University of Florida Levin College of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Florida Levin Colegiul de Drept are o tradiție îndelungată de a produce lideri la nivel național și este unul dintre cele mai bune valori națiunii în educație juridică.

Liderii de formare

Legea UF are o tradiție îndelungată de pregătire a absolvenților pentru roluri semnificative de conducere. Ne-am pus în primul rând în Florida, a patra între școli publice, și al optulea în general, în "ieșire", adică calibrul absolvenților unei școli.

Este clasat pe locul al patrulea între școlile de drept public în 2013 (legat de al șaptelea în ansamblu), în numărul de absolvenți sale servesc ca raionale și circuite federale judecătorii instanțelor; mai mult de 250 de absolvenți servi drept de apel de stat și proces judecătorilor în Florida, și multe servi în aceste roluri în alte state, precum și.

Nici o altă școală de drept a produs ca mulți președinți de Asociația Baroului American, începând din 1973; cinci inclusiv 2010-11 președinte Steve Zack (foto). Absolvenții sunt, de asemenea, reprezentate de majoritatea Președinții Florida Bar, inclusiv actualul președinte Eugene Pettis (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), și John G. White III (JD 79). Patru Florida guvernatorilor și sute de senatori de stat, reprezentanți și membri ai cabinetului grindină din Legea UF. Doisprezece absolvenți au devenit, de asemenea, presedinti de colegiu, și mai mult de o duzină au servit ca decanii facultăților de drept.

Diversitatea în conducere

Suntem deosebit de mândri de istoria noastră în producerea de diverse liderii pentru profesia juridică. Eugene K. Pettis (JD 85) a devenit primul presedinte afro-american din Florida Bar în 2013. Stephen N. Zack (JD 71), a venit în Statele Unite din Cuba în 1961 și a devenit primul președinte hispanici atât Baroului Florida și Asociația Baroului American. Martha Barnett (JD 72) a devenit una dintre primele femei președinți ABA în anul 2000.

Legea UF a fost clasat în 2012 ca una dintre primele șase școli de negri din sud de pe Fiind o revistă negru avocat.

Clasamente si acreditare

US News & World Report locul UF Legea 24 între școlile de drept public și în general a 49-a; Programul său fiscal în primul rând în rândul publicului și al doilea ansamblu; Legea de mediu pe locul 14 în ansamblu. Legea UF, de asemenea, continuă să fie extrem de apreciat în ceea ce privește reputația - al 16-lea în rândul publicului general și 38 în evaluarea practicarea avocați și judecători, și 14 în rândul publicului și al 35-lea în general în evaluarea cadrelor didactice universitare.

Legea UF a fost acreditat în 1925 de către Asociația Baroului American și este un membru al Asociatiei Scolilor de Drept american. Generozitatea de absolventii săi fideli și prieteni, inclusiv colegiu omonim Fredric G. Levin, un avocat proces important, face colegiul unul dintre cel mai bine dotate scoli de drept public națiunii în Statele Unite.

Un 2012 Jurnalul de educație juridică articol intitulat "Unde Parteneri venit?", A constatat că Legea UF clasat pe locul 11 ​​în rândul publicului și 29 de ansamblu a numărului de absolvenți a absolvit de la 1986 și până în prezent servește în calitate de parteneri în cadrul National Law Journal 100 de firme de avocatura.

Una dintre cele mai bune valori națiunii în educație juridică

Legea UF este al patrulea cel mai accesibil printre primele 50 de școli de drept națiunii, pe baza datelor Asociația Avocaților Americani pentru taxele de școlarizare și, plus cheltuielile anuale. Aproximativ 50 posesiune / facultate posesiune-track și-80, plus alți membri ai facultatilor care susțin colegiului prin, cercetare, formare de competențe clinice si programe administrative de lucru pentru a educa mai mult de 1.000 de elevi. Studenții se pot specializa în: Legea mediului și utilizarea terenurilor, Estates și Trusturile practică, dreptul familiei, dreptul de proprietate intelectuală, și de Drept Internațional și Comparat. Domeniul inmugurire de e-descoperire este, de asemenea, în creștere, la UF de Drept cazul în care elevii sunt expuse la software, management și hands-on practică.

În plus față de JD, colegiul oferă Master 's în Impozitare, International Impozitare, de mediu și utilizarea terenurilor de Drept, și de drept comparat, precum și unul dintre puținele SJD a țării în domeniul impozitării. Legea UF oferă programe de certificat JD în Dreptul Mediului și utilizarea terenurilor, Estates și Trusturile practică, dreptul familiei, dreptul de proprietate intelectuală, precum și de Drept Internațional și Comparat; o gamă largă de programe de studii comune; centre specializate, institute și zone de program; și oferte clinice puternice.

Oportunități de la domiciliu și în străinătate

Gainesville găzduiește una dintre cele mai mari programe de pe-campus de recrutare din sud-est, cu angajatorii legale de intervievare de-a lungul toamna si primavara. În plus, Legea UF atrage vizitatori distins la campus în fiecare an pentru a vorbi cu elevii.

Legea UF a avut opt ​​vizite Curtea Supremă de Justiție, în ultimii opt ani. Multe prezentări sunt disponibile pentru vizualizare la care vă convine pe pagina noastră de webcast.

Puternic programe și facultate internaționale de expertiză UF Legea lui în probleme de drept internațional extinde curriculum-ului școlii și oferte internaționale și consolidarea legăturilor sale cu programele și oameni de știință din întreaga lume.

De stat-of-the-art facilități

Recente actualizări de la facilitățile sale face UF Legea un mediu de învățare premier. O expansiune 25 milioane dolari și proiect de renovare în 2005, a făcut din biblioteca Legea UF una dintre cele mai mari din sud-est și printre primele 20 în țară.

Noul multi-milioane de dolari centrul de advocacy, care a deschis în toamna anului 2009 a oferi studenților cu facilități proces de stat-of-the-art.

Împrejurimi frumoase

Legea UF este situat în North Central Florida, una dintre zonele cele mai de dorit din țară. Gainesville este pe locul întâi din 400 de orașe din Statele Unite și Canada de către Cities Ranked și votate, a doua ediție și a fost extrem de evaluat de publicații, cum ar fi Money Magazine, Forbes, și Popular Mechanics.

VISION

O școală lege dedicat avansarea demnitatea umană, bunăstare socială, și de justiție, prin cunoașterea legii.

Misiune

Misiunea de la Universitatea din Florida Fredric G. Levin Colegiul de Drept este de a atinge excelenta in educarea profesionistilor, avansarea bursă juridice, care deservesc publicul, și promovarea justiției. Aspirăm să pregătească avocați pentru a servi clienții lor, sistemul de justiție, precum și a publicului cu un nivel ridicat de realizare și un angajament la cele mai înalte idealuri ale profesiei de avocat. Ne străduim pentru a oferi studenților cu o educație juridică bine-rotunjite. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a preda elevilor cu privire la legea și de a le ajuta să dezvolte abilitățile necesare pentru a utiliza aceste cunoștințe în practică. Scopul nostru este pentru absolvenții noștri să posede competențele de bază esențiale să se angajeze în practica de drept. Aceste competențe de bază includ:

Analiza juridică (inclusiv cunoștințe de legi și reguli, capacitatea de a aplica legi și reguli pentru diferite setări de fapt, precum și capacitatea de a se angaja în argumentare juridică); Cercetarea juridică și de scriere (inclusiv capacitatea de a desfășura activități de cercetare juridică independentă și să producă scrieri juridice de calitate profesională); Bazele de servicii clienti (inclusiv de intervievare și consiliere abilități); Bazele de prelucrare a litigiilor juridice și rezolvarea problemelor (inclusiv litigii, de decontare, precum și tranzacții); și Bazele de responsabilitate profesională și de identitate (inclusiv cunoștințe de valorile comune ale profesiei de avocat și de rezolvare de probleme etice, abilitățile de a crea o identitate profesională, precum și aptitudinile necesare pentru a lucra cu oameni din diverse medii).

Locații

Gainesville

Address
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Gainesville, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: