College of Engineering and Mathematical Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Inginerie și Științe Matematice (CEMS) este compus dintr-o constelație de departamente și programe de strălucitoare și vibrante. Abordarea noastră interdisciplinară pregătește absolvenți pentru funcții de conducere în timp ce cultivă o comunitate diversă de oameni de știință. Este misiunea noastra de a oferi statului Vermont o resursă intelectuală pentru creșterea economică determinată de vedere tehnologic și pentru a promova ingineria, informatica si matematica ca profesii în serviciul umanității.

Colegiul Misiune + Profil

CEMS este acasa, la o școală - Scoala de Inginerie - și două departamente - Departamentul de Informatică și Departamentul de Matematică și Statistică. CEMS facultate și studenții sunt implicați activ în pe-campus programe transdisciplinare, inclusiv Vermont Complex Systems Center, Vermont avansata Computing Core (VACC) și Integrative Universitar Educație și formare (IGERT), programul. Programele noastre de informare comunitare Statewide ajunge K-12 profesori și elevi și includ Institutul de Vermont, și în primul robotică guvernatorului.

Bine ai venit la Dean Luis Garcia

Bine ați venit la Colegiul de Inginerie și Științe Matematice (CEMS), la UVM. Ați ales un domeniu de studiu care vă va permite să modeleze viitorul lumii noastre ca societate se confruntă cu provocări din ce în ce mai mari, cum ar fi utilizarea resurselor limitate mai eficient, reducând amprenta rasă umană de pe planeta, și dezvoltarea de noi și mai puternice instrumente de calcul care ne permit să rezolve problemele mai rapid și mai eficient. Ca un membru al comunității CEMS, veți învăța aptitudini care vă vor ajuta să se dezvolte într-un gânditor STEM topnotch și profesional.

CEMS este o comunitate unită în cazul în care elevii să se cunoască reciproc și profesorii lor. Școala noastră orientată spre STEM într-un cadru de învățământ cuprinzător oferă studenților posibilitatea de a profita de un absolvent holistică și experiență de licență. În plus față de programele de gradul nostru oferim, de asemenea, programe de certificat inovatoare, care prevăd prerogativelor care construiesc calificările unui individ și să sprijine dorința acestuia de a face schimbări de carieră, avansa într-un domeniu, sau accesa un loc de muncă mai mare de plată.

Polenizarea incrucisata a ideilor este posibilă numai într-un cadru ca CEMS, în cazul în care elevii au posibilitatea de a dobândi cunoștințe de susținere discipline în interiorul și în afara de fotbal. Scopul nostru este de a vă oferi o experiență unică, care vă permite pentru a maximiza potențialul individual în timp ce furnizarea unui set de educație de clasă mondială și îndemânare. Bun venit din nou la CEMS.

Locații

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Address
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 802-656-3131

Programe

Această școală oferă și: