologie avansată și multe altele. Planul strategic, dezvoltat în 2014, oferă o structură și o foaie de parcurs pentru a atinge succesul studenților, succesul academic, succesul parteneriatului și succesul operațional și permite universității să își evalueze eficacitatea în fiecare zonă critică. Misiunea și valorile ghidează cultura instituțională. UWG aspiră la nu mai puțin de a deveni cea mai bună universitate completă din națiune, căutată ca fiind cel mai bun loc de muncă, de învățare și de succes.

Locații

Carrollton

University of West Georgia

Address
1601 Maple St, GA
30118 Carrollton, Georgia, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 678-839-5000

Programe

Această școală oferă și: