University of Tampa - Sykes College of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de afaceri al Universității din Tampa, Sykes, este o instituție privată de frunte, axată pe dezvoltarea liderilor globali de mâine. Angajamentul nostru față de excelență se reflectă în acreditarea AACSB - o recunoaștere care ne plasează printre primii 5 procente din școlile de afaceri absolvenți din întreaga lume.

Programele noastre inovatoare cuprind cele mai noi instrumente și tehnici, dotând elevii cu abilitățile avansate de rezolvare a problemelor și analitice necesare pentru a excela pe o piață competitivă la nivel mondial. Colegiul se bucură de o legătură vibrantă cu comunitatea de afaceri, iar studenții noștri beneficiază de vaste oportunități de învățare experiențială și de rețea. Numeroase opțiuni de concentrare sunt oferite în cadrul programelor noastre de MBA și MS, permițând studenților să-și exploreze talentele și să își personalizeze cursurile de studiu.

Membrii facultății noastre se mândresc cu o combinație impresionantă de acreditări academice avansate și experiență practică de afaceri. Ei nu numai că fac o muncă extraordinară de predare și îndrumare, dar sunt angajați în cercetări academice și industriale relevante. Această cercetare ne menține implicat în dezvoltarea de noi teorii și ajută în misiunea noastră pedagogică.

Colegiul de afaceri Sykes

Colegiul de afaceri Sykes este o parte integrantă a unui campus universitar de 100 de acri, situat în inima Tâmbei. Ca instituție cuprinzătoare, Universitatea din Tâmpa oferă o gamă completă de resurse, facultăți calificate și dotări moderne.
Sykes College of Business este una dintre școlile private de elită din sud-est acreditate atât la nivel de absolvenți, cât și la nivel de licență de către AACSB International-Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International este prima organizație de acreditare pentru afaceri, promovând excelența și îmbunătățirea continuă a învățământului universitar și absolvent.

Ce ne-a determinat

În inima uneia dintre cele mai vibrante comunități de afaceri din Florida, Universitatea din Tampa, Sykes College of Business oferă o educație de nivel mondial, cu o reputație internațională de succes.

La Sykes College of Business, suntem mândri de caracteristicile care ne diferențiază printre cele mai bune programe de afaceri din lume:

  • Cea mai înaltă acreditare
  • Curriculum inovatoare
  • Facultate de excepție
  • Învățarea experimentală
  • Facilități de înaltă tehnologie

Colegiul de afaceri Sykes este locul în care liderii de afaceri de mâine - de la întoarcere până la distanțele îndepărtate ale globului - vin să învețe, să dezvolte și să facă rețea. Studenții cu înaltă calificare, cu vârste și medii diverse, primesc pregătire avansată într-o serie de discipline de la membrii facultății, cu un impuls asupra comunității de afaceri.

Locații

Tampa

The University of Tampa - Sykes College of Business

Address
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (813) 253-3333

Acreditări

AACSB Accredited