UNIVERSITY OF LOUISIANA AT LAFAYETTE COLLEGE OF LIBERAL ARTS

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Printre abilitățile cele mai apreciate pe piața locurilor de muncă de astăzi și în lumea noastră în continuă schimbare se numără arta comunicării orale și scrise, un sentiment acut al analizei critice și al raționamentului și abilitatea de a folosi modalități creative de rezolvare a problemelor. Programul nostru de arte liberale vă învață cum să folosiți o mașină foarte specială: mintea voastră. Vă învață judecata, perspectiva istorică, abilitatea de a raționa și arta comunicării. Aceste patru abilități sunt mai necesare ca oricând pentru a face față provocărilor viitorului.

Specialiștii în arte liberale urmează o secțiune transversală diversă de cursuri, precum istorie, limbaje moderne, filosofie, matematică și științe, engleză, informatică, astronomie și psihologie, pentru a numi doar câteva. Această gamă de cursuri vă oferă o perspectivă asupra trecutului, o înțelegere a prezentului și flexibilitatea pentru a face față provocărilor viitorului.

Credem că o educație de artă liberală, cu accent pe învățarea de a învăța și pe gândirea critică, este cea mai bună pregătire pentru cariere și pentru viața într-o lume în schimbare.

Locații

Lafayette

Address
East University Avenue,104
70504 Lafayette, Louisiana, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră