Citește Descrierea Oficială

Fii un lider. Construiți organizații productive și pline de compasiune. Fii o forță pentru o schimbare pozitivă în lume.

Universitatea de Scoala de Management din San Francisco este la epicentrul de inovare la nivel mondial și vă pot ajuta să dezvolte abilitățile de a excela în afaceri dinamic, guvernul de astăzi și de mediul non-profit. Facultatea noastra recunoscute la nivel internațional se angajează să te învață ce ai nevoie pentru a reuși, inclusiv semnele distinctive ale educației iezuit - justiția socială și cetățenia globală.

De ce Scoala USF de Management?

Când vă alăturați Scoala USF de Management vă alăturați o universitate angajamentul de a dezvolta lideri de compasiune și de producție.

Misiunea noastra este de a vă provoca să reinventează afaceri si management pentru a crea o lume mai umană și doar. Cerem excelență academică în serviciul omenirii. Am extinde înțelegerea dumneavoastră de astăzi pe piața globală.

Ne sunt situate în inima de San Francisco, Una dintre cele mai intense ecosisteme de afaceri din lume, care ne permite de a oferi studenților cu acces de neegalat la high-tech, biotehnologie, finanțe, capital de risc, și liderii antreprenoriale. În plus față de neegalat aplicație din lumea reală pe tot parcursul învățământului la Scoala de Management, noastre elev-to-facultate raportului este de 15: 1 pentru o experiență de învățare extrem de angajat și individualizate.

Ne aduce împreună studenți din întreaga lume pentru a învăța atât fundamentele academice ale spiritului antreprenorial și a inovării, precum hard-a câștigat experiența de afaceri și intuiții de la antreprenori și profesioniști de afaceri. Absolventii nostri reprezinta 117 de industrii din 50 de state, 9 teritoriile SUA, si 97 de tari din intreaga lume.

Descopera programe academice postuniversitare excepționale, Facultatea de cel mai înalt nivel, și o comunitate de studenți și absolvenți, care se schimba in mod activ lumea de aici. Suntem o instituție acreditată AACSB-, cel mai înalt standard de realizare a avut loc doar cu 5% din scoli de afaceri din întreaga lume.

Viața la Scoala USF de Management

Viața la USF este mai mult decât stând într-o sală de clasă. Elevii de la Scoala de Management bucura de experiențe educaționale bogate care le pregătesc pentru piață dinamică de astăzi, de la proiecte de consultanta din lumea reală și programe de imersie globale pentru vorbitori de renume și interacțiuni cu o rețea de studenți și absolvenți care se schimbă lumea.

Scoala de Facultatea de Management

USF Școala de facultate administrație au angajat să predare restante și sunt conduse de un accent dublă asupra rigoarea academică și justiție socială. Educatorii noștri, practicieni și cercetători oferi studenților, cu o avere de experiență internațională în probleme și practicile de management. Lor de cercetare este declanșat de curiozitate intelectuală și îmbogățit prin contribuțiile de la academicieni, și de guvern, lideri non-profit și de afaceri din întreaga lume.

Facultatea sunt dedicate de cercetare inovatoare și cele mai bune practici, crearea unui mediu de învățare caracterizat prin bursă de înaltă calitate și atenția atent la impactul social al muncii lor. Ele servesc comunitatea noastră, orașul nostru, și lumea noastră prin redacții, pro bono de consultanta, consiliile de administrație, și prin proiecte de servicii de învățare integrate în curricula lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of San Francisco - School of Management

Continuați tradiția USF privind conducerea etică și creativitatea antreprenorială, învățând abilitățile teoretice și practice necesare pentru a deveni lider nonprofit în ... [+]

Continuați tradiția USF privind conducerea etică și creativitatea antreprenorială, învățând abilitățile teoretice și practice necesare pentru a deveni lider nonprofit în cel mai vechi program de studii postuniversitare în domeniul nonprofit administrativ. Câștigați o diplomă de masterat specializat în administrarea nonprofit de 12 luni, în mediul dinamic din centrul orașului San Francisco.

Programul de studii universitare de la Universitatea din San Francisco se bazează pe parteneriate-cheie cu organizații neguvernamentale (ONG), non-profit, fundații și întreprinzători implicați în dezvoltarea internațională și implicarea la nivel mondial.... [-]

Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of San Francisco - School of Management

Programul USF MPA acordă prioritate experienței practice care vă pregătește să răspundeți interesului public prin colectarea și analiza dovezilor esențiale pentru impleme ... [+]

Navigați la intersecția sectoarelor publice, private și nonprofit. Traduceți teoria în practică și începeți să implementați o politică care sprijină comunitatea dvs.

Programul USF MPA acordă prioritate experienței practice care vă pregătește să răspundeți interesului public prin colectarea și analiza dovezilor esențiale pentru implementarea strategiilor de serviciu public.

Un program de clasă flexibilă ajută profesioniștii să-și echilibreze viața ocupată, în timp ce dimensiunile mici ale claselor promovează o atenție individuală și o construire mai strânsă a relațiilor.

Master of Administration (MPA) oferă două piese; administrația publică generală și o concentrare a administrației serviciilor medicale. Oferă profesioniștii la jumătatea carierei și aspiranților posibilitatea de a obține o educație managerială avansată aplicabilă unei game largi de organizații din sectorul public, nonprofit și industria de îngrijire a sănătății.... [-]

Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
Part time
21 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of San Francisco - School of Management

Master of Science în analiza financiară (MSFA) de la Universitatea din San Francisco este axat pe construirea de expertiză în analiza de investiții și de management. ... [+]

Nu există nici un oraș în lume, cum ar fi San Francisco. Transformați-vă cariera în zona SF Bay cu USF Master of Science în analiza financiară.

Locație neegalată

Locația USF poate avea un impact direct asupra rezultatelor carierei . Campusul din centrul nostru vă pune în inima cartierului financiar din San Francisco. Veți construi rețeaua dvs. profesională cu firme de renume financiar și companii globale situate la doar câteva minute distanță.

Experiența studenților

Proiectat pentru absolvenții și studenții recenți în stadiile incipiente ale carierei, MSFA cu normă întreagă este un program de un an și jumătate care include un Proiect de Cercetare sau Imersiune Academică. Citiți mai multe despre experiența studenților în domeniul analizei financiare a MS.... [-]

Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 22 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of San Francisco - School of Management

Obțineți experiență de afaceri din întreaga lume, cu experiență de afaceri multiculturală, pe trei continente, cu diplomă de masterat USF în managementul antreprenorial g ... [+]

Obțineți experiență de afaceri din întreaga lume, cu experiență de afaceri multiculturală, pe trei continente, cu diplomă de masterat USF în managementul antreprenorial global.

Master USF în Global Antreprenorial Management (MGEM) gradul este proiectat pentru absolvenți de colegiu recent din diferite discipline academice. Prin acest program de studii, elevii studiază și respectă aspectele globale și inter-culturale ale deciziilor de afaceri în cadrul firmelor antreprenoriale.

Bucurați-vă de o experiență de afaceri de neegalat la nivel mondial, care vă duce la Barcelona, ​​Taipei și San Francisco pentru a studia spiritul antreprenorial și managementul prin obiectivul culturii de afaceri unice a fiecărui oraș.... [-]

Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of San Francisco - School of Management

Deveniți un expert în a ajuta companiile să reușească cu tehnologia informației. Câștigați Master of Science în sistemele informatice de la Universitatea din San Francisc ... [+]

Deveniți un expert în a ajuta companiile să reușească cu tehnologia informației. Câștigați Master of Science în sistemele informatice de la Universitatea din San Francisco.

Curriculumul programului MSIS se bazează pe recomandările curriculare aprobate la nivel național de la Asociația pentru sisteme informatice (AIS) și Asociația pentru mașini de calcul (ACM). Acesta este actualizat frecvent pentru a oferi elevilor USF un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă.

Construiți o fundație pentru succesul carierei pe termen lung. Curriculum-ul programului MS Information Systems se bazează pe recomandările curriculare aprobate la n... [-]
Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of San Francisco - School of Management

Statele membre de 12 ani USF în spiritul spiritului antreprenorial și al inovației sunt concepute astfel încât absolvenții recenți să obțină abilități și experiențe esenț ... [+]

Statele membre de 12 ani USF în spiritul spiritului antreprenorial și al inovației sunt concepute astfel încât absolvenții recenți să obțină abilități și experiențe esențiale pentru a concura în economia actuală de inovare și pentru a lansa o carieră antreprenorială din Silicon Valley.

Alăturați-vă la clasele mici de studenți motivați, experimentați un curriculum de vârf și folosiți ecosistemul de inovare Silicon Valley.

Dezvoltați-vă cariera ca lider inovator, care va ajuta la modelarea unei lumi mai umane și mai echitabile prin crearea de produse, servicii și noi aventuri care să servească comunitățile din întreaga lume. ... [-]

Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of San Francisco - School of Management

Clasele în MS USF în Programul de dezvoltare organizațională se concentrează asupra comportamentului de înțelegere la nivel individual, de echipă și de sistem. ... [+]

Fiecare organizație are nevoie de un lider care înțelege știința managementului schimbării, precum și arta de a călăuzi oameni, echipe, creștere și schimbare. Deveniți liderul la USF.

Clasele în MS USF în Programul de dezvoltare organizațională se concentrează asupra comportamentului de înțelegere la nivel individual, de echipă și de sistem.

Pentru orice organizație care se bazează pe oamenii săi și capacitatea lor de a răspunde și de a schimba unitatea, un expert în dezvoltarea organizației este esențial.

Detalii privind programul de dezvoltare a organizațieiDurata programată tipică este de 21 de luni, cu 32... [-]
Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
La zi
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

USF School of Management Downtown Campus
Address
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 415-422-2221
Address
Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
false
Address
San Jose, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
false
Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan