University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre colegiu

Fiind unul dintre universitățile preeminente ale catolicilor iezuit, Colegiul de Arte și Științe împerechează un curriculum academic riguros, cu o perspectivă urbană, globală. Viziunea colegiului asupra succesului implică atât capul, cât și inima, cu membrii facultății care îi oferă studenților abilitățile și compasiunea de a modela o lume mai dreaptă și mai umană.

În ultimii ani, învățătorii noștri au obținut recunoașterea națională fără precedent: câștigarea premiilor naționale, primirea de granturi noi și a burselor de prestigiu Fulbright, precum și premierea în locații de artă importante și festivaluri de film din întreaga lume.

Studenții noștri au publicat cercetările de-a lungul facultății noastre, au câștigat premii pentru scrierea lor, au primit burse foarte competitive și au fost acceptate la școlile superioare de absolvent. De asemenea, aceștia sunt implicați în comunitate și fac diferența. Din construirea unei biblioteci pentru copiii străzii din Zambia, pentru a pune capăt decalajului digital din Peru, pentru a lupta împotriva sclaviei moderne chiar aici, în SUA, studenții noștri schimbă lumea în bine.

Colegiul de Arte și Științe oferă o mare varietate de opțiuni educaționale imbolded cu o misiune de a oferi nu numai cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși ca persoane și profesioniști, dar și valorile și sensibilitatea necesare pentru a fi bărbați și femei pentru alții.


Marcelo Camperi, decan al Colegiului de Arte și Științe

Programele noastre

Cu oferte de peste 60 de specializări și minori, mulți cu concentrații specializate, Colegiul de Arte și Științe este în centrul vieții universitare a USF.

În acest oraș de inovare, antreprenoriat și cultură, USF oferă 16 programe unice de masterat în Colegiul de Arte și Științe.

Absolvenții Numerelor

Aplicați la USF

O educație USF nu este doar despre inteligența cărților, ci despre a face o diferență reală.

Locații

San Francisco

University of San Francisco

Address
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 415.422.5101