Citește Descrierea Oficială

BIOMEDICAL SCIENCES (BMS) PROGRAMUL GRADUAT

Programul de Licențiat în Științe Biomedicale (BMS) face parte din Școala de Medicină Tulane. Acesta este organizat ca un program interdisciplinar, interdisciplinar și intercampus, alcătuit din facultate implicată activ în cercetarea biomedicală. Scopul programului este de a pregăti oamenii de știință într-o comunitate științifică colaborativă condusă de creativitate și inovație. Programul Universitar de Științe Biomedicale al lui Tulane reunește unii dintre cei mai talentați tineri din lume cu profesori și cercetători recunoscuți la nivel național și internațional: toate în contextul unui oraș vibrant plin de oportunități atât în ​​interiorul, cât și în afara clasei și a laboratorului.

BMS constă în programe de masterat în științe anatomice (biologie structurală și celulară), biochimie și biologie moleculară, genetică și genomică medicală, microbiologie și imunologie, patologie (medicină moleculară), farmacologie și fiziologie. Programele SM pe un an sunt concepute astfel încât să îmbogățească și să îmbunătățească acreditările academice ale studenților și să consolideze fundația lor academică pentru o dezvoltare intelectuală ulterioară, inclusiv accesul la școala medicală, școala dentară sau alte programe legate de profesia de sănătate sau programe de cercetare doctorală. Un procent extrem de ridicat de absolvenți ai Universității Tulane își atinge scopul de a urma o educație.

Programul BMS include, de asemenea, un program de doctorat în științe biomedicale, cu o specializare în oricare dintre subiectele maestrului de mai sus. Programul de doctorat permite elevilor să aleagă mentorii lor de teze de la aproximativ 90 de membri ai facultăților în științe de bază și departamentele clinice de la Scoala de Medicina si Tulane National Primate Centrul de Cercetare.


TULANE SCHOOL OF MEDICINE

Unul dintre cele mai recunoscute centre nationale de educatie medicala, Tulane University School of Medicine este un centru vibrant pentru educatie, cercetare si servicii publice. Cu ocazia celei de-a 175-a aniversări din 2009, Scoala de Medicină Tulane este cea de-a doua cea mai veche școală medicală din South Deep și cea de-a 15-a cea mai veche școală medicală din Statele Unite.

Tulane Scoala de Medicina recruteaza facultate de top, cercetatori, si studenti din intreaga lume, si impinge limitele de medicina cu cercetare revolutionara medicala si avansuri chirurgicale. De la inventarea microscopului binocular la operațiile robotice, Școala de Medicină Tulane rămâne în fruntea inovației medicale moderne. Tulane School of Medicine este echiparea următoarei generații de profesioniști din domeniul medical cu instrumente pentru a reuși într-o lume în schimbare rapidă și pentru a modela viitorul asistenței medicale. În fiecare zi, ne străduim să ne îndeplinim misiunea noastră de "educație, cercetare și îngrijire a pacienților: noi vindecăm comunitățile".

Tulane School of Medicine este pe deplin acreditat de către Comitetul de legătură pentru educația medicală.

Inceputul

New Orleans, situat într-un climat subtropical și cu unul dintre cele mai aglomerate porturi internaționale din lume, a fost vulnerabil la toate tipurile de boli infecțioase virale în 1834. Când Colegiul Medical din Louisiana și-a publicat prospectul în același an, "să conducă progresul științei și tratamentul rațional al bolii".

Până în 1845, legiuitorul statului a recunoscut valoarea instituției și a autorizat o universitate cu drepturi depline în New Orleans. Complexul medical a fost recunoscut repede ca una dintre cele mai mari școli medicale din țară. Până în 1860, înscrierea a crescut la mai mult de 400 de studenți, poziționându-l ca al patrulea cel mai mare program de educație medicală din țară.

În 1882, Paul Tulane a donat imobiliare extinse în New Orleans pentru susținerea educației. Consiliul de administrație al Fondului Educațional Tulane a decis să sprijine Universitatea din Louisiana și, până în 1883, Legislativul din Louisiana a adoptat un proiect de lege privind crearea Universității Tulane din Louisiana, o universitate privată, nonsectariană. Ca parte a Universității Tulane, școala medicală a continuat să se dezvolte și să se extindă, trecând în secolul XX ca școala medicală de top din sud și una dintre cele mai bune din țară.


Descoperire și traducere

Tulane School of Medicine sa remarcat în descoperire și traducere, precum și în educație. În 1932, Dr. Michael E. DeBakey a absolvit Școala de Medicină Tulane și a început o carieră deosebită în chirurgia cardiovasculară. În calitate de student medical, a cercetat și proiectat pompa cu role, care a devenit o componentă esențială a mașinii inimii-pulmonare care conduce la o intervenție chirurgicală deschisă la inimă.

Alti membri ai Facultatii Tulane care au facut progrese in medicina pe parcursul secolului trecut sunt Dr. Robert Heath in psihofarmacologie, Dr. George E. Burch in fiziologie, Dr. Andrew V. Schally in endocrinologie si Dr. Louis J. Ignarro in farmacologie, ultimele două premii Nobel câștigătoare pentru munca lor la Tulane.


uraganul Katrina

La sfarsitul lunii august 2005, cu Scoala de Medicina Tulane la varf de expansiune programatica majora, cel mai grav dezastru natural din istoria Statelor Unite a provocat distrugerea incredibila a orasului New Orleans, a oamenilor si a institutiilor sale, inclusiv a Universitatii Tulane.

Medicii din Tulane au rămas cu pacienții lor la Spitalul Tulane, Spitalul de caritate și spitalul din New Orleans VA până când au fost forțați să evacueze. Acești medici, studenți și rezidenți se vor întoarce în curând în oraș, înființând clinici în locații noi și restabilind accesul atât la îngrijirea medicală, cât și la educația medicală.

În urma furtunii, Scoala de Medicină Tulane a fost evacuată la Colegiul de Medicină Baylor din Texas, unde studenții medicali și-au reluat studiile. Administratorii școlii medicale Tulane au coordonat întoarcerea școlii la New Orleans, care a început în noiembrie 2005 și a găzduit 98,5% dintre studenții lui Tulane, care au rămas cu Tulane după uraganul Katrina. Pe parcursul anului următor, facultatea dedicată și angajată a reconstituit programe de cercetare și predare viguroase, deoarece spațiul a devenit locuibil.


A merge inainte

Tulane School of Medicine sa stabilit ca o componentă vitală în reînnoirea unuia dintre cele mai mari orașe ale Americii. Instruim studenții cei mai calificați pentru a fi capabili, medici compasionali care vor oferi îngrijiri primare sau de specialitate de înaltă calitate la nivel local, național și global.

Programe predate în:
  • Engleză