Trine University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Este ușor să vorbim despre excelență. Dar e un lucru cu totul pentru a te angajeze cu adevărat să-l în fiecare zi. Să-l trăiască. Pentru ao inspira in tot ceea ce în jurul tău. La Universitatea Trine, acest angajament pentru excelență a format piatra de temelie a experienței noastre de mai bine de un secol. Veți vedea și veți simți, a doua pas pe frumosul nostru, campus 450 de acri în Angola, Indiana.

Câteva școli pot spune că au fost obtinerea făcut la un nivel înalt de aproape 130 de ani. Putem.

Un angajament pentru excelență

Din programele noastre, la facultatea noastră, la facilitățile noastre, de impactul pozitiv activitatea noastră are asupra comunităților de pretutindeni, ne-am stabilit standardele noastre la Trine doar un pic mai mare. Nu putem ajuta. E ceea ce suntem. De aceea US News & World Report și Princeton Review ne rang mod constant printre cele mai bune universități Midwest, și este motivul pentru mai mult de 1.900 de companii din întreaga lume caută absolvenții noștri.

Un Campus fără egal

În ultimul deceniu numai, am petrecut mai mult de 75 milioane de dolari renovari si noi facilitati peste campusul nostru. Fie că este vorba adăugarea unui nou stat-of-the-art de construcție inginerie biomedicala; un stadion de fotbal care ar face orice colegiu privat din țară mândră; locuințe campus neegalat stil apartament; sau renovare la artele spectacolului, de afaceri, educație, și zeci de alte facilități; campusul Trine este, într-un cuvânt, de exceptie.

Un spirit inovator

Inovația este în ADN-ul nostru, la Trine. Mereu a fost. De fapt, mingea de golf moderne zi a fost patentat de către un absolvent Trine. Studentii nostri se bucură de o experiență de învățare activă și angajarea, câștigând premii naționale pentru hands-on de lucru au realiza. Am investit mai mult de 8 milioane dolari in divizia de Inovare și Tehnologie. Și noi lansat recent un nou, proiect high-tech baza Centrul de instruire pentru Excelenta.

Locații

Angola

Trine University

Address
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Angola, Indiana, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 800-347-4878

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră