University of San Francisco - School of Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Educație sărbătorește patru decenii de cadre didactice implicate, lideri devotați și consilieri de îngrijire.

Facultate și studenții noștri sunt oameni de știință și avocați justiției sociale angajate în diverse zona San Francisco Bay și dincolo. Cu peste douăzeci de masterat și de doctorat, inclusiv programe de la campusuri noastre de ramură și on-line, noi bun venit studenților care doresc să facă un impact și care sunt angajat sa deservesc cei mai nevoiasi.

Dean Bine ai venit

Salutări de la Universitatea din San Francisco, Scoala de Educatie Ca decan al Scolii, eu sunt pasionat de crearea unui mediu în care educatori viitoare, liderii și consilierii pot dedica serviciu și lor de cercetare a avea un impact direct comunitățile noastre.

Ca un fost profesor și activist educație, mă simt ca acasă la Scoala USF Educației unde facultate, studentilor si a personalului sunt interesate în crearea de schimbare. Am să vă încurajez să exploreze comunitatea noastră SOE și dacă aveți orice întrebări sau nevoie de mai multe informații despre programele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. În numele facultății și personalul de la Scoala USF de educație, vă mulțumesc pentru considerare programele noastre și sper că se vor alătura acestei comunități concentrat justiție socială.

Cu stimă,

Kevin K. Kumashiro, Dean

USF Școala de Educație

Locații

San Francisco

University of San Francisco

Address
USF School of Education
2130 Fulton Street

94117-1071 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
415-422-5467

San Jose

Address
San Jose, California, Statele Unite ale Americii

Sacramento

Address
Sacramento, California, Statele Unite ale Americii

Santa Rosa

Address
Santa Rosa, California, Statele Unite ale Americii