Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Programele postuniversitare de la Scoala de Arte și Științe ale Universității Tufts combină atmosfera unui colegiu de arte liberale cu resursele tehnologice de ultimă oră ale unei instituții de cercetare. Cercetătorii de nivel mondial, personalul de mentorat, facilitățile de colaborare în laborator și parteneriatele din industrie echipează studenții Tufts cu abilitățile de a excela în specialitățile alese și își urmăresc cariera cu pasiune și angajament.

Școala postuniversitară de arte și științe aduce toate resursele Universității Tufts - o instituție de cercetare vibrantă, cu o cultură intelectuală riguroasă. Oferim mai mult de 22 de programe doctorale și 30 de programe de masterat - de la istoria artei la fizică - și oportunități de a preda și mentora unii dintre cei mai străluciți studenți din țară.
Membrii facultății se dedică succesului dvs. și oferă pregătire profesională completă. Prin cursuri, îndrumare, publicare, cercetare pe teren și cercetare independentă, studenții noștri absolvenți își încep carierele poziționate pentru a aplica ceea ce au învățat.

Locații

Medford

Address
2 The Green, Bendetson Hall
02155 Medford, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MA