University of San Francisco - School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Când vă înscrieți la USF School of Management vă alăturați unei universități angajate să dezvolte lideri plini de compasiune și productivi.

Misiunea noastră este să vă provocăm să reimaginați afacerea și managementul pentru a crea o lume mai umană și mai dreaptă. Cerem excelență academică în serviciul omenirii. Vă lărgim înțelegerea pieței globale de astăzi.

Ne aflăm în inima orașului San Francisco, unul dintre cele mai intense ecosisteme de afaceri din lume, care ne permite să oferim studenților un acces de neegalat la tehnologie înaltă, biotehnologie, finanțe, capital de risc și lideri antreprenoriale.

În plus față de aplicațiile din lumea reală de neegalat de-a lungul educației dvs. la Școala de Management, raportul nostru student-facultate este 15: 1 pentru o experiență de învățare foarte angajată și individualizată.

Oferim oportunități de învățare experiențială care contribuie la un curriculum riguros și pregătim studenții pentru piața dinamică de astăzi. Studenții participă la numeroase competiții naționale, inclusiv la competiția națională de vânzări a Institutului Russ Berrie, la competiția anuală națională intercolegială de etică în afaceri și la competiția de investiții de capital de risc®.

Credem în educația întregii persoane și de aceea învățarea prin servicii și implicarea în comunitate sunt cerințe pentru studenții de licență. De la stagii de serviciu public la programe de voluntariat, toți studenții noștri participă activ la îmbunătățirea comunității.

Reunim studenți din întreaga lume pentru a învăța atât fundamentele academice ale antreprenoriatului și inovației contemporane, cât și experiența de afaceri câștigată din greu și idei de la antreprenori și profesioniști în afaceri. Absolvenții noștri reprezintă 117 industrii din 50 de state, 9 teritorii americane și 97 de țări din întreaga lume.

Descoperiți programe academice excepționale de licență și absolvenți , facultăți de cel mai înalt nivel și o comunitate de studenți și absolvenți care schimbă în mod activ lumea de aici.

Suntem o instituție acreditată de AACSB, cel mai înalt standard de realizare deținut doar de 5% din școlile de afaceri din întreaga lume. Programul nostru postuniversitar în administrația publică este acreditat de NASPAA, cea mai importantă organizație de membru a programelor postuniversitare în administrație publică, politici publice, afaceri publice și management public și nonprofit în SUA și în întreaga lume.

Viața la USF School of Management

Viața la USF este mai mult decât a sta într-o sală de clasă. Studenții de la Școala de Management se bucură de experiențe educaționale bogate care îi pregătesc pentru piața dinamică de astăzi, de la proiecte de consultanță din lumea reală și programe de imersiune globală până la vorbitori renumiți și interacțiuni cu o rețea de studenți și absolvenți care schimbă lumea.

Facultatea Școala de Management

USF School of Management este dedicată predării remarcabile și este condusă de un accent dual pe rigoarea academică și justiția socială. Educatorii, practicienii și cercetătorii noștri oferă studenților o bogată experiență internațională în probleme și practici de management. Cercetarea lor este declanșată de curiozitatea intelectuală și îmbogățită de contribuțiile cadrelor universitare și ale guvernului, nonprofitului și liderilor de afaceri din întreaga lume.

USFMAN1

Facultatea este dedicată cercetării inovatoare și celor mai bune practici, creând un mediu de învățare caracterizat prin bursă de înaltă calitate și atenție atentă la impactul societal al muncii lor. Acestea ne servesc comunitatea, orașul și lumea noastră prin consilii editoriale, consultanță pro bono, consilii de administrație și prin proiecte de învățare a serviciilor încorporate în planurile lor de învățământ.

Dacă doriți să aplicați direct pentru unul dintre programele oferite la Școala de Management de la Universitatea din San Francisco, vă recomandăm să continuați aici .

Locații

San Francisco

USF School of Management Downtown Campus

Address
University of San Francisco
101 Howard Street
San Francisco, CA

94105 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 415-422-2221

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

San Jose

Address
San Jose, California, Statele Unite ale Americii

Taipei

Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

AACSB Accredited